Jah!
Sőt 110%! Az Oroszországhoz való csatlakozásnál is megtudtuk ezt a törvényes népszavazáson!
Ezt ugye te sem hiszed el?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jah!
Sőt 110%! Az Oroszországhoz való csatlakozásnál is megtudtuk ezt a törvényes népszavazáson!
A szocializmus ujabb eljovetele valos veszely, de most nem keletrol fenyeget. Ny. eu es az usa sokkal rosszabbul állnak. Folosleges ezert a ruszkik ellen fegyverkezni.Engem sokkal jobban aggaszt, hogy a közepének visszajövetele fenyeget. Úgy '45-'89-ig.
Télleg? És melyik országban van az ellenzék teljesen betiltva, a vezetői pedig "kint is vagyok, bent is vagy"-ot játszanak a helyi fogdákkal? Brüsszelből, vagy Párizsból, vagy Londonból hallottam mostanában? Segíts, légyszi!A szocializmus ujabb eljovetele valos veszely, de most nem keletrol fenyeget. Ny. eu es az usa sokkal rosszabbul állnak. Folosleges ezert a ruszkik ellen fegyverkezni.
Tegyük hozzá hogy az oroszok elnézték. A NATO folyamatos bővítését 30 éven keresztül amikor azt kérték hogy azért a határaikra légyszíves ne.. Nincs már hova hátrálniuk és szerinted melyik nagyhatalom fogja feladni a teljes érdekszféráját, nekem pl fasz mindegy lett volna, hogy aki Ukrajnában épp a nagylopást tartja a radában az nyugatra vagy keletre nyal, az oroszoknak meg hát nemigen van meg eszköztára a színes forradalmak meg hasonlók enyhe módszerekkel való kiküszöböléséhez. Az meg hogy kinek jött ez baromi jól elég megnézni az ukrán gáz és olajcég igazgatótanácsának névlistáját. Szóval ne tegyünk már úgy, hogy nem volt meg a teljes előzménye ennek az egész helyzetnek. Az orosz belpolitika is akkor kezdett keményedni amikor a gazdasági együttműködésekből ki lettek szorítva. Ok és Okozat mindig, ezt sose felejtsük el.Érzed a különbséget, hogy az egyik ország a másik szuverén ország területén lévő támaszpontot "kinézi magának", és aközött, hogy elfoglalja az országrészt picsába?
Azt hiszem Izland és Grönland már kezdhet oroszul tanulni, mert még kiderül, hogy mindig is Oroszország részei voltak!
Pontosan annyira, mint te a 99%-ot!
Link
A Balti államokért meg Lengyelországért aggódást nyugodtan el lehet felejteni. A medve még SZU korában VSZ segítséggel sem kockáztatta meg, hogy nekimenjen a NATO-nak.
Beza. Jobb lenne ha abbahagynad a folosleges rettegest. Vagy szerinted Putin rendszere miatt itt ujra visszajohet a szocializmus? Hol elsz te?Télleg? És melyik országban van az ellenzék teljesen betiltva, a vezetői pedig "kint is vagyok, bent is vagy"-ot játszanak a helyi fogdákkal? Brüsszelből, vagy Párizsból, vagy Londonból hallottam mostanában? Segíts, légyszi!
Ha ez így lett volna, akkor ennek lett volna némi "irodalma" idehaza a kommunizmus ideje alatt, nem?
Ennek logikáján mi is megérdemeltük az '56-tól '58-ig tartó időszakot! Ugye?
Télleg? És melyik országban van az ellenzék teljesen betiltva, a vezetői pedig "kint is vagyok, bent is vagy"-ot játszanak a helyi fogdákkal? Brüsszelből, vagy Párizsból, vagy Londonból hallottam mostanában? Segíts, légyszi!
Tudod hol? Ahol a Magyarországon a 60-as 70-es években a magyar ellenzék: Kussban!Még ha el is fogadjuk a te állításod akkor is áruld már el nekem,hogy hol van ez a 15%-nyi ukrán aki naponta tüntet(akkor sem volt semmi amikor annektálták a Krímet) azért,hogy ők bizony Ukrajnához akarnak tartozni?mert ilyen nincs és nem is volt.Pedig hidd el,ha csak 2 ember tüntetne ezért azonnal tel lenne vele a média.Ja,hogy valószínűleg az ukránjaid jobban beszélnek oroszul mint ukránul?
Tudod hol? Ahol a Magyarországon a 60-as 70-es években a magyar ellenzék: Kussban!
A bácsik a főtéren sosem szeretik a transzparenseket:
Ó! Dehogy parázok!Beza. Jobb lenne ha abbahagynad a folosleges rettegest. Vagy szerinted Putin rendszere miatt itt ujra visszajohet a szocializmus? Hol elsz te?
Buszke szocikkal van tele a nyugat, 30 evvel azutan, hogy elvileg legyoztek a szocializmust. Te pedig attol parazol, hogy majd oroszorszag felol erkezik a veszedelen es visszajon a 89 elotti idoszak... Jaj!
Hátha az önkormányzati választások után megered a nyelvük Legalábbis én ebben reménykedekMár ideje lenne venni vmit, mert kisiklott a topik...
Háát tudod, akkor kultusza volt a szovjet rendszer elleni bűntettek gyűjtésének, és azok közoktatásba való intenzív sulykolásánakMár miért lett volna?
Hova? Hol? Jah, miközben a nyíltan neonáci képviselők polgármesterek lehetnek! EheheheNémetország.
Párszor már leírtam. Valaki kitalálja, hogy náci vagy, és már visznek is be.
Azt gondoltam nem ilyen töketlenek, hogy ez nekik szempont, de lehet igazad van.Hátha az önkormányzati választások után megered a nyelvük Legalábbis én ebben reménykedek
Ebben mondjuk igazad lehet, ugyanakkor tulajdonképpen elveszíti az XP mivoltát. Az XP azért XP, mert a versenyképesség megőrzéséért meg kellett nővelni a felrakható páncél mennyiségét. Ez viszont erősebb futóművet és motort igényelt. Az XP demojárműveiről le is volt szedve a vízi meghajtás.