Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jó, döncsétek már el mit akartok! Váltás ruha nélkül harcolni Leopard 2A7-el, vagy szép társaságiban csicseregni arról, hogy nem mondhatjátok el, hány T-72-es működik még!A bakancs pont az amiből bespájzolsz mivel fel kéne tartani egy hadműveleti tartalékot is, arra az esetre ha mozgósítani kell. Minden személyi felszerelés ilyen, az más dolog, hogy az aktív állománynak sincs cucca, nemhogy azoknak akiket mozgósítanál, mert harcjárműgyárra van pénz ruhára meg nincsen.
hát látod nem?én látom. más a varrás,stb..vannak-e fodrok,redőnyök,stb..nem vagyok cipész de szemem az van.pl gojzer varrás (remélem jol irom) van-e a talpon, az már 1 alap. nem ragasztott szar. ha 2 van még jobb, mert az már vízzáró. A kisipari munka pl a saroknal a csucsvarrat,és igy tovabb.pl el van-e kalapálva a varrat..egy jo cipőn soha nincsenek fix részek.mert minden változik, így pl a munkavédelmi bakancsoknál a fém orrész meg a kemény talp arra jó hogy állsz benne valahol és napi 100 métert mensz benne.és az innentől nem cipő))Szemre hogy mondod meg milyen puha a bőr?
Igazából a személyi felszerelés filléres dolog azokhoz a beszerzésekhez képest amik pörögnek éppen mivel filléres nem annyira mozgatja meg a döntéshozókat, hogy az erre szánt összeget megemeljék.Jó, döncsétek már el mit akartok! Váltás ruha nélkül harcolni Leopard 2A7-el, vagy szép társaságiban csicseregni arról, hogy nem mondhatjátok el, hány T-72-es működik még!
Mondjuk ilyen olcsón én még normális bakanccsal nemigen találkoztam, de sima cipővel is ritkán szóval enyhén szólva szkeptikus vagyok.a barátomnak 2 pár van 7 éve...abban van nyáron (nem izzad a lába aratáskor,stbb) télen meg mindent kibír ugyanaz.hihetetlen cucc. drágán adják az tény .12.000 és 22.000 huf között lehet venni.azt én nem tudom gyalogolni mennyit lehet vele. de ezért veszunk hiuzt meg boxert? hogy ne kelljen napi 40km-ert gyalpgolni.na félre a viccet..ezt a gyaloglas temat el kellene már felejteni.meg hogy szögálló..
nem tudom. Ő dolguk. Abban járnak mert az a jo. innen indultunk hogy van-e jó. Szerintem van és ez az. Ha nekik jo akkor jo nem?De most akkor a rendőrségi ellátásból kapják vagy pedig veszik saját költségre? Ha veszik igazából akkor teljesen mindegy.
Tudod eg, Leopard kb 3 milliárd,na abból felszereled az egész hadsereget kb mindenből a legjobbal.Jó, döncsétek már el mit akartok! Váltás ruha nélkül harcolni Leopard 2A7-el, vagy szép társaságiban csicseregni arról, hogy nem mondhatjátok el, hány T-72-es működik még!
Azért ennyire nem olcsóTudod eg, Leopard kb 3 milliárd,na abból felszereled az egész hadsereget kb mindenből a legjobbal.
Csengerben 2000 Ft a cipő? Honnan van ez az infód?de van jó példa is. a csengeri szamos cipőgyár először a salamander, jelenleg meg a josef scheibel márka alatt gyárt. kb 2000huf egy cipő, a boltban meg 20.000..nos ők pl tudnának jót gyártani..ha pár évvel ezelőtt nem lett volna valami gyanús tűzeset. de ujra gyártanak tudtommal.
De az a amit vesznek eléggé valószínűtlen, hogy itthoni gyártmány.nem tudom. Ő dolguk. Abban járnak mert az a jo. innen indultunk hogy van-e jó. Szerintem van és ez az. Ha nekik jo akkor jo nem?
és akkor innentől van jó is akár. Hogy ki és honnan veszi az az ő dolga.nem kell uj beszállítót keresni. van.ennyi.drága? lehet.nem tudom. mihez képest. ha egy katonának feltöri a surrano a labat, és emiatt 2 honapig nem tud lábraállni, az a legdrágább szerintem.
Ugyhogy alsógaty, zokni, póló,cipó(bakancs) a minimum amin nem lehet és nem kell spórolni.és mindegyikből bőven..hogy ne 2-3 naponta kelljen mosni, a meloruha más teszta...
Az egy cipőre eső előállítási költségre gondol nem?Csengerben 2000 Ft a cipő? Honnan van ez az infód?
megkérdeztem. ellátmányból veszik. és azt amit ők akarnak. szóval nem az előírtat hordják.nem tudom. Ő dolguk. Abban járnak mert az a jo. innen indultunk hogy van-e jó. Szerintem van és ez az. Ha nekik jo akkor jo nem?
és akkor innentől van jó is akár. Hogy ki és honnan veszi az az ő dolga.nem kell uj beszállítót keresni. van.ennyi.drága? lehet.nem tudom. mihez képest. ha egy katonának feltöri a surrano a labat, és emiatt 2 honapig nem tud lábraállni, az a legdrágább szerintem.
Ugyhogy alsógaty, zokni, póló,cipó(bakancs) a minimum amin nem lehet és nem kell spórolni.és mindegyikből bőven..hogy ne 2-3 naponta kelljen mosni, a meloruha más teszta...
Ipolynak hívják. Haix masolat. Szidják is rendesen. Ezt hordják mert nincs más. Az utolsó paraszt is azt akarja. A paraszt. Mert meg nem látott mást.én még1x mondom, nem tudom mi a neve. Amúgy fekete. de nálunk az utolsó paraszt is azt akarja..tenyleg jó. pesten a rebiszeseken láttam ilyesmit a fradi meccsen.
Na ezt jó hallani, hogy engedélyezik nekik és még a ruházati ellátmány terhére be is számítják.megkérdeztem. ellátmányból veszik. és azt amit ők akarnak. szóval nem az előírtat hordják.
kb ennyibe jon ki egy js cipő amit a westendben minimum 22.000ert latsz. ha gondolod le is vezetemAz egy cipőre eső előállítási költségre gondol nem?
nem szamitjakNa ezt jó hallani, hogy engedélyezik nekik és még a ruházati ellátmány terhére be is számítják.
Nem kell az összes ipari termék így működik.kb ennyibe jon ki egy js cipő amit a westendben minimum 22.000ert latsz. ha gondolod le is vezetem
T.Laci. Eddig normális volt a beszélgetés, kérlek ne rondíts bele. kösziIpolynak hívják. Haix masolat. Szidják is rendesen. Ezt hordják mert nincs más. Az utolsó paraszt is azt akarja. A paraszt. Mert meg nem látott mást.
Arról, de matekozz már baszod. Legyen nagykeráras UF pro, hogy ne "közbeszerzési árral kalkulájunk".Ruháról beszélünk!