Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem csak ősszel. Nyáron is teljesen jó. Erről beszéltem egy jó fél éve vagy éve de néhány "szakértő" szerint a DPM rejt jól itthon. Én azzal nem nagyon próbálkoznék. Max egy hónap kiadós eső után nyáron az erdőben rejtene.
Ez a multicam viszont a az év nagy részében az itthoni körülmények között teljesen jó. Talán A mostani hadgyakorlaton készült fotók elég meggyőzőek.
Azért annyira nem jó a Multicam,vannak sokkal jobb minták ide Európa közepére(pl a DPM).
<blockquote rel="dudi">Azért annyira nem jó a Multicam,vannak sokkal jobb minták ide Európa közepére(pl a DPM).
Ez biztos nem az új magyar minta ez a Bercsényis MUNCam vagy mi a neve.
OFF:
Amúgy hogy lehetne nagyobb szövegállományt itt közzé tenni?
Mondjuk úgy, hogy valószínűleg hullámzó a minőségük. Az én HUNCAM nadrágom már ki volt mosva párszor és nem ereszti látványosan a színét (ereszti de annyira nagyon nem vészes-mondjuk ez szerintem katonai terméknél már nem elfogadható).
A-TACS?
Dehogy készítettek többfajtát!Egész egyszerűen kritikán aluli a HUNCAM gyakorlók színtartása.
Mondjuk úgy, hogy valószínűleg hullámzó a minőségük. Az én HUNCAM nadrágom már ki volt mosva párszor és nem ereszti látványosan a színét (ereszti de annyira nagyon nem vészes-mondjuk ez szerintem katonai terméknél már nem elfogadható).
Multicam 1 darab szr, nem jó itthonra...sőt sehovase jó...
A Pencott tökéletes jó lenne kis hazánkba. Meg amennyire én tudom elég sok árnyalatban kapható, külön van tavaszi/nyári, őszi, sivatagi, téli, városi.
100 méterről vagy messzebb mindegyikből csak egy folt látszik.A gyakorlónak nem 10-20 méterről kell rejtenie...
100 méterről vagy messzebb mindegyikből csak egy folt látszik.A gyakorlónak nem 10-20 méterről kell rejtenie...
Wolf van személyes tapasztalat? Mert nekem igen, messziről világít semmit nem rejt...
Épp az univerzalitása a baj, és az a sajnálatos hogy sokkal kevesebb helyen jó, mint ahol nem, szerintem. Minden helyre alkalmas minta szerintem zsákutca, amíg meg nem csinálják a színváltós verziót, addig több változat kell.
Hahahahaha, álmodozunk itt Pencott-ról, meg jobbnál-jobb rejtőszínekről, stb. Jó móka a fantáziálás... Na ez a magyar valóság...