Desertfox!
Az a gond, hogy az "utolsó Malév gép" nem Dash-8/Q-400, hanem a CRJ.
en.wikipedia.org/wiki/Bombardier_CRJ200
Úgyhogy nincs olyanunk, amit belinkeltél. Amink viszont van az nem repülőképes, és nincs hozzá személyzet. Egyébként, ha orvosolnák ezeket talán alkalmas lenne kormánygépnek, bár én személy szerint olyan gépben gondolkodnék, amelynek nagyobb a hatótávolsága.
Mellesleg én nem nagyon látom, hogy az An-26-ok VIP célra használnák, az a politikus, aki már repült vele, nem hiszem, hogy nagyon vágyna rá. 1992-ben a magyar külügyminiszter az akkor VIP alakulatként működő tököli osztály An-24-esével repült a Szaud-Arábiába. Az út 12 órás volt több technikai leszállással. Soha többet nem vették igénybe miniszteri szinten az Ancsákat. Amennyire én rálátok, az a Malév megszűnte utáni alacsonyabb szintű diplomáciai utaztatás, főleg a kormányhivataloké, ami megint egyfajta félreértelmezése a honvédségi feladatoknak, illetve a légierőnek egyfajta próbálkozása, hogy bizonyos plusz feladatok bevállalása árán esetleg sikerül forrásokat szerezni a tényleges feladatuk ellátásához. Ez olyan tipikus magyaros megoldás, megint úgy okosban szeretnénk megoldani dolgokat. Persze lehet hogy tévedek és majd valaki kijavít, de én így látom a dolgokat a lebegtetett BAe-146 beszerzésének fényében.
TG