Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
8x8 Kaposváron lesz gyártva.nagyobb a valószínűsége egy önálló Rába vonalnak. Azt nem zárnám ki hogy az alapítvány után a RM is kap 10 % ot CSM a piacon összeszedhetett 5 % körülit. A 8x8 témában ki, mi jöhet szóba ?
Akkor arra tippeljünk, hogy a haderőfejlesztés üzleti koordinálásában kap esetleg szerepet?
Itt van egy interjú, amit Maróth Gáspár adott a Figyelő ma megjelent számának!
Igazából a Rheinmetall Hungaryra asszociáltam8x8 Kaposváron lesz gyártva.
Mármint, hogy RM beszállna Rábába? Ugyan már miért tenné? Ha akarna vele közös terméket simán alapíthat vele vegyes vállalatot mint ahogy a MAN-al gyártja vegyes vállalatban a HX-et. Nem akarok tiszteletlen lenni, kérlek ne érts félre de Te mégis hogyan magyaráznád el az RM részvényeseinek majd az éves közgyűlésen miért kellett egy piszlicsáré magyar állami többségi tulajdonú cég totál illikvid papírjaiból bevásárolni miközben épp építed le a saját autóipari szegmensed? Én is szeretek vad dolgokat bekonteózni pl legutóbb mikor próbáltam rájönni mi a francnak venné meg valaki az Arerót arra gondoltam majd biztos Gripen C/D-t gyárt licenszbe . Rendesek voltak velem az itteni srácok és nem bántottak érte Na de azt hogy az RM bevásárolja magát a Rábába na azt még én is vadnak érzem. De kiváncsi vagyok a véleményedre. Te mégis mit gondolsz az RM-mit nyerne ebből? Mi ebben az eladható növekedési story?
"...Ezért inkább a fejlesztést szeretnénk idehozni úgy a drónok, mint az ellenük való védekezés tekintetében..."
Mire mi bármit kifejlesztünk évtized is eltelhet. Addig Örményország vagyunk."...Ezért inkább a fejlesztést szeretnénk idehozni úgy a drónok, mint az ellenük való védekezés tekintetében..."
Mire mi bármit kifejlesztünk évtized is eltelhet. Addig Örményország vagyunk.
Ez szerintem nem azt jelenti, hogy nem veszünk, hanem azt, hogy amit veszünk azt készen vesszük (nem idehaza lesz gyártva), de a típust fel fogjuk használni a későbbiekben saját fejlesztések által...egy saját rendszerhez."...Ezért inkább a fejlesztést szeretnénk idehozni úgy a drónok, mint az ellenük való védekezés tekintetében..."
Ez azt jelenti, hogy veszünk konkrét típust, gyártással, és arra alapozzuk a k+f programunk.Ez szerintem nem azt jelenti, hogy nem veszünk, hanem azt, hogy amit veszünk azt készen vesszük (nem idehaza lesz gyártva), de a típust fel fogjuk használni a későbbiekben saját fejlesztések által...egy saját rendszerhez.
Igazából a Rheinmetall Hungaryra asszociáltam
De valóban lehet hogy vad gondolat.
A MNV nél maradt még a törvényi minimum felett 10 % ami gazdára vár
szerintem ezzel szándék van
Persze az is lehet hogy megy a piacra.
Minimális sajátrészvénye van a Rábának.Ha az RM Hungary-ba apportálja a Rába részvényeket az állam akkor sztem az RM kissebségi tulajdonos lesz onnantól a RM Hungaryba nem? Ezt szerintem sem ők sem pedig mi nem szeretnénk.
Én inkább akvizíciók során gondolnám felhasználni azokat a részvényeket. Pl Csaba Metal felvásárlás saját részvénnyel fizetve? A Csaba Metál vezetőség meg viszi tovább a Rábát valamint az immáron bele integrálódott Csaba Metált. De ez csak egy ötlet.
Papíron. Én nem magamban nem teszek jelentős különbséget az állam kezében levő részvények es a saját részvények között. Mert pl mi van ha az állam veszi meg az ingatlan tulajdont és Rába részvénnyel fizet? Akkor máris van saját részvény. Mondom vad dolgokat tudok konteózniMinimális sajátrészvénye van a Rábának.
Papíron. Én nem magamban nem teszek jelentős különbséget az állam kezében levő részvények es a saját részvények között. Mert pl mi van ha az állam veszi meg az ingatlan tulajdont és Rába részvénnyel fizet? Akkor máris van saját részvény. Mondom vad dolgokat tudok konteózni
Ez kicsit azPapíron. Én nem magamban nem teszek jelentős különbséget az állam kezében levő részvények es a saját részvények között. Mert pl mi van ha az állam veszi meg az ingatlan tulajdont és Rába részvénnyel fizet? Akkor máris van saját részvény. Mondom vad dolgokat tudok konteózni
Hm?????Nincs pénz. Nem kell tovább ragozni.
Kíváncsi voltam mikor kezdődik a mese mese mátka..
Hát megkezdődött..
Múltkor korán örültünk.
Addig is örüljünk annak, ami biztosan lesz, megpróbálok majd reinkarnálódni, hogy lássam a Zrínyi 20.. végét.
Ha jól értem azt mondja azért nem veszünk drónt mert nincs pénz. Ez a fejlesztésbe beszállás, meg csak duma.Hm?????
Ugye most a depressziós fázisba kerültél?Nincs pénz. Nem kell tovább ragozni.
Kíváncsi voltam mikor kezdődik a mese mese mátka..
Hát megkezdődött..
Múltkor korán örültünk.
Addig is örüljünk annak, ami biztosan lesz, megpróbálok majd reinkarnálódni, hogy lássam a Zrínyi 20.. végét.