W
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én azt nem értem ha ennyire okosok vagytok akkor a Honvédség miért nem olvasztja be azt a sok AK/AMD-t meg lőszert szemétre való mind!?
Én azt nem értem ha ennyire okosok vagytok akkor a Honvédség miért nem olvasztja be azt a sok AK/AMD-t meg lőszert szemétre való mind!?
ootNa látod ez a gond,szerinted a katonák álldogálnak egy harcban mint Napóleon katonái Waterloonál(bár Wellington ott is lefektette a sajátjait...).
De a kérdésre a válasz:igen odaállnék.Biztos eltalálnál de ott állnék egy ideig...
Jól van na.Tényleg meghajlok a sok konstruktív hozzászólás után, csak hát akkor még mindig nem értem hogy ha az a bizonyos 5.56 olyan jó, akkor miért akar az Usa még is 6.8-at?Szerintem mi itt, elengedünk téged. Tudod itt többé, kevésbé, szakemberek szólnak hozzá. Még a civil kommentelők is azok bizonyos mértékig, az érdeklődésük és az ebből fakadó szakmai információs kutakodásaik folytán. Így nem írnak teljesen hülyeségeket. Néha tévedünk, de ez elmegy a többi, alapvetően konstruktív hozzászólásaink között.
oot
Jól van na.Tényleg meghajlok a sok konstruktív hozzászólás után, csak hát akkor még mindig nem értem hogy ha az a bizonyos 5.56 olyan jó, akkor miért akar az Usa még is 6.8-at?
Most mit kell elrontani a játékot?Nem akarok ebbe a vitába beleszólni de érdekel (persze ha nem akarsz ne válaszolj)így megkérdezem tőled,te hivatásos katona vagy?.
Ez is egy konstuktív hozzáértő hozzá szólás,csak kérdezem:
Akkor szerinted az Ak 540 méterig hatásos?Én azért odaállítanálak 600 méterre....!
Na látod ez a gond,szerinted a katonák álldogálnak egy harcban.........
oot
Jól van na.Tényleg meghajlok a sok konstruktív hozzászólás után, csak hát akkor még mindig nem értem hogy ha az a bizonyos 5.56 olyan jó, akkor miért akar az Usa még is 6.8-at?
Na na vigSenki nem mondta,hogy szemétre való az AK lőszer.
??????????????? Tehát akkor egy hábrúban mindenki fekszik????ÉrtemNem szerintem hanem még avtervezője szerint is.Bár elhiszem,hogy te 2 év őrseggel jobban értesz hozzá.
Ez is egy konstuktív hozzáértő hozzá szólás,csak kérdezem:
"Akkor szerinted az Ak 540 méterig hatásos?Én azért odaállítanálak 600 méterre....!
Na látod ez a gond,szerinted a katonák álldogálnak egy harcban........." ????????
Gondolom dudi arra célzott,hogy egy tűzharcban az az aljas ellen eléggé el nem ítélhető módon nem egyhelyben vigyázban állva türelmesen várja,hogy 500 m eltrafáld az Ak-l,hanem fedezékbe húzódik megpróbál minél kisebb célt mutatni és még az az elképesztő dolog is megtörténhet,hogy visszalő.
Mondjuk 5-600 méterre harcolni sem állandóan lehetséges. Az azért már elég nagy táv.
Ez így van csak fitom kolléga kicsit megakadt az 540 méteren,azért írtam 500 métert.