Nem vagyok befeszülve, idegből meg pláne nem. Csak már megint mi kerülünk szopó ágra. és nem fogod fel, hogy jelenleg azok akik a világpolitikát csinálják nem oroszbarátok. Nem tudom miért nem, de nem azok és kész. És ha valaki belekavar ebbe a dologba azt elintézik mint a szart. És ha kishazánk erre készül akkor megnézhetjük magunkat. Nem érdekelnek az izraeliek sem, de a politikai és esetleges gazdasági befolyásuk nekik is nagyobb mint az oroszoknak. Végre el kellene már döntenünk hová állunk, mert jelenleg nagyon fekete bárány szerepben tetszelgünk mindenhol.
Volt már egy olyan helyzet, hogy akik a világpolitikát csinálták, nem voltak oroszbarátok... Mi odatettük magunkat... csak aztán nem sikerült jót pörgetni a szerencsekeréken....
Az a baj, hogy csábítóan közel vagyunk ahhoz, hogy a miénkkel verjék a csalánt a világpolitika jelenlegi csinálói, aztán, ha meg be talál ütni a szar, akkor csak egy bocsi-cetli marad utánuk...aztán röhögve végignézik, ahogy kicsontoznak minket...
Az Anszat-2 Rc pedig nem polgári termék.
belekalapáltam a keresőbe, hogy ansat helikoptergyártás magyarország. és csak ez az egy találat volt rá:
„3. Az „Anszat” melyik típusát szerelnék össze hazánkban (pl. az „Anszat-2RC” harci helikoptert)? Milyen piacon adnák el az itt összeszerelt helikoptereket?”
Ha visszagörgetsz, akkor ez egy képviselői kérdés, ami nagyon valószínű úgy született, hogy D. „kiszivárogtató” Márta beütötte a gugliba, hogy Anszat és a wikipédia kiadott egy képet erről a teljesen elhagyatott projektről (2005-ben épült belőle 1 példány talán).. Az ő kérdésén kívül nem esett szó a „harci” változatról sehol... mondjuk a többiről sem, de szerintem ez nem túl erős alap arra, hogy úgy hivatkozz rá, mintha valami Isteni örök igazság lenne, hogy az Anszat-2 Rc változatot akarják nálunk gyártani az oroszok... persze, lehet, hogy tévedek.
és még szép hogy kivették a nato cuccokat a gépekből. Bár szerintem maguktól erre sem volt eszük, úgy szólhatott ide valaki.
már megbocsáss, de úgy csinálsz, mintha te lennél a legélesebb kés a fiókban, pedig esélyes, hogy nincs így.