K
kamm
Guest
Wargaming simulator-ral mi hogy allunk?
https://nen.nipez.cz/SeznamPlatnych...nformaceOZadavacimPostupu-901464957-310920815
https://www.bisimulations.com/
ArmA 3!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Wargaming simulator-ral mi hogy allunk?
https://nen.nipez.cz/SeznamPlatnych...nformaceOZadavacimPostupu-901464957-310920815
https://www.bisimulations.com/
Kívételesen nem tartom viccesnek. Egy állam ha nem lesz képpes megvédeni magát az meddig fog tudni fentmaradni? Plusz ha rendet kellesz ott vágni akor nekünk is ki kell a részünket venni belőle. Ölbetett kézzel ha nézzük sogorék vergődését akkor a saját sorvadásunkat készítenénk elő. Igy vagy úgy de be kell látni a németek kis részben az osztrákok és nyugat európa nélkul gazdaságilag hol leszünk. A mélyedő gödörben. Ha meg talán keletről segítség jönne az megint olyan nyújtás lesz amitől ismét nem fogunk tudni megszabadulni vagy 50 évig.Az témába vág. Éppen felvásároljuk a hadseregüket.
Ide akarnak költözni, már ez is baj?
Persze hogy nincs gyerek europaba hisz nincs haboru mar jo ideje europaba gyoztes haboru kell nem fuggetlensegi harc hanem gyoztes haburu es szuletnek majd a gyerekekNagyon szeretem ezt a fórumot és érdekesek a beszélgetések hogy ki a lehetséges ellenség, mekkora létszám kellene, miből mennyi (és mennyivel több) eszköz kellene, Sőt nagyon ritkán én magam is bedobom az elképzeléseimet. De az igazság az hogy az ellenség mi magunk vagyunk. Nem lesz itt semmi háború a szomszédokkal. Nyugati társadalmak a kihalás felé sodrodnak ( mi is és a szomszédaink, valamint egész Európa). NiNCS gyerek! 150 év múlva nem lesz itt mit megvédeni! Ennek a századnak a végére 4,5 millió magyart jósolnak, kb. minden európai ország feleződik ( hacsak nem pótolják migráncsokkal), de ezt meg tudjuk / sejtjük hogy ugyanúgy meghozza a társadalmi kulturális változást. Szóval, nem lesz itt egymással háború, mert igazából ( mégha ezt néha nem is gondoljuk) ugyanazok az értékeink és együtt megyünk mint európaiak a szakadék fele! Persze én is álmodozom, SAMP-T, Nasams, még 1-2 század Leo2A7 stb.. , Aztán ránézek a 2 kicsi gyerekemre és arra gondolok vajon mi vár rájuk!
Sztem ideje elkezdened Dabelcevo (hogy a bánatban írják) katlant tanulmányoznod. Sok zsoldos vérzet el ott. Kis orosz doktrina tanulmányozása.Mindegyike. Ez nem "kedv" kerdese, hanem a tombhoz tartozasbol adodo kotelezettseg, a katonasag alapelve meg a parancskovetes, aki megtagadna az indulast, azt lecsuknak, ha meg fronton csinal lazadast, ott kivegzik. Ez nem vicc meg hangulat kerdese.
Hulyesegeket beszelt. Hiaba kuldenenek esetleg szazaval a tankjaikat, egy durvan ellenseges lakossaggal plusz a NATO eroivel kellene megkuzdeniuk, raadasul mindenfele legifoleny nelkul. Amig a foldon verengzest rendezne esetleg az orosz pancelos ero, a levegobol verengzest rendeznenek kozottuk a vedekezo erok.
Ugyan. A vilagon senki nem hasznalna atomot Europaban, mind itt elunk, az oroszok is.
Milyen "proxyban"...? NATO tagot erne tamadas, egesz Europa NATO tag szinte, semmilyen proxyallam nincs meg a kozelben sem.
Rank az ukranok a legveszelyesebbek szerintem.
Bocs, minden akadékoskodás nélkül, de te tudod, hogy a lengyelek csak élő pajzsok, ők meg nem is sejtik ezt? A németek pedig csak úgy néznék a többi NATO országgal együtt, hogy a határaiknál ott a ruszki sereg Európa közepén?Sztem ideje elkezdened Dabelcevo (hogy a bánatban írják) katlant tanulmányoznod. Sok zsoldos vérzet el ott. Kis orosz doktrina tanulmányozása.
Ha egy európai Nato tagot érné támadás biztos vagyok benne hogy pár ország politikai meg elítélő dumáján kívül nem történne semmi.
A lengyeleknek még mostanra sem eset le hogy élő pajzsként szolgálnának egy oroszok elleni mecsben. Van egy olyan érzésem hogy nem csak ők. Sztem ha elhúzodna még az is meglehet hogy úgy járnának mint a kurdok szíriában.
Ukrajnát meg lassan a maradék saját "népe" ha van neki fogja szétszedni. A nincstelenség elszegényedés nagy úr.
A légierőt meg a sok modern atgm nem magasztalnám. Lehet hogy jobban kiépített de nem hiszem hogy sokáig tudnák húzni. Ahhoz áldozatott is vállalni kell. Mert egy háborúban az emberi tényezők az amik a modern fegyverek mellett számítanak.
Persze hogy nincs gyerek europaba hisz nincs haboru mar jo ideje europaba gyoztes haboru kell nem fuggetlensegi harc hanem gyoztes haburu es szuletnek majd a gyerekek
Nem politizalok azert amit tudott a magyar kormamy special mimdemt megtett...
Csak tudod ez olyan mint a foci, beszélhetünk arról, hogy miért nem jó a csatár vagy miért kevés (a Leo 2A7) de amíg nincs értelmes utánpótlás nevelés addig kár szidni a közép pályást hogy béna és nem tudja megtartani a labdát!
A legjobb védekezés, nem, nem a támadás) hanem a népesség növekedés Egyelőre nem több leo kell, hanem gyerek!
Molotov-Ribbentrop egyszer már megtörtént, másodszor is megeshet. (akkoriban is az antant ott "állt" a lengyelek mögött)Bocs, minden akadékoskodás nélkül, de te tudod, hogy a lengyelek csak élő pajzsok, ők meg nem is sejtik ezt? A németek pedig csak úgy néznék a többi NATO országgal együtt, hogy a határaiknál ott a ruszki sereg Európa közepén?
Sztem ideje elkezdened Dabelcevo (hogy a bánatban írják) katlant tanulmányoznod. Sok zsoldos vérzet el ott. Kis orosz doktrina tanulmányozása.
Ha egy európai Nato tagot érné támadás biztos vagyok benne hogy pár ország politikai meg elítélő dumáján kívül nem történne semmi.
A lengyeleknek még mostanra sem eset le hogy élő pajzsként szolgálnának egy oroszok elleni mecsben. Van egy olyan érzésem hogy nem csak ők. Sztem ha elhúzodna még az is meglehet hogy úgy járnának mint a kurdok szíriában.
Ukrajnát meg lassan a maradék saját "népe" ha van neki fogja szétszedni. A nincstelenség elszegényedés nagy úr.
A légierőt meg a sok modern atgm nem magasztalnám. Lehet hogy jobban kiépített de nem hiszem hogy sokáig tudnák húzni. Ahhoz áldozatott is vállalni kell. Mert egy háborúban az emberi tényezők az amik a modern fegyverek mellett számítanak.
Molotov-Ribbentrop egyszer már megtörtént, másodszor is megeshet. (akkoriban is az antant ott "állt" a lengyelek mögött)
Minden eggyes evvel amivel leszoritjak az elso gyermek szuletesenek evet /minel inkabb elorrehozzak./ annal hamarabb jon el a kovetkezo generacio gyerekvallalasa. Tehat egyre kozelebb kerul a tarsadalom ahhoz hogy eggyel tobb generacio eljen egyszerre
Csak tudod ez olyan mint a foci, beszélhetünk arról, hogy miért nem jó a csatár vagy miért kevés (a Leo 2A7) de amíg nincs értelmes utánpótlás nevelés addig kár szidni a közép pályást hogy béna és nem tudja megtartani a labdát!
A legjobb védekezés, nem, nem a támadás) hanem a népesség növekedés Egyelőre nem több leo kell, hanem gyerek!
Teljesen más helyzet volt, két agresszorral.Molotov-Ribbentrop egyszer már megtörtént, másodszor is megeshet. (akkoriban is az antant ott "állt" a lengyelek mögött)
A politika náluk is dolgozik.
De a legfontosabb,hogy egy ilyen támadás után minimum gazdasági embargót kapnának,és összeomlana a gazdaságuk.Jelenleg semmilyen realitása egy ilyen oláh támadásnak.
Ez a topik akkor sem a romulánokról szól. Van másik topik, melybe beilleszthetőek, már ha lehet egyáltalán erről beszélni.Mivel a főni azt mondta a térség meghatározó haderejét építjük ki ahhoz figyelembe kell venni a románok haderejét is.
Legalább a PUMA ra van egy kiképzett magyarHightech aus Stahl - PUMA
"Ukrajna széthullása" és a medve erősödése nagyon nem lenne jó a NATO-nak és az EU-nak, így valószínűleg nem is fogják hagyni...!Én az ukránok széthullását tartom a legesélyesebb problémának a következő 20 évre...