Amúgy ez egy jó jármű csak mivel baromi furcsán néz ki az emberek 90%-a reflexből idegenkedik tőle.Vaskockák iránt érzett perverz vonzalom?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amúgy ez egy jó jármű csak mivel baromi furcsán néz ki az emberek 90%-a reflexből idegenkedik tőle.Vaskockák iránt érzett perverz vonzalom?
Őőőő....Ezt akó hogyan kormányozzák?Ez egy régi kedvencünk. A felázott mocsaras alföldi harcmezőre....
Érdekes, hogy az első kerekeken van.
Ami azt illeti,én az RG41 egy fejlesztett úszóképes verzióját sem vetném el.Igaz, bocs, már mindenhol mbombe-t látok, meg már t-rexet.
Spike van hozzá szerintem.Igaz akkor pontosítok
Boxer/Terrex3: egyik sem amfib
Terrex 1/2 amfib
Boxer: 30mm Lance turret+ atgm
Terrex 1/2: LMG,HMG, 40mm autómata gránát vető(STK 40 AGL)
Terrex 3: nehézgéppuska+atgm
Boxer: alkatrész(és fegyverzet) kompatibilitás a Lynxel
Terrex teljessen új konstrukció(logisztikát bonyolít)
Hozzá kell tenni hogy a Terrexet mint moduláris konstrukciót reklámozzák és a fentebb említett fegverzeten kívül ajánlanak hozzá stabilizált 25mm-es M242 Bushmaster tornyot,105mm-es ágyút, csillag rombolót és valami rakéta vetőt. De ez itt wiki információ, vagyis további tanulmányozás szükségeltetik.
Továbbá ATGM ha jól sejtem nem volt beépítve az Ausztrál tenderen indított Terexben.szóval ez se integrált még.
Vaskockák iránt érzett perverz vonzalom?
integrálva nem láttam még.Spike van hozzá szerintem.
S milyen csini az a lakat is az ajtón... Már mindent értekVaskockák iránt érzett perverz vonzalom?
Arra azért kiváncsi lennék,hgy fér el benne 3+10fő?Passzolnak a színek a Leo 2A4-hez?
Arra azért kiváncsi lennék,hgy fér el benne 3+10fő?
ebben max. ledarálva.Arra azért kiváncsi lennék,hgy fér el benne 3+10fő?
Valljuk be, nem csoda.Amúgy ez egy jó jármű csak mivel baromi furcsán néz ki az emberek 90%-a reflexből idegenkedik tőle.
Valljuk be, nem csoda.
Amúgy ez egy jó jármű csak mivel baromi furcsán néz ki az emberek 90%-a reflexből idegenkedik tőle.
Hát sok sikert!Csak a hozzászólások miatt raktam ki, vagyis az egyik miatt mert ezt írta.
Pal Gabriel14 órája
Van egy pasas aki katonai szakértő és szaktanácsadó a magyar honvédségnek egy hivatalos szakértője, aki amerikai kormányzati tisztviselőkkel meg ilyen "kiskaliberű" emberekkel kommunikál. És azt mondta: "Törökország az orosz légvédelmi ütegek megvásárlásával és elhidegült magatartásával kiesett az F35 vásárlás lehetőségéből. Azt viszont kevesen tudják, hogy az európai NATO szövetségesek gyorsabb logisztikai ellátása miatt az F35ösökhöz egy karbantartási alkatrészgyártási központ is épült volna részben az európai konkurensekkel való (eurofighter, rafale, grippen stb.) versenyképesség megőrzése miatt. Én azért lobbizom és dolgozom az amerikai és magyar kormányzati tisztségviselőknél, hogy ezt a képességet/lehetőséget, mint csomagot magyarország kapja meg."
...
Hmm..
Nézzél csak egy kicsit utána ennek a kis "rohadéknak", mindjárt beindul a deréktáji merevedés!Vaskockák iránt érzett perverz vonzalom?
Srácok, hát kinek pofázok én itt 2 havonta a Bronco-ról? (Aztán lehet a Terex lesz az...)Ők lesznek, oder?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/ST_Kinetics
Van olyan dömperük, ami tud úszni is.
A Hirtenbergerrel együttműködnek.
Nem! Pont fordítva! Szingapúri licence alapján gyárt az Ottokar dolgokat.Egyébként vicces, hogy mi húzzuk a szánkat a török haditechnikára, Szingapúr meg török licencek alapján gyárt. Pedig ha valahol ott xarásig vannak pénzzel és a technikai fejlettségük is top1!!
Az adattáblája szerint belefér egy 10fős deszantraj.De belső képet,pláne szerkezetit még nem találtam.Meg semmi komolyabb értékelést,csak reklámpromokat.ebben max. ledarálva.
Szerintem itt ez egy lebegtetett ügy:Ez utóbbi mennyire reális?