Én azt szerettem volna tőle, hogy ne próbálják ránksózni mint harci helikoptert. Magunktól meg azt, hogy ne csináljunk úgy, mintha ezt elhinnénk róla.mit szeretnél egy light utility helikoptertől? Ka-52 szintű fegyverzetet?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én azt szerettem volna tőle, hogy ne próbálják ránksózni mint harci helikoptert. Magunktól meg azt, hogy ne csináljunk úgy, mintha ezt elhinnénk róla.mit szeretnél egy light utility helikoptertől? Ka-52 szintű fegyverzetet?
Ha 20 helikopter van akkor legyen már 20 HForce készlet és ahhoz fegyver, ne 5 meg 0 ATGM..... de biztos sokat kérek.mit szeretnél egy light utility helikoptertől? Ka-52 szintű fegyverzetet?
Áruld már el, hogy mi lesz a standard ATGM a Magyar Honvédségben!Ha 20 helikopter van akkor legyen már 20 HForce készlet és ahhoz fegyver, ne 5 meg 0 ATGM..... de biztos sokat kérek.
Na erről van szó.Áruld már el, hogy mi lesz a standard ATGM a Magyar Honvédségben!
Hogy kiemelje, hogy civil kontroll van szimbolikus a dolog.OFF: Benkő miért nem egyenruhában van? Tudom, miniszter, nem katona (már), de végülis honvédelmi miniszter, nem valami tárcanélküli kvóta-államtitkár a 226. minisztériumban.
Áruld már el, hogy mi lesz a standard ATGM a Magyar Honvédségben!
Köszönjük!Nincs olyan, hogy Standard ATGM.
Nos?
Tehát még nincs integrálva, igaz?Nos?
Ha nem a HForce-ba integrált Spike lesz végül akkor meg még nagyobb WTF van...
A lynxbe Spike van integrálva, maróth azt nyilatkozta, hogy zajlanak a tárgyalások a spikeról, a hforehoz az van integrálás alatt, a szakma spike-ot szeretne. Szóval szerinted mi lesz rajta?Nos?
Ha nem a HForce-ba integrált Spike lesz végül akkor meg még nagyobb WTF van...
Na mit jelentsenek be? Hol mondtam, hogy jelentsenek be bármit?Tehát még nincs integrálva, igaz?
Akkor mit jelentsenek be?
Mindenki tudja, hogy mi lesz bejelentve. Akkor minek kell itt hangulatot kelteni f@szságokkal?
Lsd. a falloszdragonyosnak írtak.A lynxbe Spike van integrálva, maróth azt nyilatkozta, hogy zajlanak a tárgyalások a spikeról, a hforehoz az van integrálás alatt, a szakma spike-ot szeretne. Szóval szerinted mi lesz rajta?
Na ezen felnyerítettem.Lsd. a falloszdragonyosnak írtak.
Miért, azt tudod, hogy hány darab VIP széket rendeltünk? A most megérkezett pilonos gépekről hol marad a EO torony?Ettől még csak 5 kit Hforce van...
Mi köze a VIP üléseknek a botrányos alulfegyverzéshez? (Mondjuk jogos, VIP verzióra semmi szükség nem volt, ahelyett is fegyver kellett volna.)Miért, azt tudod, hogy hány darab VIP széket rendeltünk? A most megérkezett pilonos gépekről hol marad a EO torony?
Pilonból se tudod mennyi van ha elhozták dobozbanMi köze a VIP üléseknek a botrányos alulfegyverzéshez? (Mondjuk jogos, VIP verzióra semmi szükség nem volt, ahelyett is fegyver kellett volna.)
Nem tudok az EO tornyokról, teljesen jogos a kérdés. Abból mintha több lenne, Terminator számolgatta.
Értem, hogy lehetne, de elvileg nincs. (SOCMINT az infó de bennfentestől.)Pilonból se tudod mennyi van ha elhozták dobozban
Ugye nem gondolod, hogy pilonos gépen nem lesz EO torony!Mi köze a VIP üléseknek a botrányos alulfegyverzéshez? (Mondjuk jogos, VIP verzióra semmi szükség nem volt, ahelyett is fegyver kellett volna.)
Nem tudok az EO tornyokról, teljesen jogos a kérdés. Abból mintha több lenne, Terminator számolgatta.
Pontosan erre gondoltam.Pilonból se tudod mennyi van ha elhozták dobozban
Nagyon pontos az igeidő. De ez nem azt jelenti, hogy nem is lehet.de elvileg nincs.
Az inkább a fogós kérdés, hogy mit szánnak fő fire support helikopternek mert a H225M mondjuk el is bírja a fegyverterhelést.Értem, hogy lehetne, de elvileg nincs. (SOCMINT az infó de bennfentestől.)