Semmi sertő nem volt a stílusban, legalabbis abban nem amit beideztél. Ellenben teged mar tiltanálak az oldalrol. Kicsit tedd magasabbra azt a tolerancia mércét.Kedves mamáddal beszélj ilyen stílusban!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Semmi sertő nem volt a stílusban, legalabbis abban nem amit beideztél. Ellenben teged mar tiltanálak az oldalrol. Kicsit tedd magasabbra azt a tolerancia mércét.Kedves mamáddal beszélj ilyen stílusban!
A lengyeleknek nem adják a legmodernebb lőszerüket...Azthiszem ezzel mindent el is mondtam arról amit írtál.
A licencet nem adták el nekik.A lengyeleknek minden rendszeresített német harckocsiágyúhoz eladják a legmodernebb lőszereket....Azt hiszem ezzel el is mondtam mindent arról amit írtál.
A licencet nem adták el nekik.
Van különbség a 80 és a 80/a belsejében.
Akkor ha soha többé nem vesz senki pumat akkor számolhatsz így.
Bár nem tudjuk mennyi tartalék alkatrész/logisztikai háttér/kiképzés ect van mögötte.
De tavaj vettem egy kocsit. Ha megnézném hány db lett eladva és hozzáadnám a fejlesztési költséget az jönne ki, hogy a kocsim drágább darabáron mint amennyiért vettem. Hülyék ezek a Kianal. nekem olcsóbban adták.
Szóval most lehet a németeknek ennyi /db de van aki Itt már szívinfarktust kapott az írásodra. Hogy ennyiért nem kell.
Pedig ha eladják pár helyre ahol vagy 30 évig szállítanak alkatrészt, valószínű jól jönnek majd ki belőle. Nem 17m/db.
A 210 darab lánctalpas IFV a 7. Gépesített dandár kerül, mert a 4. Gyorsreagálású dandár van a Pandurokkal felszerelve, míg a könnyű ezred kapja a Titusokat. Namost, itt ezzel az a gond, hogy 210-es szám sehogy sem jön ki. A gyorsreagálásúak három zászóaljában van 111 Pandur, ami darabra stimmel is zászlóaljra lebontva. A 210 darab lánctalpas IFV az 5-6 zászlóaljat adna ki, míg a gépesített dandárjuknak csak kettő van. Szerintem senki nem érti ezt a darabszámot!
vagy mondjuk értelmesek és számolnak kiképző meg tartalék vasakkalLehet, hogy tervben van egy második gépesített dandár nekik - ez a legkézenfekvööbb magyarázat.
https://hauptversammlung.de/assets/files/rheinmetall/2020/rheinmetall_einzelabschluss_hgb_2019.pdf
"Weiterhin wurde ein großer Einzelauftrag für eine konzerninterne Zulieferung an die Division Vehicle Systems im Zusammenhang mit einem größeren Beschaffungsprojekt aus Ungarn eingebucht"
Jelentsen ez barmit is.
vagy mondjuk értelmesek és számolnak kiképző meg tartalék vasakkal
Csak ha tervben lenne, azt lassan el kellene kezdeniük felállítani, hogy mire megjönnek az eszközök legyen hova! Hiába halasztottak, valami jele kellett volna legyen ennek a szervezésnek!Lehet, hogy tervben van egy második gépesített dandár nekik - ez a legkézenfekvööbb magyarázat.
https://hauptversammlung.de/assets/files/rheinmetall/2020/rheinmetall_einzelabschluss_hgb_2019.pdf
"Weiterhin wurde ein großer Einzelauftrag für eine konzerninterne Zulieferung an die Division Vehicle Systems im Zusammenhang mit einem größeren Beschaffungsprojekt aus Ungarn eingebucht"
Jelentsen ez barmit is.
A kulcsszo a "konzerninterne" azaz a konszernen beluli - ha ezt a RM csoporton belulre erti, akkor ez Lynx, ha a PSM konszernre erti, akkor Puma.
Nekem inkabb Lynxnek hangzik, de sosem allitanam, hogy beszelek németül
Annyit találtam még a 2019-es évről szóló pénzügyi jelentésben, hogy Magyarország rendelt lőszert is a Leókhoz és a Pzh-hoz, de ezt eddig is sejtettük.
Weapon and Ammunition division:
"The biggest single order from Germany was for artillery ammunition. A large single order for in-Group deliveries to the Vehicle Systems division in connection with a large procurement project from Hungary was also acquired."
Ezek szerint sikerült megtalálni németül is azt, amit én már tegnap belinkeltem....igaz, az már 13 oldallal ezelőtt volt.
2019-es évre vonatkozik a jelentés.
De nem butitanak le semmit, o arra gondolt. En egyetértek vele, a németeknél ez igen valószínűtlen, ők nem amerikaiak.
En csak forditot jatszottam, ne nekem cimezd, fogalmam sincs, honnan citaltak.
ez a szám kb 4 max 5-re elég, ha azt nézed hogy kell nekik tartalék +esetleg meg képzésre kb 12-24 között akkor annyira nem túl sok ez a szám, főleg arról nem beszélve hogyha tényleg akarnák akkor már el kellett volna kezdeniük felállítani (igaz, honnan a tökömből is tudnánk hivatalosan hogy mit akarnak)Nem, ha tényleg ket zl van naluk egy dandarban es ez a szam 5-6-ra eleg, akkor egyertelmu, hogy legalabb 4 zl lesz naluk fegyverben (az mindegy, hogy hany dandarban), senki nem vesz 2-3x annyi harcjarmuvet, plane ilyen dragan.
Azt írtad hogy a RM összes doksiját végigolvastad tegnap este... de akkor ez valahogy kimaradt
Nem.Lehet, hogy tervben van egy második gépesített dandár nekik - ez a legkézenfekvööbb magyarázat.