Nem csak teli tárakban hurcolsz magaddal lőszert...Tehát ha jól értelek egy orosz katonánál kevesebb teli tár 7.62 van mint amerikainál az 5.56-ból??Vicces vagy mesélj még valamit!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem csak teli tárakban hurcolsz magaddal lőszert...Tehát ha jól értelek egy orosz katonánál kevesebb teli tár 7.62 van mint amerikainál az 5.56-ból??Vicces vagy mesélj még valamit!
Tehát ha jól értelek egy orosz katonánál kevesebb teli tár 7.62 van mint amerikainál az 5.56-ból??Vicces vagy mesélj még valamit!
"AK pont célra 540m" Ezt honnan vetted??AK pont célra 540m, M4 600m,van még kérdésed?
Nem is tudtam,hogy Afganisztánban élünk,de amúgy a világ 90%,a nem Afganisztán.
"AK pont célra 540m" Ezt honnan vetted??
"Az oroszoknál nincs egy darab 7,62-es tár sem..."Mivan?? Most valamilyen másik dimenzióba kerültem???Az oroszoknál nincs egy darab 7,62-es tár sem...
Te vagy vicces,hogy látszólag nulla tudással osztod az észt a lőszerekről.
Mármint szakutasítás hogy nem repülhet messzebbre??Szakutasítás.
"Az oroszoknál nincs egy darab 7,62-es tár sem..."Mivan?? Most valamilyen másik dimenzióba kerültem???
Mármint szakutasítás hogy nem repülhet messzebbre??
Hát, beszéltem erről 5+ harcoló missziót megjárt KM-essel. "Jó nekem a 7,62"- összegezte....Dehogy visszalépés!
Hát, beszéltem erről 5+ harcoló missziót megjárt KM-essel. "Jó nekem a 7,62"- összegezte....
"Az amerikai tud hozzá lőszert adni" ezt még hozzátette, ha így kerekebb. A lőszer teljesítményét és stabilitását kedvelik, illetve az AK platform megbízhatóságát. Tudom, hogy köztük mozogsz, de mintha néha a vágyaid felé torzítanád a hozzászólásaidat a régebbi eszközökkel/fegyverekkel/lőszerekkel kapcsolatban, mintha törvényszerűen mindenből a legújabb/legkönnyebb lenne a legoptimálisabb. Értelek, csak ez sokszor nem helytálló. Szvsz.Akkor megtaláltad az egyetlent,mert én is "láttam már párat" és egyik sem akart 7,62-est...
"Az amerikai tud hozzá lőszert adni" ezt még hozzátette, ha így kerekebb.
"Már vagy 40-50 éve 5,45-ös lőszert használnak nem 7,62-eset.Igazából az a kérdés,hogy milyen dimenzióban élsz nem az,hogy hová kerültél..."Már vagy 40-50 éve 5,45-ös lőszert használnak nem 7,62-eset.Igazából az a kérdés,hogy milyen dimenzióban élsz nem az,hogy hová kerültél...
Ne legyél már ennyire buta kérlek!Mi köze van a hatásos lőtávnak a max lőtávhoz?
Akkor szerinted az Ak 540 méterig hatásos?Én azért odaállítanálak 600 méterre....!Már vagy 40-50 éve 5,45-ös lőszert használnak nem 7,62-eset.Igazából az a kérdés,hogy milyen dimenzióban élsz nem az,hogy hová kerültél...
Ne legyél már ennyire buta kérlek!Mi köze van a hatásos lőtávnak a max lőtávhoz?
"Már vagy 40-50 éve 5,45-ös lőszert használnak nem 7,62-eset.Igazából az a kérdés,hogy milyen dimenzióban élsz nem az,hogy hová kerültél..." Én azért megnézném mivel lövöldöznek Ukrajnában mindkét oldalon!"Már vagy 40-50 éve 5,45-ös lőszert használnak nem 7,62-eset.Igazából az a kérdés,hogy milyen dimenzióban élsz nem az,hogy hová kerültél..."
Akkor szerinted az Ak 540 méterig hatásos?Én azért odaállítanálak 600 méterre....!
"Már vagy 40-50 éve 5,45-ös lőszert használnak nem 7,62-eset.Igazából az a kérdés,hogy milyen dimenzióban élsz nem az,hogy hová kerültél..."
Akkor szerinted az Ak 540 méterig hatásos?Én azért odaállítanálak 600 méterre....!
"Már vagy 40-50 éve 5,45-ös lőszert használnak nem 7,62-eset.Igazából az a kérdés,hogy milyen dimenzióban élsz nem az,hogy hová kerültél..." Én azért megnézném mivel lövöldöznek Ukrajnában mindkét oldalon!
Nem akarok ebbe a vitába beleszólni de érdekel (persze ha nem akarsz ne válaszolj)így megkérdezem tőled,te hivatásos katona vagy?.Őr ill. felvezető voltam 3 teli tár volt nálunk!
"Az oroszoknál nincs egy darab 7,62-es tár sem..."Mivan?? Most valamilyen másik dimenzióba kerültem???
"Már vagy 40-50 éve 5,45-ös lőszert használnak nem 7,62-eset.Igazából az a kérdés,hogy milyen dimenzióban élsz nem az,hogy hová kerültél..."