Ja, még a végén a járműben maradók nem kapnak rendes karabélyt? Remélem ez így csak parasztvakítás volt, ez egy lövészraj, mégha kilencen nem is fognak együtt szaladgálni általában!Urram atyám!Géppisztoly!Hagyjuk is...
Ja, még a végén a járműben maradók nem kapnak rendes karabélyt? Remélem ez így csak parasztvakítás volt, ez egy lövészraj, mégha kilencen nem is fognak együtt szaladgálni általában!Urram atyám!Géppisztoly!Hagyjuk is...
Ja, még a végén a járműben maradók nem kapnak rendes karabélyt? Remélem ez így csak parasztvakítás volt, ez egy lövészraj, mégha kilencen nem is fognak együtt szaladgálni általában!
3 géppisztolyos van a képen. Feltételezem, a harcjármű kezelőszemélyzete 2 fő. A 3. lehet a CG fegyver kezelője ? Mert gondolom nem a rajparancsnokan adtak géppisztolyt ?
Igazad van, nincs. De az államé 50+%-ban, ezért nincs konkurencia.Nem volt ez azért olyan hatalmas feladvány. (Az ST-n kívül nem is hiszem, hogy van másik hadiipari cége egy ilyen méret törpeállamnak)
Ebben egyet kell értsek. Ez pont nem jó ötlet, ha ezt átvesszük a németektől.A cg kezelő rendes karabélyt kap. Géppisztolyt a személyzet. Ami szerintem hiba mivel ott van a bren 2 legrövidebb csövű verziója ami pont akkora mint a skorpió de legalább tűzerőt is jelent. Katonai alkalmazásban nincs helye géppisztolynsk.
Ebben egyet kell értsek. Ez pont nem jó ötlet, ha ezt átvesszük a németektől.
Náluk dívik ez a módi - nem tudom, hogy most is érvényes-e. Náluk MP7-tel lehet elkapni 1-1 katonát a ritka fényképeken.
Reméljük az eddig legyártott Scorpio EVO 3-asokat gyorsan átdobják a rendőrségnek.
A Bren utánrendelésbe meg jön majd a 8"-os csőhosszal.
Már az előbb be akartam tenni, de most telefonról nem találom a képet.Az EÜ személyzet kap MP7-et meg talán a logisztikás sofőrök,de én csak az EÜ-nél láttam,hogy MP-7 lenne.
Igazából már csak beltéren van értelme. Épületharcászat kb.A cg kezelő rendes karabélyt kap. Géppisztolyt a személyzet. Ami szerintem hiba mivel ott van a bren 2 legrövidebb csövű verziója ami pont akkora mint a skorpió de legalább tűzerőt is jelent. Katonai alkalmazásban nincs helye géppisztolynsk.
Igazából már csak beltéren van értelme. Épületharcászat kb.
Amíg nincs mellény senkin.Igazából már csak beltéren van értelme. Épületharcászat kb.
A jövőt illetően át kell gondolni a radarrendszereket, illetve vannak még a tüzérképességben lévő fejlesztésekről is elképzelések. Annyit lehet tudni egyelőre, hogy év végéig még két-három ügyben állunk majd a nyilvánosság elé .
A jövőt illetően át kell gondolni a radarrendszereket, illetve vannak még a tüzérképességben lévő fejlesztésekről is elképzelések. Annyit lehet tudni egyelőre, hogy év végéig még két-három ügyben állunk majd a nyilvánosság elé .
Ezek vajon mik lehetnek ? az egyik gondolom a légvédlem.
De van. Lényegében csak itt maradt. Itt még érvényesül a tűzerő.Ott sincs.
De van. Lényegében csak itt maradt. Itt még érvényesül a tűzerő.
Géppisztoly épületen belül Lvl 4 mellény alatt.
Jobb híján ide teszem:
"Svédország 40 százalékkal növeli katonai kiadásait a következő öt évben, és 60 ezerről 90 ezerre bővíti hadereje létszámát, mivel egyre feszültebb a viszonya Oroszországgal - jelentette be csütörtökön a kormány."
https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...elmergesedett-a-viszony-oroszorszaggal-453098
..
De jó, hogy az oroszokra lehet fogni...
Na mi van egykori vikingek, nem ízlik a muszlim betelepítés?
Igen, de azért kis távon úgy is megüti a rövid sorozat. Most még érdemes megtartani az MP5-öt, de a rövid karabély végül mindenhol váltani fogja.Amíg nincs mellény senkin.