Meg az NMX 4x4 esetleg.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Meg az NMX 4x4 esetleg.
Egyértelműen spanyol lajstromú volt! Lehet hogy ti egy másik gépet láttatok?Belga gép volt, CT-02-es lajstromszámú.
A flightradaron nem volt fent ?Egyértelműen spanyol lajstromú volt! Lehet hogy ti egy másik gépet láttatok?
Na de mindegy is, elengedem!
De, ott néztem, és spanyol lajstrom alatt körözött, Budapest körül!A flightradaron nem volt fent ?
..és hát kedd van
En úgy értelmeztem, az NMS is Kaposvár...
Szerintem is. A Gidrán és az NMS kimeríti a törökökkel való üzletet.En úgy értelmeztem, az NMS is Kaposvár...
Drónok jöhetnek meg, de szerintem inkább Izraelből.
Párszor volt már
Röhögtök, de amúgy egyet tényleg elvisz!+4 db Bronco-t!!!
What they have achieved in this regard is quite significant, reducing kerb weight to 10.2t, with a useful payload of 6.3t and an operating weight of between 16-18t
[...]
can be airlifted by a CH-47 Chinook helicopter [...]
A magyar különleges erők jelene és jövője
Egyéb hírek | A magyar különleges erők működéséről, jelenlegi helyzetéről és jövőjéről beszélt a honvedelem.hu-nak adott páros interjúban Sándor Tamás vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnoksága különleges műveleti szemlélője és Pécsvárady Szabolcs ezredes, az MH 2. vitéz Bertalan Árpád...www.haborumuveszete.hu
Félmilliárdért el passzoltunk 80 T-72 est. Zsír....
Az "optikával" pózolás, Az elvileg tudtommal kivont gyakorló, a pisztolyfogás.. Bár azt írja valaki a kommnetekben, a gyakorló még van, "másodlagos ruhaként"
A hála nem politikai kategória...Félmilliárdért elpasszoltunk 80 T-72 est. Zsír....
Excalibur meg tovább passzolta az Ukránoknak. Jól megköszönték...
Bocs...Pedig te pénteken is itt voltál a fórumon és kommenteltél is eben a topikban, azaz valószínűleg olvastad...