Azt hittem, hogy mára befoltozták a biztpol "kerítésén" a keletkezett rést. De ez csak részben sikerült.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bár ha beleszámoljuk a Leo A4-eket akkor hamarabb.De nincs pzh2000 rünk jelenleg. Még semmi új technikánk nincs. Ezt magyaráztuk egész eddig. Az első igazán komolynak mondható előny a szomszédokkal szemben 2-3 év múlva érkezik. Addig meg exszovjet vasak vannak érdemi modernizáció nélkül.
Az is urtechnika a mostani szinthez kepest.Bár ha beleszámoljuk a Leo A4-eket akkor hamarabb.
Bár ha beleszámoljuk a Leo A4-eket akkor hamarabb.
Csak egy lelkes gyerek...Ne hergeljétek már ezt a provokátorszart.
De még mindig nem kaptunk választ arra se, hogy mi a baja az izraeli tüzérséggel.Csak azt nem értem, mi baja azzal a nyomott EVA-val, 70%-ban német alkatrészekből áll az egész, amit onnan szállítanak be vagy lízingelik, többek közt a tűzvezető rendszert pont ugyan attól a gyártól ahol a PZH 2000-et gyártják. Mivel kiemelt PESCO projekt ezért nagyon magas a megosztott technológiák aránya benne. (noha kicsit biztos butítottabb mint az eredeti, de az EVA egy korrekt gép)
Mert tanulni nem szeret, meg valószínűleg erről nem is tudott...Csak azt nem értem, mi baja azzal a nyomott EVA-val, 70%-ban német alkatrészekből áll az egész, amit onnan szállítanak be vagy lízingelik, többek közt a tűzvezető rendszert pont ugyan attól a gyártól ahol a PZH 2000-et gyártják. Mivel kiemelt PESCO projekt ezért nagyon magas a megosztott technológiák aránya benne. (noha kicsit biztos butítottabb mint az eredeti, de az EVA egy korrekt gép)
Azzal csak a midó világkormányt támogatnánk. Gondolom.De még mindig nem kaptunk választ arra se, hogy mi a baja az izraeli tüzérséggel.
Nekem az elve nagyon szimpatikus.Csak azt nem értem, mi baja azzal a nyomott EVA-val, 70%-ban német alkatrészekből áll az egész, amit onnan szállítanak be vagy lízingelik, többek közt a tűzvezető rendszert pont ugyan attól a gyártól ahol a PZH 2000-et gyártják. Mivel kiemelt PESCO projekt ezért nagyon magas a megosztott technológiák aránya benne. (noha kicsit biztos butítottabb mint az eredeti, de az EVA egy korrekt gép)
Az állam meg a közösség, kikből áll?Én meg úgy, hogy ennek kölcsönösnek kell lennie.
Az előtérbe tolt individualizmus rombolja az államot és a közösséget is.
ne akard megfejteni , már próbáltam megkérdezni erről de csak azt kaptam meg hogy mennyire nem értek semmihez meg milyen hülye vagyok , választ sose kaptam ...De még mindig nem kaptunk választ arra se, hogy mi a baja az izraeli tüzérséggel.
Az összes itt említett tipusnak az a gondja hogy nrm alkalmassak körtüzelèsre csak egy elég szűk szögben jobbra-balra.Nekem az elve nagyon szimpatikus.
A Caesar és az ATMOS is tulajdonképpen félautomata töltésű rendszer. Mindkét esetben kézzel rakják az automata betöltő rendszerbe a robbanótöltetet, és a lövedéket.
A EVA esetében tudtommal előre be van töltve 12 darab, és maga a tüzelés/töltés teljesen automata, és a kabinból a tűzvezető rendszerrel irányítható. 12 lövedéknek meg elégnek kell lennie mivel ha tovább állna egy helyben, akkor bemérhetik. A tüzelőállás váltásnál meg szépen kézzel újratölthetik. Hja és emellett természetesen alkalmas teljesen manuális üzemre is. Az automata töltőben lévő 12 lövésen kívül további minimum 1 teljes "tárat" tud magával vinni. De szerintem a 8x8-as kivitelben ez több is lehet.
Az EVA-nak egyedül a letalpaló része nem tűnik nekem teljesen frankónak. Abból a szempontból talán mindkét fentebbi járműnek jobb megoldása van.
Ugyebár az EVA jelenleg is fejlesztés alatt van, tehát simán változtathatunk rajta. Ráadásul ez egy marginális dolog. Ha saját járműre tesszük fel, akkor ilyen jellegű szerkezeti elemet olyat teszünk fel, amit akarunk. Aztán közben statikailag meg lehet hogy a képen látható megoldás is tök rendben van:
Csak azt nem értem, mi baja azzal a nyomott EVA-val, 70%-ban német alkatrészekből áll az egész, amit onnan szállítanak be vagy lízingelik, többek közt a tűzvezető rendszert pont ugyan attól a gyártól ahol a PZH 2000-et gyártják. Mivel kiemelt PESCO projekt ezért nagyon magas a megosztott technológiák aránya benne. (noha kicsit biztos butítottabb mint az eredeti, de az EVA egy korrekt gép)
Biztosan nem egyénekből!Az állam meg a közösség, kikből áll?
Hülyeségeket képzelegsz mint mindig, és vicces, hogy mindig nyalsz a Krisss féléknek. Mintha ápolni kellene a lelküket a magyarelleneség után és azért mert a tényeket közlik velük XDDD engedélyt is kérsz tőlük, hogy kimehes a wc-re?Mert tanulni nem szeret, meg valószínűleg erről nem is tudott...
Érzelmi alapon mond véleményt. A németek jó gépeket gyártanak, mindenki más meg szart!
Szerintem ne vitázzatok vele, csak tényekkel segítsük, hátha benő a feje lágya.
Ha valaki unja, akkor egy két cinikus válasz után olyat mond, hogy már ki is tiltották... De ez inkorrektség.
Tényleg szimpatizálok a lelkesedésével (mondjuk csak azzal).
Ez mennyiben is korlátozza a felhasználásukat? Ez Kb. olyan, mintha azt kérnéd számon rajta, hogy nem lopakodó.Az összes itt említett tipusnak az a gondja hogy nrm alkalmassak körtüzelèsre csak egy elég szűk szögben jobbra-balra.
A vezető kabin miatt vízszintesen nem tudnak előrefelé lőni.
Erre gondolsz?Ott van a patriot kamujuk is, ami nem ér semmit. A csehek írtak róla cikket, hogy a szlovákoknak annyira jól sikerült összeszerelni és olyan hülyeségeket rátenni, hogy a sima patriot szintjét se éri el....