ígérem.Csak mondom hogy meg az USAF is 150-160 misi között kaptak az első szériát szóval olvass inkább utána picit
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
ígérem.Csak mondom hogy meg az USAF is 150-160 misi között kaptak az első szériát szóval olvass inkább utána picit
Nem szerencsés technikai eszközöket sztereotípiák alapján megítélni, pláne hogy a civil autóiparnak nem sok köze van a hadiiparhoz. Ahogy fentebb láthattad az olaszok kifejezetten jók amúgy harci elektronikában.Csak az olaszoktol ne vegyenek semmit amiben elektronika van es olaszok terveztek,hogy adna meg az eg...
Nincs veluk semmifele pozitiv tapasztalatom, csakis negativ, de az nem csak nekem. Ami olasz az xar, csak jo a reklamja, ennyi. Kapasbol 3 gep a cegben az egyik 1,2 milliard forint volt, amasik csak 500 milli. Az osszes a peksegben ahova jarok, 8 uj kemence, meg egy 33-as alfa ami igy hirtelen eszembe jut. Semmi pozitiv tapasztalat a masik oldalon.Nézz rá, hogy miket gyárt a Leonardo, meg hogy mibe építik be azokat.
És ez csak a torta egy nagyon kis szelete.
https://www.leonardocompany.com/en/air/airborne-systems/airborne-radars
Nem értem, ha valami olasz cucc egy amerikai, német, angol, francia eszközbe lesz beszerelve akkor az onnantól varázsütésre használható lesz?
Háát a csehek nem minden tekintetben vannak megelégedve az IVECO-ikkal.Nem szerencsés technikai eszközöket sztereotípiák alapján megítélni, pláne hogy a civil autóiparnak nem sok köze van a hadiiparhoz. Ahogy fentebb láthattad az olaszok kifejezetten jók amúgy harci elektronikában.
Nincs veluk semmifele pozitiv tapasztalatom, csakis negativ, de az nem csak nekem. Ami olasz az xar, csak jo a reklamja, ennyi. Kapasbol 3 gep a cegben az egyik 1,2 milliard forint volt, amasik csak 500 milli. Az osszes a peksegben ahova jarok, 8 uj kemence, meg egy 33-as alfa ami igy hirtelen eszembe jut. Semmi pozitiv tapasztalat a masik oldalon.
20 és 30 db között valahol3,5 milliárdos lesz állítólag a török biznisz.
Nem tűnik durvának a Z2026-on belül.
NMS-re, Ejder Yalcinra leforditva ez mennyi vasat jelenthet?
3,5 milliárdos lesz állítólag a török biznisz.
Nem tűnik durvának a Z2026-on belül.
NMS-re, Ejder Yalcinra leforditva ez mennyi vasat jelenthet?
Forint hvg.Hol olvastad? Forintban értendő? Mert akkor nagyon karcsú.
Wikipédiára valaki 7 db-ot írt be valamilyen megfontolásból.
Én több száz darabos tétel esetén nevezném haderőfejlesztésnek ennek a beszerzését.
Ennek így lenne értelme?20 és 30 db között valahol
Hol olvastad? Forintban értendő? Mert akkor nagyon karcsú.
Wikipédiára valaki 7 db-ot írt be valamilyen megfontolásból.
Én több száz darabos tétel esetén nevezném haderőfejlesztésnek ennek a beszerzését.
Katonai szempontból 20-30 jármű az semmi, viszont ha most jelentenék be akkor az legalább jó nagy politikai botrányt kavarna.Ennek így lenne értelme?
Ennek így lenne értelme?
Ilyen kis darabszámban csak ha pl. a TEK kapná (na az lenne a parasztgyalázat!), vagy valamilyen speciális feladatú MH-egység. Esetleg ha mintapéldánynak vesszük, gyártás-előkészítésre? Viszont rendszeresített harcjárműnek a MH-nél ez szerintem kicsit "sovány" lenne, főleg a csak 12,7-es géppuska miatt.Ennek így lenne értelme?
Próbáljuk a legxarabb időpontban bejelenteni.Katonai szempontból 20-30 jármű az semmi, viszont ha most jelentenék be akkor az legalább jó nagy politikai botrányt kavarna.
Én alig vàrom...
Miért gondolod,hogy pár tucatnál több kell?Tudod egyáltalán,hogy minek/kinek veszik éd milyen feladatra?
Nehézdandárhoz pont elég 44 Leo. Z2026 célja nem a darabszám, hanem a képességvisszaállítás, kialakítás és a NATO vállalások teljesítése.Természetesen nem tudom, ahogyan a legtöbben ezen a fórumon. Viszont ha haderőt akarunk fejleszteni, akkor alapjárművekből kénytelenek leszünk sokat rendszeresíteni. Ez nekem annak tűnt. Még a leopárból is kevés a 44 db.
Természetesen nem tudom, ahogyan a legtöbben ezen a fórumon. Viszont ha haderőt akarunk fejleszteni, akkor alapjárművekből kénytelenek leszünk sokat rendszeresíteni. Ez nekem annak tűnt. Még a leopárból is kevés a 44 db.