Ugy látszik én vagyok itt a legkonzervativabb.Én bizony a jol bevált régi módon.fokozatosan,a legegyszerűbb eszköztöl a legbonyorultabb felé haladva,jó sok gyakorlattal oktatnám a manusokat.És bár jónak tartom a szimulátorokat,és üdvösnek a használatukat,kitartok a gyakorlatot igazán csak valódi eszközzel lehet jol megszerezni,gyakorolva elv mellet.8évig voltam lövészklubi lőkiképző.
Ugyanilyen konzervatizmusban képezném a tüzéreket.És megtanittatnám velük az alapoktol,a modern számitógépes technika nélkül.Mert a logarléc soha nem fog lefagyni.És a gyakorlatban,hogy izzadjanak vele,szagolják,és lássák a hatását.Különben a PzHban is megvan még a hagyományos tüzér célzóműszer,és lehet kézzel is tölteni.Ahogy az M1 Abramson is ott van még mindig a sima monokuláris célzótávcső.Mert ami elromolhat,az el is romlik.
Azoinkivűl állitólag lesz másfajta löveg is a PzHn kivűl.Remélem nem vontatott,inkább valamelyik jobb platós.
D20at arra használnám,hogy a tüzéraspiránsok megtanulják rajta,mi az,ágyúval lőni.Nem szinulálva, élesben.Had tegyenek szert némi rutinra.Amig van hozzá lőszer.Azt a lőszert úgyis el kell liminálni valahogy.Maga a löveg másra ugysem nagyon jó.Nem kerül plusz pénzbe.Hát akkor mi a fenéért ne használhatnánk el oktatás-gyakorlás céljára?