Igen pont erről beszéltem, hogy abba kéne fektessük az energiát, hogy kitörjünk ebből a kábelköteg előállítás, műanyag fröccsöntés, kiskegyed-nyomtatás, kartondoboz hajtogatás szintből, mert ezzel csak azt érjük el, hogy importálnunk kell még az ezeket összeszögelő embereket is.
Az alapvetésem meg továbbra sem nagyon dőlt meg, miszerint olyan termékek előállítására kell a lehető leggyorsabban átállnunk (de legalábbis törekednünk rá), ami komolyabb hasznot hoz, mint a kábelkorbács összegyorskötözőzés.. Ha ez azzal jár, hogy vissza kell utasítanunk a liechtensteiniek ajánlatát, miszerint idetelepítenék a világ legnagyobb vécélehúzómadzag gyárát, mert mondjuk a kevés munkaerőnkkel inkább évi 200db kilincset szeretnénk gyártani a Eurocopter/Auirbus (vagy ahogy épp hívják) Tiger helikopterhez, amit annyiért tudunk értékesíteni, mint kétmilliárd darab vécélheúzómadzagot, akkor meg kell hoznunk e nehéz döntést.
Hát honvédnak valamiért kívánja a teste... Ha nem vetődött volna be, hogy az egekig magasztalja az általa Istenként imádott autóipari beszállítókat (perszerészben értem, mert ebből tud puliszkát tenni az asztalra...), akkor nekem sem kellett volna fölöslegesen kalapálni a billentyűzetet... Elég lett volna elengednie a dolgot a füle mellett... mondjuk ez rád is igaz...
annyit azért nem érnek a pörformanszaid, hogy azt felvegyék videóra. nem fogsz vele pénzt keresni...
Kicsit teljesen idegből bele vagy feszülve ebbe az orosz haditechnika dologba, miközben nincs nyoma annak, hogy orosz haditechnika akárcsak szóba is került volna... Az Anszat igencsak polgári termék, ráadásul az általuk nemrég nagyjavított helikopterekből is ki lett pattintva az össze orosz-érzékeny NATO eszköz arra az időre, amíg felpimpelték őket. Azon valahogy nem ment a visítás mikor a szintén nem túl baráti izraeliek itt dekkoltak hetekig, hogy átvizsgálják a PP-ket anno.