bocsánat igen arra gondoltam, lehet igazad van de nem csak egy cikkben olvastam hogy nem lett nagy siker
Isten látja lelkem tökre egyetértenék Veled HA nem tetves 3 dandárról beszélnénk , ezt ugatom már mióta itt ,3 rohadt dandárt kéne a lehető legfaszábban felfegyverezni , nem értelek ilyenkor, nem voltál ktanona anno vagy én vagyok öreg hogy tökre más véleményem van a haderőnk leendő méreteiről??? 3 dandár az majdhogynem semmi , picsafüst
ezért mondom hogy ennek a kevésnek , tényleg kevésnek , miért nem lehet TÉNYLEG a lehető legjobbat adni?
Jó a Fuchs kettő , még kényelmes is amúgy , de 79-es fejlesztés , oké hogy kapott update-eket de akkor is régéebbi mint mondjuk a Patrian alapuló Rosomak .
Jönnek itt sokszor azzal hogy nem kell mindenhova első osztályú cuccot küldeni ami igaz is , meg hogy "amúgy 1 hadosztályt állítunk ki itthon " (ez volt a kedvencem , utána azt hiszem 2 hétig fel se néztem a fórumra annyira kiégetett)
Ha valaki úgy gondolja hogy ez a 3 dandár már akkora méret hogy "nem kell mindenhova első osztályú vas" az nincs tisztában azzal hogy mennyi is az a 3 dandár valójában...
Fogjuk már fel könyörgöm , legalább annak a kevésnek adjunk meg mindent (!!!) de mindent amit csak lehet és NEM másodvonalbeli szarokat hanem igen is a lehető legjobb cuccokat (majd a tarcsisok kapják meg szépen a másodvonalbeli cuccokat) mert ha valami gebasz van akkor már kapálózhatunk cuccokért hogy a túlerőt legalább technikai fölénnyel kikompenzáljuk de akkor már rohadt késő lesz és nincs random 5-6 dandárunk amit lehet hirtelen mozgósítani ....
írtam már fentebb mi a gondom de akkor itt még azzal kiegészíteném még egyszer , igazad van , jó cucc a Fuchs és még kényelmes is (190 centi vagyok...) , abban is igazad van hogy leválthatná a BTR-t , a védettsége is jó ( mint írtad , szemből 30 oldalakról 14,5) , sokoldalú , megbízható de a problémámat vele már leírtam fent , ettől függetlenül Fuchs-t inkább adnék a tarcsisoknak mint a BTR-t.