Ezek ellenzéki városok jelenleg...Ezen mar vegigmentunk, azert atlag 5-10 km akad olyan viz, amin pont nem megy at egy sima IFV, csak ugy.
Miskolc nemcsak az ukranok szajaban van, de meg a romanoktol is beloheto.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezek ellenzéki városok jelenleg...Ezen mar vegigmentunk, azert atlag 5-10 km akad olyan viz, amin pont nem megy at egy sima IFV, csak ugy.
Miskolc nemcsak az ukranok szajaban van, de meg a romanoktol is beloheto.
Szerinted mi baja lehet a nagymúltú high tec török hadiipar termékének?
Mibe kerül öszerakni egy jogszabályt pl. kiemelt védelmi\nemzetbiztonsági\stb. beruházás néven, amivel az egészet alárendelik a Hm-nek vagy kineveznek egy államtitkárt, a helyi polgármesternek és városnak meg nem fizetnek semmit, max. épít a cég új lakótelepet stb. hogy a kövi választáson nyerjenek.Ezek ellenzéki városok jelenleg...
Hát, ez nagyon rossz vicc lenne!Viccet félretéve:
BTR modernizáció
Mi az ami még kellhet egy nehéz dandárba?! Nagy területet tudsz vele egyszerre tűz alá venni vagy pontokat támadni!Tenyleg, @subsonic legalabb azt aruld el, milyen fegyvernemre gonolsz?
Visszaolvasva a kommentjeidet, a tippjeim arra a 3 dologra, ami nem lenne drága, de mindenki örülne neki:Mindig ér a válasz a kérdés!
Várható belőle 120 mm-es löveggel felszerelt változat is?Hát logikus lenne, de nem tudok se darabszámot se verziót. Csak hogy sokat nyomott a latba, könnyű kialakítani a többi alváltozatot belőle mivel moduláris az egész.
Nagyon remélem nem.Várható belőle 120 mm-es löveggel felszerelt változat is?
Szerintem meg jó választás,de nekem is megvannak az agodalmaim.Katonai,nemzetvédelmi szempontbol a beszerzés csúsztatása lett volna a logikus.Igy reckiros a dolog.Személy szerint én bizom benne,hogy az RM jol végzi a dolgát,és jol jövúnk ki a dologbol.Az viszont világosan látszik,hogy a rövidtávú politikai érdek sürgőssége megelőzte a katonai érdek hosszútávú megfontoltságát.A véleményem nekem is az, hogy rossz választás, de most már kénytelen leszek imádkozni, hogy az Ausztrál tesztek rendben menjenek. Ott derülnek ki azok a gondok, amikkel a magyar változatnak már nem szabad szenvednie. Ez nem tudom, hogy alakul majd az időben.
Igazából tele vagyok kétségekkel, de nem akarok ünnep rontó lenni. A szakmai érvek már elhangzottak, többször is.
Rakéta sorozatvető, kerekes önjáró lövegek, önjáró aknavetők... TOS1Mi az ami még kellhet egy nehéz dandárba?! Nagy területet tudsz vele egyszerre tűz alá venni vagy pontokat támadni!
Nyugi majd a Currus megoldja okosbanHát, ez nagyon rossz vicc lenne!
Ez mi?
Volt már?
https://jogalappal.hu/a-hm-currus-f...ombe-8x8-szallito-harcjarmu-osszeszerelesere/
Úgy pörög minden nem tudom követni.
De Bélabá figyel.
atgm, apc, rámpás gép?Még 3 dolog van aminek nagyon örülne mindenki és nem lenne vészes az ára! Be kell reméljük összejön!
Volt. Felejtsd el nyugodtan.
Peddig én jobban várom a leendő új apc bejelentését. Feltéve ha lesz. Nem csak nehéz dandár létezik.Volt. Felejtsd el nyugodtan.
Peddig én jobban várom a leendő új apc bejelentését. Feltéve ha lesz. Nem csak nehéz dandár létezik.
Őőő.....Kerekes harcjármű (ez az APC megjelölés a mereven és papirizűen hozzákapcsolt harceljárás miatt csak bekavar) legfőbb előnye pont a nagyobb hadműveleti mozgékonyság.A lendületes manőverező hadműveletekhez meg ponthogy jolképzett,begyakorlott és összeszokott legénység kell.En is lancost adnak csak az aktiv allomanynak. Gumis raer majd a jovobe a tartalekosoknak es az esetleges sorosoknak /konfliktus eseten./ apc csak nyuszibusz. Vigye ki statikusba a gyalogsagot.az aktiv allomamyt meg bun lenne statikusra tervezni alapbol olyan feladatra kenyszeriteni amit gyengebben felkeszult csapatok is kepesek vegrehajtani.