Sokan túlképzelnek itt sokmindent, de konkrétan mire gondolsz?Már rágódtam ezen, hogy nem lehet-e, hogy ezt az RM dolgot kicsit túlképzeljük?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sokan túlképzelnek itt sokmindent, de konkrétan mire gondolsz?Már rágódtam ezen, hogy nem lehet-e, hogy ezt az RM dolgot kicsit túlképzeljük?
Az is csak elméletbenMondom,higy nem VSZ értsd mar meg.A NATO homogén képességeket vár el,az mind1 neki,hogy milyen eszközökkel valósul meg.A VSZ működött úgy,hogy tokától bokáig minxen egységes volt.
Igen de az elmélete a dolognak a lényeg.Például nem lehet belekalkulálni azt,hogy a világ egyik leggazdagabb államának túl nagy pénzügyi teher 220 IFV...Az is csak elméletben
A "mindent idehoz" témára gondolok. Nyilván a Hiúz gyártás az ellenérvek dacára is nagyon jó számunkra, de egyébként nekem inkább úgy tűnik, mintha az RM ügyesen halászna. De hátha lesznek még nagy bejelentéseik, lehet, hogy én vagyok kicsit szkeptikus.Sokan túlképzelnek itt sokmindent, de konkrétan mire gondolsz?
talán épp ezért a világ egyik leggazdagabb állama. Mondjuk ehhez kellett a tizensokévi "nem a mi dolgunk a hadsereg" hozzáállás a mindig aktuális politikai elitjük részéről - a szakmai folyamatosan verte a vészharangot.Igen de az elmélete a dolognak a lényeg.Például nem lehet belekalkulálni azt,hogy a világ egyik leggazdagabb államának túl nagy pénzügyi teher 220 IFV...
Hát a lőszergyárat mondanám igazából mindent idehoznak, mert a lőszergyártásukat tényleg idetelepítik cakompakk.A "mindent idehoz" témára gondolok. Nyilván a Hiúz téma az ellenérvek dacára is nagyon jó számunkra, de egyébként nekem inkább úgy tűnik, mintha az RM ügyesen halászna. De hátha lesznek még nagy bejelentéseik, lehet, hogy én vagyok kicsit szkeptikus.
hátt kiváncsi leszek ha Berlin izmozni kezd mondjuk a Nordstream érdekében Washingtonnal, mi lesz pld az ottani IFV tender győztese..A "mindent idehoz" témára gondolok. Nyilván a Hiúz gyártás az ellenérvek dacára is nagyon jó számunkra, de egyébként nekem inkább úgy tűnik, mintha az RM ügyesen halászna. De hátha lesznek még nagy bejelentéseik, lehet, hogy én vagyok kicsit szkeptikus.
Hát szerintem eleve előbb zeberednek meg minthogy németet vegyenek.hátt kiváncsi leszek ha Berlin izmozni kezd mondjuk a Nordstream érdekében Washingtonnal, mi lesz pld az ottani IFV tender győztese..
Ok, de akkor mi szükség van mégis az amerikai gyakorlóra, meg az USA rendszeresített fegyvereire a SOF-ban?Mondom,hogy nem VSZ értsd már meg.A NATO homogén képességeket vár el,az mind1 neki,hogy milyen eszközökkel valósul meg.A VSZ működött úgy,hogy tokától bokáig minxen egységes volt.
A tálibok előbb lőttek az amerikaiakra mint mindenki másraOk, de akkor mi szükség van mégis az amerikai gyakorlóra, meg az USA rendszeresített fegyvereire a SOF-ban?
Nincs amerikai gyakorló,az M4 meg azért van mert a CZ-előtt vagy az vagy az AK lett volna (többek közt).Ok, de akkor mi szükség van mégis az amerikai gyakorlóra, meg az USA rendszeresített fegyvereire a SOF-ban?
Tudsz olyan jelenlegi, vagy jövőben már biztosan érkező helikoptert nálunk vagy bármelyik résztvevő nemzetnél a Különleges Műveleti parancsokságtól, amelyik bír a Chinook képességével?A tálibok előbb lőttek az amerikaiakra mint mindenki másra
A rendszersített fegyverek meg közös műveletben fontosak. A szállítóeszköz részéről az a fontos, hogy a követelményeknek megfelel-e nem hogy egyforma legyen.
Izrael?Igen de az elmélete a dolognak a lényeg.Például nem lehet belekalkulálni azt,hogy a világ egyik leggazdagabb államának túl nagy pénzügyi teher 220 IFV...
Akkor nem az fogja vinni a ladikot.Azért ezt nem egy NASA program kitalálni.Az ami SF helikopteres támogatása is 3 típusra épül nem csak a Chinookra.Tudsz olyan jelenlegi, vagy jövőben már biztosan érkező helikoptert nálunk vagy bármelyik résztvevő nemzetnél a Különleges Műveleti parancsokságtól, amelyik bír a Chinook képességével?
Pl. A most mutogatott SOC-R hajót mi nem nagyon fogjuk tudni mozgatni a H225M-mel sem.
Hát szerintem eleve előbb zeberednek meg minthogy németet vegyenek.
Ch-53Tudsz olyan jelenlegi, vagy jövőben már biztosan érkező helikoptert nálunk vagy bármelyik résztvevő nemzetnél a Különleges Műveleti parancsokságtól, amelyik bír a Chinook képességével?
Pl. A most mutogatott SOC-R hajót mi nem nagyon fogjuk tudni mozgatni a H225M-mel sem.
Mi az, hogy nincs amerikai gyakorló?Nincs amerikai gyakorló,az M4 meg azért van mert a CZ-előtt vagy az vagy az AK lett volna (többek közt).
Nem, de nem is amerikaitMi az, hogy nincs amerikai gyakorló?
Nálatok a KRD-n belül mindenki 2015M-et hord?
A Regionális Műveleti Parancsnokság tagjai a közép-európai országok.
Lásd kettővel fentebb.Mi az, hogy nincs amerikai gyakorló?
Nálatok a KRD-n belül mindenki 2015M-et hord?
Közép európában nem nagyon látom annak a ladiknak a hasznát és értelmét se. Szóval cipelje az bármilyen helikopterrel akinek 2 anyja van. Vagy telepítsen mangrove mocsarat hozzá a folyókra..A Regionális Műveleti Parancsnokság tagja a közép-európai országok.