A kmz kb 15 éve használja, én is kaptam rá egy alap képzést.Ahoz képest elég jol elterjedt.Magam részéről egy gyakorleti csapatpróbát is tartalmazó versenypályázatot hirdetnék,aztán döntsétek el a gyakorlatban
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A kmz kb 15 éve használja, én is kaptam rá egy alap képzést.Ahoz képest elég jol elterjedt.Magam részéről egy gyakorleti csapatpróbát is tartalmazó versenypályázatot hirdetnék,aztán döntsétek el a gyakorlatban
Aztán simán lehet, hogy az FN gyárban nem is fognak ilyen fegyvert gyártani. Ugyebár a CZ-nek is ott a TSR-je, aztán most meg egy teljesen másik mesterlövész fegyver/tipus kerül elő.Mert kb nem volt más 20 évig...
Nem kell csapatpróba,van vele tapasztalat egy halom nekünk is és nem túl megbízható.
Egy 5.56-os fegyvernek nincs helye a korszerű, kontinentális harctéren.Warum?Mondjuk nekem is szinpatikusabb a kisNegev,de azért egész sokan egész jol elvannak vele
Pedig, de!A menetből nem azt jelenti,hogy odagurul meg sem áll és megy a vízbe.Fogd már fel ezt az egyszerű dolgot!
Egy 5.56-os fegyvernek nincs helye a korszerű, kontinentális harctéren.
Főleg nem LMG szerepkörben.
Főleg nem, ha ugyanakkor tömegű, mint egy 7.62-es géppuska (PKM).
Már soxor leírtam:Miért is?
Már soxor leírtam:
Mi a fenének ruházunk be egy kifutó űrméretbe???
- minden KKE országnak van pénze testpáncélzatra
- A jenkik tavaly májusban rendszeresítették a 6.8 GP lőszert.
Igen, az UA TPG már egy pár hónapja kibeszéltük de ahogy jött úgy ment is, ebből gondoltam, hogy itt egy ilyen megnyitón stílszerű lett volna egy olyan fegyverrel lőni amit rendszeresíteni akarunk. A fegyver pedig nem a TPG, hanem a 98B volt.
Amit te menetből való átkelésnek vizionálsz, azt előtte bent a laktanyában előkészítés előz meg, úgy mint itthon a btr-nél és az általad felsorolt külföldi járgányoknál IS.Jolvan kedves Dudi.Akkor magyarázd el nékünk,szegény hülye kávéházi Konrádoknak,mi is az.És azt is sziveskedjél beletenni a szakavatott magyarázatodba,hogy a BMP,VAB,M113,úszoképes Patria változat,Pandúr,AMX-10P,stb,ilesféle képességét mi a bánatos lófenéért hivják menetből való átkelési képességnek
Igen, az UA TPG már egy pár hónapja kibeszéltük de ahogy jött úgy ment is, ebből gondoltam, hogy itt egy ilyen megnyitón stílszerű lett volna egy olyan fegyverrel lőni amit rendszeresíteni akarunk. A fegyver pedig nem a TPG, hanem a 98B volt.
Hát elég nagy csinnadratta lett így, de köszi az infót.A barrett az egyik úriember saját fegyvere.
Az egész megnyitónak, de a projektnek sem semmi köze nem volt a zrínyi 2026-hoz.
Csak egy gesztus, hogy katonák ingyen vehetik igénybe a lőteret.
A programban továbbjutó 3 gyártó most kapott 8 évet tökéletesíteni a lőszerét és a fegyvereit. Akkor azok még megverekszenek stb. Alsó hangon 15 év az amerikaiaknál, de inkább több.Már soxor leírtam:
Mi a fenének ruházunk be egy kifutó űrméretbe???
- minden KKE országnak van pénze testpáncélzatra
- A jenkik tavaly májusban rendszeresítették a 6.8 GP lőszert.
Ez a tag tényleg ennyire hülye, aki hozzászólt...?Ez a szlovák tag megér még egy bejegyzést - csak hogy tudjátok, "mik vagymuk":
"V každom prípade je však Maďarsko iredendistická krajina ktorá sa dodnes vnútorne nevyrovnala so svojou minulosťou ani prítomnosťou. Revizionisti a revanžisti sú v Maďarsku dodnes súčasťou maďarskej spoločnosti a dokonca aj politiky. Maďarsko je ako spiaca sopka ktorá čaká na svoju chvíľu. Predávať tejto krajine pokročilé zbrane je minimálne politicky nezodpovedné a do budúcna nebezpečné." (Miroslav)
https://www.armadninoviny.cz/potvrz...-tanku-leopard-2a7-a-24-houfnic-pzh-2000.html
"Mindenesetre Magyarország olyan irredendista ország, amely a mai napig nem tudott belsőleg megbirkózni a múltjával és a jelenével. A revizionisták és a megtorlók továbbra is a magyar társadalom és a politika részei.
Magyarország olyan, mint egy alvó vulkán, amely várja a pillanatát. A fejlett fegyverek eladása ennek az országnak politikailag felelőtlenség és veszélyes a jövőre nézve."
Annyira jól esik ez a dicséret
Ez a tag tényleg ennyire hülye, aki hozzászólt...?
Vicces komment egy olyan ország lakosától, akik az állampolgárság kérdésével tették azt, amit...? Na, ennyit a múlt és jelennel történő megbirkózásról...
Hát elég nagy csinnadratta lett így, de köszi az infót.
Majdnem, az egy CADEX KrakenAmúgy a videoban mintha ott lenne a tpg 07 mp-nél.
Ez a tag tényleg ennyire hülye, aki hozzászólt...?
Vicces komment egy olyan ország lakosától, akik az állampolgárság kérdésével tették azt, amit...? Na, ennyit a múlt és jelennel történő megbirkózásról...
és kapunk egy megelőzőcsapást.En a torok dealnel meg Apc, Ifv beszerzeseknel varom hogy meg fognak vadulni.