Valaki felvetette,hogy mire lenne képes a videóban szereplő csürhe egy polgárháborús helyzetben.Ha megnézzük a Jobb Szektorosok tevékenységét akkor meg is
kapjuk a választ!
Teljes mértékben egyetértek !!!
Valaki felvetette,hogy mire lenne képes a videóban szereplő csürhe egy polgárháborús helyzetben.Ha megnézzük a Jobb Szektorosok tevékenységét akkor meg is
kapjuk a választ!
Felvetném,kidolgozandó témának a nyuggereket.
Én hiszek, hogy van pár értékes, nekem szakközépben az osztályfőnököm elmúlt 60 és nyomta a maratonokat.
A másik, a fizikum nem minden,páran rendes tapasztalatokkal rendelkeznek. Kiképzőnek, műszakiaknál bizonyos körökbe, logisztikában,híradásban, egészségügyben és stratégák mellet, simán eltudnám őket képzelni, nem igényel minden olyan hatalmas nagy fizikumot.
Én konkrétan a tűzoltóknál gondolkoztam, mikor kinyírták (volna?) a korkedvezményes nyugdíjt, hogy oké rendben, ne legyen. Viszont az 50 éves tűzoltók többsége nem tudom milyen fizikumu lehet, akik aktív szolgálatban voltak gondolom,jó kondiban voltak, a többiek meg hát kitudja.. Viszont rajparancsnokoknak, ellenőröknek simán eltudnám képzelni.
A laktanyák őrzéséhez meg annyit,hogy megértem miért kellett biztonsági őrség, a rendőrség esetében még meg is érteném, de akkor mi a f***nak az ügyeletes tiszt, meg aki körülette ugrál?
Katonaságnál meg ne hogy már ne legyen felesleges kivezényelhető katonai rendész, nekik a jogkörüket kéne bővíteni, <b></b>Code:sőt akár lehetne olyan gyakorlat is ,hogy véletlen szerűen, valamelyik laktanyába behatolni , aztán a reakciót felmérni.
Sehol semmi ellenség nem volt. Egyébként a monotónia nagyon lohasztja a figyelmet. Hamarosan rájössz hogy az egyetlen értelmes megoldás az ha alszol egy kicsit. Képtelenség 100%-osan figyelni, pörögni hónapok évek múlásával is.A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..