Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát majd meglátjuk Krisss!Megint olvastál egy sort ami akár arra is utalhat ami jó a mondnaivalód alátámasztására és amibe belekapaszkodhatsz és mantrázod az elképzeléseidet.
Annyi a dolog, hogy a tárgyalások zajlanak és az alkudozás zajlik tudom, hogy fáj de az se 2 perc, ha lehet abból is kéne gyártás ez sok dolognál elhúzza a tárgyalásokat.
Legalább csendes lesz az éj.Es ezért égett le a chilisbabom?
Inkább Grécsi, mint Gréczy.Most grécsizel velem?
Azért írtam félreérthetően, hogy áthallásos lehessen.Legalább csendes lesz az éj.
Inkább Grécsi, mint Gréczy.
Az valóban összetett.Amúgy szerintem a drogteszt az a szó.
Miért, te ezt ingyen csinálod? Balek.Na, király, mi is ezt szoktuk csinálni itt a fórumon! Tiszta hülyék vagyunk, hogy ingyen csináljuk..
Az nem összetett.
Fejhiány?
Az már összetett?
Amúgy itt biztos benne van: https://hu.wiktionary.org/w/index.php?title=Kategória:magyar_összetett_szavak&pageuntil=ADOKO~TELES adóköteles#mw-pages
Osszuk fel, én nézem A-tól B-ig, ki csinálja a C-D-t? (hehe, a Saab...)
Amúgy szerintem a drogteszt az a szó.
Az valóban összetett.
Hülyeség, NKE-s zsaruk, honvédek lazán drogoztak kocsmatúra előtt, utána meg összeverekedtek, de ez már csak így megy a két irányzat között. Ritka visszataszító népség amúgy a közszolgálatis hallgató.Mondjuk ha azert nincsenek emberek, mert mindenki megbukik a drogteszten, akkor inkabb ne is legyen gyorsabb a novekedes.
Mit csináltak? Ittak max de drogoztak?Hülyeség, NKE-s zsaruk, honvédek lazán drogoztak kocsmatúra előtt, utána meg összeverekedtek, de ez már csak így megy a két irányzat között. Ritka visszataszító népség amúgy a közszolgálatis hallgató.
A tasadalomra kivetítve, számoddra talán elképzelhetetlen visszatartó erő ez. Nem faszságból írtam.Mit csináltak? Ittak max de drogoztak?
Ha gyanú merült fel kutyával jöttek a körletbe és vitték a delikvenst tesztre...
A társadalomra abszolút igazad van az adott esetet nem tudom elhinni @megazez -nek főleg hogy szerintem tudom is melyikről beszél.A tasadalomra kivetítve, számoddra talán elképzelhetetlen visszatartó erő ez. Nem faszságból írtam.
A társadalomra abszolút igazad van az adott esetet nem tudom elhinni @megazez -nek főleg hogy szerintem tudom is melyikről beszél.
Engedjétek el a nyelvtant.Ennyi??? Izgi volt végigolvasni, de nincs happy end....
Politikust csak szűrővel.Meg Ruszin meghallgatasa elotti:
Harangozo: "Teljes hirzarlat van, teljes stressz van a testuletben, meg ellenzeki kepviselokkel meg masokkal sem lehet beszelni semmirol"... "miert tartunk itt, nem hiszem el"... Az hagyjan, de a "Zrinyi 2020-24" program, az!
Volt azert a szokasos elszolasa is: "itt most 3000 milliardot fognak elkolteni", amit regen elvettek mar a Honvedsegtol, "az ITM-hez, Palkovicshoz tartozik hivatalosan" ill. "beraktak" (sic!) meg egy megbizottat, "Maroth Gaspart aki meg megy es bizniszel az orszagban. Olyan lepteku haderofejlesztes van, teny es valo, technikai eszkozokben, ami tenyleg 20-30-50 evre a MH kepessegeit es mindent meg fog hatarozni."
Mert ugye "segelykialtasok" (sic!) eljutnak hozzajuk, hogy nem ugy van, hogy a katonak mondjak meg, mi lenne a legjobb, hanem "elmennek azt vesznek Torokorszagbol ezt, Nemetorszagban azt, Franciaorszagban amazt, Amerikaban emezt, Norvegiaban amazt, aztan rakd ossze katona, tanuld meg a nyelvet meg probald meg hasznalni" - ez mondjuk kifejezetten undorito hazugsag; nem tudom eldonteni, hogy ilyen hulye ez a gyerek avagy ilyen aljadek.
Ez egeszen konkretan az ellenkezoje annak, amit Maroth es a katonak ujra es ujra elmondtak, hogy alapvetoen de, a katonak valasztjak ki, mi legyen, az uzleti/procurement resze zajlik Marothekon at, majd az uzletet az allam (ITM) koti, a rendelest meg a MH adja le.
Viszont az biztos, hogy jonnek a Gripenek is, meg akkor is, ha ebben a mar masodszorra emlegetett 10 milliard dollarban a tavaly nyar ota mar berendelt 4-5 milliard dollarnyi koltes (Lynx/8x8/Skyranger, radarok, KC-390, NASAMS, AMRAAM-ER stb) mar benne van.
Ezért kellene az ilyeneket mindig a biztpol Magyarország topikba linkelni és nem ide...Politikust csak szűrővel.
Inkább mondaná azt, folytatjuk és xy lesz Maróth helyett ha és amennyiben. A katonák szociális körülményeit és fizetését tekintjük prioritásnak, ezzel kívánják meghaladni a kormány fejlesztéseit.
De helyette... nem a katonáknak a szavazóinak beszél, akik úgyis ott maradnak. De mind1, ne én segitsek nekik.