A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

pl.: t72, meg késöbb A4-esek jöhetnek szóba. (előbbiből sokaktól lehetőség van, utóbbiból legjobb esély erdogan-tól venni konfliktus esetén.)

(persze szó se róla túlárazva jutsz csak hozzá)

Majd pont tankot fognak nekünk eladni konfliktus esetén. :D
Amiből nekik sincs elég és a hazai gyártás sem indult be még náluk.

Beteszem ezt ide:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Én nem ismertem eddig de nagyon tetszik.
Na mondom magamban elso blikkre hogy tiszta btr valami raketatuzerseggel. Utana latom hogy ez kicsi. Jo draga lehet.

Magyarországra látogatott a cseh védelmi miniszter

Erről ez jut eszembe:

"Szép, szép ezredes.
Nagyon derék.
Harcolni is tudnak??"

A 4:40-től.

Elvileg pár hónappal később üt majd be közép európában a lassulás igazán.

Elvileg 100 felett van olyan futó beruházás az országban, ami termelő lesz, ha elkészül, illetvejönnek újak is folyamatosan. Ezek mind bővíteni fogják a gazdaságunkat és adót, járulékot , munkabért, fognak fizetni itt. Ebből csak egy a BMW. Nem lepődnék meg ha ebben az évben is 5 % körüli lenne a GDP növekedés. Saját munkahelyemen azt látom, ami autóipar, változások vannak a termékstruktúrában, de nincs lassulás.

• Tetszik
Reactions: svajcibeka
Elvileg 100 felett van olyan futó beruházás az országban, ami termelő lesz, ha elkészül, illetvejönnek újak is folyamatosan. Ezek mind bővíteni fogják a gazdaságunkat és adót, járulékot , munkabért, fognak fizetni itt. Ebből csak egy a BMW. Nem lepődnék meg ha ebben az évben is 5 % körüli lenne a GDP növekedés. Saját munkahelyemen azt látom, ami autóipar, változások vannak a termékstruktúrában, de nincs lassulás.
Hát nem tudom hogy ebből hány üzem fog beindulni? Dohányzó hírként már azt beszélik hogy a BMW is felfüggeszti az alap infrastrukturák után a gyár építését. Hogy ebből most mi az igaz?

Hát nem tudom hogy ebből hány üzem fog beindulni? Dohányzó hírként már azt beszélik hogy a BMW is felfüggeszti az alap infrastrukturák után a gyár építését. Hogy ebből most mi az igaz?

Nem hinném hogy felfüggeszti. Ilyesmit stratégiai döntések sora előz meg. Amikor eldöntötték hogy ide jönnek, azt is tudták, mit fognak majd gyártatni a denreceni gyárban, éveken át. A folyamatokat pedig előre tudják ebben a múfajban. Ettől max. a diesel botrány lehetett a kivétel, mert azt feltehetően a német gyártók ellenlábasai generálták, akik talán nem is gyártók, hanem valamilyen más erők, a háttérből. Az elektromos autóra váltást is tudják, nem csak ők, de a beszállítók is és ehhez fognak alkalmazkodni, majd termékeket váltani. Olyan válság mint 2008-ban volt, nem hinném hogy beüt, max háború esetén. Európa nyugati felén amúgy is csak 1-2 % a gazdasági növekedés évente. Az alá nem tudom tudnak-e menni egyáltalán, ha az országban egyébként van egy adott, stabil fogyasztás. Kelet Európa meg felzárkózás alatt van, itt meg logikus hogy több a növekedés %-ban.

• Tetszik
Reactions: svajcibeka and zeal
Egy lehetséges "Török" üzlet alany ...

Kifutott a konjuktüra.Hullámhegy után most jön a hullámvölgy.Nincs ebben semmi extra.Ilyen a világ,nem nőőnek a fák az égig.Nekünk kinos lesz,mert az összeszerelő iparunkal az ostor végén vagyunk.Az EU a sok lopás miatt megvonja a pénzeket,a NER meg nem gazdasági rendszer,csak sima lopógép.Nincs saját gazdaságunk,amire támaszkodhatnánk,teljesen a német döntésektöl függünk.És tele van a hócipője mindenkinek velünk.
Szóval majd meglátjuk,hogy sikerül a gazdaságmenedzselés a németeknek.Ha jol,talán lesz pénz némi haderőfejlesztésre.Ha nem,nem.