https://images.app.goo.gl/UE5cH7TG4hNeene27 itt a wr szemuveg mar az uj szimulatoros kikepzes resze?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Van és gecire nem nyilvános Szóval senkitől sem fogsz típust kapni meg a rendszer összetételét se.SilvioD ez a digitalis katona digitalis felszereleserol mit lehet tudni?
Van elyellato. /fajtaja nyilvános?/
Van harcteri tablett. /fajtaja nyilvanos?./
Es van valami mobil. /kezi szemelyi szamitogep./ ez menmyire nyilvanos? Es az hogy ez most a ceges mobilokat helyettesiti e? Es ha igen a zart lancu honvedsegi mobilhalozaton kepes e uzemelni? Ha harcteri akkor a honvedsegi zartlancu mobilhalozaton kivul kepes e mukodni?./
Hát a Főnök is érzi. Mai Trianoni beszéd Satoraljaújhelyen.Csak én érzem úgy, hogy a haderőfejlesztéssel úgy elkéstünk mint anno a győri programmal? Eléggé vegyes képet mutat a mai geopolitikai helyzet.
Oke akkor majd 2 het mulva megtudom azt mar kibiromVan és gecire nem nyilvános Szóval senkitől sem fogsz típust kapni meg a rendszer összetételét se.
Tőlem tutira nem, mert fogalmam sincs erről...Van és gecire nem nyilvános Szóval senkitől sem fogsz típust kapni meg a rendszer összetételét se.
Csak mert te hoztad par oldallal ezelott.Tőlem tutira nem, mert fogalmam sincs erről...
Mióta meglepetés a 2 éve futó digitális katona program amit már promóztak egy csomószor?Csak mert te hoztad par oldallal ezelott.
Amugy nekem tetszik. Minden esetre meglepetes. /mar megint egy nem vart dolog./
Maga a program nem az az se hogy mit tartalmaz igazabol az se hogy mi mikor erkezik /ugye a kiirasokba szerepel a szallitas datuma negyedevre pontosan./ a markak/tipusok viszont ujdonsag szamomra. Foleg elektronikai vonalon. Az az okulare azert elmondhato mire avalo amibe a tisztjelolt ur nezelodik epp?Mióta meglepetés a 2 éve futó digitális katona program amit már promóztak egy csomószor?
Lehet vele xbox-one-on játszani. Amúgy asszem valami repszimulátorhoz van. 2026-ra kell annak a proginak is kifutni ha egy eleme is van ami ugyan az lesz mint most a szoftveren kívül az fura lenne.Maga a program nem az az se hogy mit tartalmaz igazabol az se hogy mi mikor erkezik /ugye a kiirasokba szerepel a szallitas datuma negyedevre pontosan./ a markak/tipusok viszont ujdonsag szamomra. Foleg elektronikai vonalon. Az az okulare azert elmondhato mire avalo amibe a tisztjelolt ur nezelodik epp?
Teljes beszédet meg lehet valahol hallgatni? A csőn még a jún4-es beszédet sem találom.Hát a Főnök is érzi. Mai Trianoni beszéd Satoraljaújhelyen.
"rohamléptekkel épül az új magyar hadsereg"
"Az igazság erő nélkül keveset ér, a történelem nem bocsájtja meg a gyengeségeket"
Gondoltam hogy a szimulacios dologhoz lehet koze /azthittem valami kiegeszito a jarmuvezeto szimulatorokhoz./ vegulis a legijarmu is jarmuLehet vele xbox-one-on játszani. Amúgy asszem valami repszimulátorhoz van. 2026-ra kell annak a proginak is kifutni ha egy eleme is van ami ugyan az lesz mint most a szoftveren kívül az fura lenne.
A cikk végén van a videó:Teljes beszédet meg lehet valahol hallgatni? A csőn még a jún4-es beszédet sem találom.
Nem mi. Ezért kérdeztem vissza @Wilson -tól, hogy tudja-e, hogy miről írta a "kergetést".
http://www.miniszterelnok.hu/orban-viktor-unnepi-beszede-4/Teljes beszédet meg lehet valahol hallgatni? A csőn még a jún4-es beszédet sem találom.
Háát az a helyzet, hogy Maliban is kapott a francia sereg is hideget-meleget. Ha nem a vadiúj VBCI-ben ülnek a katonák, akkor már pár alkalommal nem csak sérültek maradnak a helyszínen...Már látom nem voltam egyértelmű annyira az ifv beszerzés körül pörög a topik,hogy gondoltam poénból beírom hogy ifv-t maximum csak bozótnéger kergetésre lehetne használni
Most jutottam odáig, hogy kicsit utolérjem magam. Van az asztalon sok újdonság? Mert én most az első blikkre 2 különböző hálózsákot látok. De van ott harckocsizó kezeslábas (ezek szerint rendszeresítik a tatai csapatpróba után? ). Látok még új "tengerészzsákot".
Tele az asztal 2015M mintájú kiegészítővel. (Eddig ugye a coyot volt a "divat")
Ezek a zsebek azok, amik az asztalon voltak? Mert ez megint valami egészen új. De mintha a kevlár sisakokon is új 2015M minta lenne az alap festés.
Akkor mégiscsak be lesz fejezve a Lövész 2020 program idén? Ezt a kérdést már múltkor is feltettem, akkor el lettem hajtva...Most viszont a szentendrei bemutatón látványosan mindenki ott volt a MH krémjéből!
Dandárparancsnokok, vezérkari tisztek, szemlélők miegymás. Én egy kicsit "virításnak" érzem ezt így az év közepén, jelzésül hogy összeállt a csomag, már csak szállítani kell....
Meg mintha a cikk galériájában lett volna (már nincs benne) egy kép a taktikai telefonról, ami kísértetiesen hasonló szoftvert futtatott, mint ami ezen van:
Mondjuk az elég erős indítás lenne, ha a vadiúj Samsung S20 Tacticalt szorongatnák, de ezek szerint a platform stimmelhet?
Én csak 1-ről tudtam. Ezért kérdeztem.Már vagy 15 eve azok a Carinthia hálózsákok vannak rendszerben,a téli meg a nyár is az Observer sátor mellett.
Hát a Főnök is érzi. Mai Trianoni beszéd Satoraljaújhelyen.
"rohamléptekkel épül az új magyar hadsereg"
"Az igazság erő nélkül keveset ér, a történelem nem bocsájtja meg a gyengeségeket"
Mióta meglepetés a 2 éve futó digitális katona program amit már promóztak egy csomószor?