Mennyire erősíthették meg a páncélzatát? Azt olvastam, hogy elég zsenge a motorja, túlságosan nem pakolhattak rá.Frissen kapott szerb "ocskavasak". Azért azt az optikát szívesen megnézném közelebbről is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mennyire erősíthették meg a páncélzatát? Azt olvastam, hogy elég zsenge a motorja, túlságosan nem pakolhattak rá.Frissen kapott szerb "ocskavasak". Azért azt az optikát szívesen megnézném közelebbről is.
Amúgy DEAL. Csináljuk! Én teljesen híve vagyok annak, hogy bevált, kiválóan használható de nem csúcstechnikát kell a tartalékosoknak (ÖTT) kapniuk, amik ráadásul kimondottan kedvező áron lehet beszerezni.
A cseheknél az a jelszó, hogy mindenkinek azonosat kell kapnia. Ez is egy jó hozzáállás, csakhogy náluk csak a műveletieknek (kb.) megfelelőek vannak, és sokkal magasabb szinten.
De szerintem a mi esetünkben ez évekig működhet. HA pedig eljutnak egy olyan szintre, hogy akár ténylegesen lehet rájuk számítani, akkor a harckészültségüknek megfelelően komplett alakulatokként fel KELL őket szerelni az addigra - már végre, remélhetőleg - kiforrott Lövész Program elemeivel.
Amúgy ha a BW zsákban benne lenne a szivacs (a németek az összehajtható polifoam derékaljat teszik bele hátpárnázásnak) százszor használhatóbb lenne, csak hát azt természetesen nem vettük meg hozzá....Az a baj,hogy a sisakot leszámítve a BW málha meg zsák egy rakat fos!Soha nem voltv sem modern sem jól használható,inkább úgy jellemezném,hogy a szükséges minimumot teljesíti semmi többet.
0:17-nél elég közel van.Frissen kapott szerb "ocskavasak". Azért azt az optikát szívesen megnézném közelebbről is.
Ahhoz szerintem pont elég lenne az ÖTT ek arra az évi 15-20 nap gyakorlatozásokhoz. A tártáskától még az a málha is ezerszer jobb lenne.Az a baj,hogy a sisakot leszámítve a BW málha meg zsák egy rakat fos!Soha nem voltv sem modern sem jól használható,inkább úgy jellemezném,hogy a szükséges minimumot teljesíti semmi többet.
Én sem azt írtam, hogy csúcstechnika, hanem hogy a célnak megfelel, és használható.Az a baj,hogy a sisakot leszámítve a BW málha meg zsák egy rakat fos!Soha nem voltv sem modern sem jól használható,inkább úgy jellemezném,hogy a szükséges minimumot teljesíti semmi többet.
Még az is megeshet hogy a gaz oroszok így bujtatva támogatják (optika,tűzvezetés,stb...) a druszákatMennyire erősíthették meg a páncélzatát? Azt olvastam, hogy elég zsenge a motorja, túlságosan nem pakolhattak rá.
Én sem azt írtam, hogy csúcstechnika, hanem hogy a célnak megfelel, és használható.
Annak idején én az egyik ujjamat odaadtam volna soreszként egy ILYEN felszerelésért.
Csak úgy iderakom :
Igazán nagyon sajnálom, hogy nincsen "sírva röhögő" smile!
Ahhoz szerintem pont elég lenne az ÖTT ek arra az évi 15-20 nap gyakorlatozásokhoz. A tártáskától még az a málha is ezerszer jobb lenne.
Igazad van, 15-20 nap ilyenkor indokolatlanul sok idő!Nem 15-20 napra kell a felszerelés hanem háborúra....
Nem 15-20 napra kell a felszerelés hanem háborúra....
Itt meg még fordítva is van, mi a tökömet oktatnak ezeknek....
Azt sem tanítják, hogy ne csukják be a szemüket célzáshoz?
Itt egy frissebb a belsejéről:0:17-nél elég közel van.
Azt írja, hogy elektro-optika, lézer, TV, IC (gondolom Infra Camera)
Néhány kretén miatt ne szegd kedved, vagyunk itt még páran kevésbé kretének.Én így, és mostanában ezért írok kevesebbet...
???Igen, ez az, ami nem tetszik.