Emberek, először is gondoljunk bele abba, mi is kell ahhoz, hogy egyáltalán valaki megkísérjen gyorsan betörni az országba. Egy kis politikai eszkaláció és készültség emelés ami nem két nap alatt zajlik le.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A lerohadt laktanyákat is el kell engedni szerintem. Egy tatai diszlokációnak szóba jöhető dandárközpontok Kecskemét vagy Cegléd lehetnek, szigorúan zöldmezősen. Debrecen, Hódmezővásárhely nincs teljesen rendben, mert túl közel van román határhoz, de legalább főirányban vannak!Kalocsa közelebb van a potenciális ellenségeinkhez
El tetszett olvasni a híreket? Tata közepes, majd nehéz dandi. Debrecen fejlesztése Tata után kezdődik. A KRDD pedig az usákok hajlandóságán múlik.Megoldás:
Tata= nehéz dd.
Debrecen= közepes dd.
Tata kapja a Leo-t, Pzh-t, Lynxet.
Debrecen nehézből max. Lynxet kap, és majd kap új kerekest, amikor a Btr-ek kifutnak.
Szerintem nem fognak átvariálni semmit, az eddigi beszerzések is sokba kerülnek már.
Emberek, először is gondoljunk bele abba, mi is kell ahhoz, hogy egyáltalán valaki megkísérjen gyorsan betörni az országba. Egy kis politikai eszkaláció és készültség emelés ami nem két nap alatt zajlik le.
Tata először talán gépesített lövész dandárrá válik, majd tovább fejlődik. Javíts ki, ha rosszul írtam.Tata mindig is csak a második dandár lesz a sorban (vagy harmadik a kettő közül).
Vajon miért.
Ha érdekel valakit, hogy akkor miért lesz Leo 2, meg Pzh Tatán, javaslom olvasgassa a Z26 neten elérhető programját.
Ja, az nem az, az a debreceni Zrínyi. Bocs...
A tatait nem találom sehol a neten.
És nincs előtte poltikai viszony romlása meg semmi? Ezt melyik csatorna reggeli matinéjában láttad?Pár óra, Masszív dróncsapásokat egyidőben néhány kerekes zászlóalj lerohanja határmenti dandár laktanyáit (Debrecen és Hódmező), aztán ezzel meg is semmisült a magyar haderő kétharmada. Utána van idő mozgósítani, akkor már igazából csak a Magyarországot megszálló erőket kell útnak indítani!
Kedveském. Te olvasgattad a Z 2026 teljes költeményét? Amennyiben nem, kérlek ne fantáziálgass.Tata mindig is csak a második dandár lesz a sorban (vagy harmadik a kettő közül).
Vajon miért.
Ha érdekel valakit, hogy akkor miért lesz Leo 2, meg Pzh Tatán, javaslom olvasgassa a Z26 neten elérhető programját.
Ja, az nem az, az a debreceni Zrínyi. Bocs...
A tatait nem találom sehol a neten.
A lerohadt laktanyákat is el kell engedni szerintem. Egy tatai diszlokációnak szóba jöhető dandárközpontok Kecskemét vagy Cegléd lehetnek, szigorúan zöldmezősen. Debrecen, Hódmezővásárhely nincs teljesen rendben, mert túl közel van román határhoz, de legalább főirányban vannak!
Melyik verzióra gondolsz? 3 féle kiadvány van kinyomtatva amit lehet olvasgatniKedveském. Te olvasgattad a Z 2026 teljes költeményét? Amennyiben nem, kérlek ne fantáziálgass.
Van kinyomtatva is? Én csak a neten elérhető első verziót ismerem, kíváncsi lennék, miben különböznek!Melyik verzióra gondolsz? 3 féle kiadvány van kinyomtatva amit lehet olvasgatni
semmi konkrétum ilyen kis képeskönyvecskék igazából csak az elért eredményeket fényezi és hangzatos szólamokat tesz a jövőre. A toborzó irodákban szokott lenni belőle.Van kinyomtatva is? Én csak a neten elérhető első verziót ismerem, kíváncsi lennék, miben különböznek!
És belsős infok alapján mondod ezt.Látom félrebeszélünk, Én azt mondom, hogy Tata soha nem lesz normálisan feltöltve mint egy "vidéki" rész:
Pl.: Apám 450-500k körül keres Győrben míg ugyan az vagy hasonló munka nálunk már csak 280-320k nettó. Remélem érted.
Én nem a felszereltségről beszéltem, hanem arról, hogy Tata megtartása a nagy bezárási hullámok között a 90-es években és a 2000-es évek elején elhibázott döntés volt, mert már akkor látszott, hogy az a terület gazdaságilag jobban fog fejlődni és így a potenciális katonákat az ipar jobban felszívja, ugyan ez a baj az arrabonával is.
Tetszik tudni olvasni? Sose volt olyan, hogy először közepes, utána nehéz.El tetszett olvasni a híreket? Tata közepes, majd nehéz dandi. Debrecen fejlesztése Tata után kezdődik. A KRDD pedig az usákok hajlandóságán múlik.
Majd engedélyt kérek tőled kérdezni.Amúgy nagyjából 2 hetente ki van vesézve ez a téma el nem hiszem, hogy nem olvastad még el százszor itt a fórumon.
Tata először talán gépesített lövész dandárrá válik, majd tovább fejlődik. Javíts ki, ha rosszul írtam.
Nyilván, zöldmezős laktanyák is lesznek!!!A lerohadt laktanyákat is el kell engedni szerintem. Egy tatai diszlokációnak szóba jöhető dandárközpontok Kecskemét vagy Cegléd lehetnek, szigorúan zöldmezősen. Debrecen, Hódmezővásárhely nincs teljesen rendben, mert túl közel van román határhoz, de legalább főirányban vannak!
A laktanyaépítés a legolcsóbb egy dandárban. Még a Néphadsereg is tucatszám építette a maga korában jól felszereltnek számító laktanyakomplexumokat, hogy aztán elsővonalbeli fegyverzet csak kevés dunántúliba jusson!Nyilván, zöldmezős laktanyák is lesznek!!!
Ránk szakadt a Világbank!
Ki vagy te, az Arizonai Álmodozó?
Ez nem Katar, basszus!
A zöldmezős laktanya olcsóbb mint a régit felújítani, nincs benne bontási költség a menthetetlen épületeknek. nincs veszélyeshulladék kezelési költség (azbeszt stb), nincs műemlék jellelgű épület (tatai kupolás 4 milliárd lenne felújítani) nem kell újrakötni a vízrendszert, talajt fertőtlenítettni satöbbi satöbbi. De ez természetesen csak a fizikai beruházás állományra vonatkozó költségek nélkül.Nyilván, zöldmezős laktanyák is lesznek!!!
Ránk szakadt a Világbank!
Ki vagy te, az Arizonai Álmodozó?
Ez nem Katar, basszus!
Par tízmilliárd, nem több.A laktanyaépítés a legolcsóbb egy dandárban.