Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen az. Csak ez honnan? És miért nem tartották meg az ellenerőnek, meg más huncutságokra!Fn fal csak mas a gyarto... A nato eggyik legelterjedtebb hadipuskalya ez a par db elfert...
Mert az szvd jobb volt... most meg majd jon nato kaliberbe mas... /no meg konfliktust se kellett fegyvereznunk nato fegyverrel es valoszinuleg nem is kell a kozeljovobe legalabbis ahol szamitana az a par szaz db... Ugyhogy felesleges par db eleg ha mutogatni kell bemutatni... /ismerkedesre eleg ami maradt./Igen az. Csak ez honnan? És miért nem tartották meg az ellenerőnek, meg más huncutságokra!
Aki tudja se mondhatja el... Nem veletlen nem tudtal eddig arrol hogy egyaltalan van /olyan mennyisegbe ami akar az szvd t valtani tudta volna csapatoknal..,/ persze a sereg merete miatt./ be lett szerezve mert valamit kellett ami az elkotelezodesunket mutatja /arra nem vallaltunk kotelezetseget hogy alkalmazzuk is./ nem vagyun es soha nem is voltunk hadsereg szinten a nato teljes elkotelezett sakkfiguraja... Nagyon jol tudjak hogy mi a helyzet...es ehhez neha tenni kellett a szepet es a jot... Nem csak nagy jatek van...Oké, de mi ennek a beszerzésnek a története?
Hát én soha nem hallottam, hogy rendszerbe lett volna nálunk.
Tud valaki erről valamit?
Amúgy szép kis lista.
Az hogy mire volt /lett volna/ hasznalva igazabol teljesen lenyegtelen… soha se volt tervbe a hasznositasuk... Az hogy del amerikai gyartotol vettuk eleg fricska volt /be mertek vallalni./ de en is csak pletykakat hallottam... Az meg vagy igaz vagy sem...Nem a díszelgő alakulatnak lett rendelve?
Igen az oktatási anyagban 5.56-os szerepel.Szerintem ezek még a korábban felújított AK-k. Gondolom én, hogy az új fegyverek összeszerelése közben nem az AK-k modernizálásával foglalkoztak. Meg, ha jól emlékszem 5,56-tal lesznek rendszeresítve a brenek.
Nem a díszelgő alakulatnak lett rendelve?
Fn fal csak mas a gyarto... A nato eggyik legelterjedtebb hadipuskalya ez a par db elfert...
Az hogy mire volt /lett volna/ hasznalva igazabol teljesen lenyegtelen… soha se volt tervbe a hasznositasuk... Az hogy del amerikai gyartotol vettuk eleg fricska volt /be mertek vallalni./ de en is csak pletykakat hallottam... Az meg vagy igaz vagy sem...
Akkor nagyjabol a duplajara jott ki nekik egy uh1 y mint nekunk a h145 ? Kb?Vettek a csehek is helikoptert
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/amrada-koupi-vrtulniky-venom-a-viper.A190822_124507_domaci_zaz