Szerintem arra a rakéta sorozatvetőre amit korábban írtak itt páran csak az mlrs kamu.Erre gondolsz?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem arra a rakéta sorozatvetőre amit korábban írtak itt páran csak az mlrs kamu.Erre gondolsz?
Tényeket nemigen szoktál közölni, ha azt tennél nem úgy viszonyulna hozzá a fórum, te a meggyőződéseidet közlöd amit alátámasztani mendemondával meg honvédségi pletykával sem tudod, ha már ezt felróttad nekem.Hülyeségeket képzelegsz mint mindig, és vicces, hogy mindig nyalsz a Krisss féléknek. Mintha ápolni kellene a lelküket a magyarelleneség után és azért mert a tényeket közlik velük XDDD engedélyt is kérsz tőlük, hogy kimehes a wc-re?
Az összes itt említett tipusnak az a gondja hogy nrm alkalmassak körtüzelèsre csak egy elég szűk szögben jobbra-balra.
A vezető kabin miatt vízszintesen nem tudnak előrefelé lőni.
Egy kommentbe sikerült belepréselni egy kis sérelmi politizálást, személyeskedést, kecskeszexet és rengeteg okosságot pl., hogy esztétikaila egy fegyver undorító.Sok mindent nem értesz, főleg akkor nem mikor nem a magyarokat fikázod ok nélkül.
Egyébként ha ez tényleg így van a te "észjárásod" szerint nem szlovák az EVA, hanem egy összeszerelt-összetákolt fos.
A magyarok esetében nagyon ki szoktad emelni, hogy oh hát ez nem magyar mert egy "csavart a kinából" hozzák.
És mivel nem létezik olyan, hogy szlovák hadiipar teljesen tény beli kijelentés, hogy nem szlovák.
A szlovák összeszerelő minőség se egetrengető. Így nagy barom lenne az aki ezektől szerezne be bármit is.
A tervezést meg inkább hagyjuk... jobban értenek a kecskék hátulról "ápolásához" az a ő szakmájuk nem a fegyver ipar...
A zuzana 2-re meg érdemes ránézni. Undoritó és még a kinaik is jobb minőségben tudnak gyártani, de bocsánat a szlovákok nem gyártják hanem összeszerelik azt is....
Ott van a patriot kamujuk is, ami nem ér semmit. A csehek írtak róla cikket, hogy a szlovákoknak annyira jól sikerült összeszerelni és olyan hülyeségeket rátenni, hogy a sima patriot szintjét se éri el....
Egy törpe "állam" aki a buta átlagnak próbálja elhitetni mintha nagy fegyvergyártó ország lenne és a hülyék be is veszik XD
Jah és végül a tótoknak nincs se eva sem pedig zuzana 2 csak mutatóba
Ő a Patria AMV szlovák verziójára gondolt. Csakhát...Szerintem arra a rakéta sorozatvetőre amit korábban írtak itt páran csak az mlrs kamu.
Libsiként csak az elírásokat tudod követni, szánalmas vagy!Ő a Patria AMV szlovák verziójára gondolt. Csakhát...
Nagyon igazad van, kölcsönös kötelességek vannak. A magyar legény igen is védje meg a hazát, ha szükség van rá, cserébe a magyar állam ne afgán felkelők színvonalán kiképezve - felszerelve küldje őket a darálóba! Jelenleg egyikben sem állunk valami fényesen, sajnos.Én meg úgy, hogy ennek kölcsönösnek kell lennie.
Az előtérbe tolt individualizmus rombolja az államot és a közösséget is.
Elvileg, még az idén megérkeznek azok is.Remélem 1 év alatt hadrendbe állnak,
Figyu koma! Abban a gyöngyszemben megpróbáltam a releváns részt kiválogatni. De annyira nem volt, hogy csak a "patriots" maradt.Libsiként csak az elírásokat tudod követni, szánalmas vagy!
Miért? Hadrendbe állnak?!? Tudtommal csak kiképzési céllal érkeznek...Remélem 1 év alatt hadrendbe állnak,
Hadrendbe állnak mivel lízingeljük, de attól még ezek fogják adni a szolgálatokat is stb.Miért? Hadrendbe állnak?!? Tudtommal csak kiképzési céllal érkeznek...
patriots nem is írtam te nyomi, de vergődj még hamár a tartalomba nem tudsz belekötni és fájnak a tények neked is.Figyu koma! Abban a gyöngyszemben megpróbáltam a releváns részt kiválogatni. De annyira nem volt, hogy csak a "patriots" maradt.
Ahogy Mack is megjegyezte, ez a gyöngyszem faliújságra való!
De értem már. Ha ezzel akarsz bekerülni a halhatatlanok közé, akkor az nem fog menni!
Attól, hogy kiképzésre használják most még nagyon is harcra képesek. A fél romániát darálni lehetne velük.Miért? Hadrendbe állnak?!? Tudtommal csak kiképzési céllal érkeznek...
Tudod mi fáj? A fa viccek:patriots nem is írtam te nyomi, de vergődj még hamár a tartalomba nem tudsz belekötni és fájnak a tények neked is.
Úgy vagyok veled, mint Lali meg Gaben Cingárral, amikor szaxizik.Attól, hogy kiképzésre használják most még nagyon is harcra képesek. A fél romániát darálni lehetne velük.
Az összes itt említett tipusnak az a gondja hogy nrm alkalmassak körtüzelèsre csak egy elég szűk szögben jobbra-balra.
A vezető kabin miatt vízszintesen nem tudnak előrefelé lőni.
1 századdal???Hadrendbe állnak mivel lízingeljük, de attól még ezek fogják adni a szolgálatokat is stb.
1 századdal???
Különben szerintem elkerülhetetlen, hogy a KMW kapacitást bővítsen.
Várhatóan mostanában elég komolyan meg fognak ugrani a megrendeléseik ez a 4-5 éves szállítás pedig már szerintem az elfogadható határt súrolja.
Ha végeznek a Leo utódjának fejlesztésével, akkor azt elég komoly mennyiségben kell elkezdeni gyártani. De a Bundeswehr most rendelte meg a Leopardjainak az egységesítését, ami több száz darab upgradejét jelenti. emellett ugyebár fut a Puma program is. Arra meg lesznek még jelentkezők....
De még mindig nem kaptunk választ arra se, hogy mi a baja az izraeli tüzérséggel.
Mert szerinted most több van?1 századdal???
Különben szerintem elkerülhetetlen, hogy a KMW kapacitást bővítsen.
Várhatóan mostanában elég komolyan meg fognak ugrani a megrendeléseik ez a 4-5 éves szállítás pedig már szerintem az elfogadható határt súrolja.
Ha végeznek a Leo utódjának fejlesztésével, akkor azt elég komoly mennyiségben kell elkezdeni gyártani. De a Bundeswehr most rendelte meg a Leopardjainak az egységesítését, ami több száz darab upgradejét jelenti. emellett ugyebár fut a Puma program is. Arra meg lesznek még jelentkezők....
Mert szerinted most több van?