Volt már egy olyan helyzet, hogy akik a világpolitikát csinálták, nem voltak oroszbarátok... Mi odatettük magunkat... csak aztán nem sikerült jót pörgetni a szerencsekeréken....Nem vagyok befeszülve, idegből meg pláne nem. Csak már megint mi kerülünk szopó ágra. és nem fogod fel, hogy jelenleg azok akik a világpolitikát csinálják nem oroszbarátok. Nem tudom miért nem, de nem azok és kész. És ha valaki belekavar ebbe a dologba azt elintézik mint a szart. És ha kishazánk erre készül akkor megnézhetjük magunkat. Nem érdekelnek az izraeliek sem, de a politikai és esetleges gazdasági befolyásuk nekik is nagyobb mint az oroszoknak. Végre el kellene már döntenünk hová állunk, mert jelenleg nagyon fekete bárány szerepben tetszelgünk mindenhol.
Az a baj, hogy csábítóan közel vagyunk ahhoz, hogy a miénkkel verjék a csalánt a világpolitika jelenlegi csinálói, aztán, ha meg be talál ütni a szar, akkor csak egy bocsi-cetli marad utánuk...aztán röhögve végignézik, ahogy kicsontoznak minket...
belekalapáltam a keresőbe, hogy ansat helikoptergyártás magyarország. és csak ez az egy találat volt rá:Az Anszat-2 Rc pedig nem polgári termék.
„3. Az „Anszat” melyik típusát szerelnék össze hazánkban (pl. az „Anszat-2RC” harci helikoptert)? Milyen piacon adnák el az itt összeszerelt helikoptereket?”
Ha visszagörgetsz, akkor ez egy képviselői kérdés, ami nagyon valószínű úgy született, hogy D. „kiszivárogtató” Márta beütötte a gugliba, hogy Anszat és a wikipédia kiadott egy képet erről a teljesen elhagyatott projektről (2005-ben épült belőle 1 példány talán).. Az ő kérdésén kívül nem esett szó a „harci” változatról sehol... mondjuk a többiről sem, de szerintem ez nem túl erős alap arra, hogy úgy hivatkozz rá, mintha valami Isteni örök igazság lenne, hogy az Anszat-2 Rc változatot akarják nálunk gyártani az oroszok... persze, lehet, hogy tévedek.
már megbocsáss, de úgy csinálsz, mintha te lennél a legélesebb kés a fiókban, pedig esélyes, hogy nincs így.és még szép hogy kivették a nato cuccokat a gépekből. Bár szerintem maguktól erre sem volt eszük, úgy szólhatott ide valaki.