Hát erre nem tudok mit mondani. Tatán még nem CQB-ztem, szóval nem tudom.Én a konkrét példára értettem...soha nem volt így CQB tartva Tatán...és ezt tudom!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát erre nem tudok mit mondani. Tatán még nem CQB-ztem, szóval nem tudom.Én a konkrét példára értettem...soha nem volt így CQB tartva Tatán...és ezt tudom!
Ennek csak örülnék, mert megszűnne az "ezúszikjóinkábbezdeamásikbárnemtudsokkalpotensebb" perpetuum vita szivolettHa ki is rohogtok, szerintem lesz egy uszokepes es egy nem uszokepes 8x8-as is.
Ezek a nők....többbet mosta.
További fotók Áder látogatásáról.
Elvből úgy helyezkedek, hogy ne legyek a kamerán.Te is ott vagy ?
Legközelebb minden képbe állj bele tolakodóan.Elvből úgy helyezkedek, hogy ne legyek a kamerán.
Tudod mi a nem mindegy?
EZ:
A képen egyetlen CG van, és 18 lövésnyi lőszer.
A Panzerfaust 3 töltött fegyvere 15,2 Kg. Maga a lövedék pedig 12,9kg. Szorozd fel! 18x13kg. DE ha csak a képen lévő standard konfigot is vesszük, hogy egy ember elvisz CG4 lövedékből a füles dupla tartójában 4 darabot, addig be is sz@rsz, ha neked egy emberként a fegyvered+felszerelés mellet 4db PF3 rakétát kellene magaddal vinni. Az barátok között is 52 kiló, és minden cső 1+m hosszú
Ehhez képest A CG 4 esetén a lövedék súlya 3 és 5 kg között van.
És azért egy alap HEAT lőszere is nyitja a páncélt szépen 40cm RHA-ig.
Nézzük a jövőt. 24től 2% marad a cél ez ismert, ebből minimum 20% fejlesztés lesz. Ez abból érdekes részlet eddig 33-33-33% volt a bér, fejlesztés, fenntartás. Ha 24től 2%-nál csökken a fejlesztés ktgvetési aránya, akkor nő a fenntartás, bér rész. A fenntartás biztosan, hisz az új és több technika drágább.
Benkő azt is megerősítette, ha év közben kell pluszzsé (pl. beesik egy jó ajánlat) , akkor eddig jött. Így tavaly is, év közben megütötte az 1.000 milliárdot a büdzsé. Remélem ez a jövőben is marad.
Elmondta a honvédelmi miniszter, miért van szükség ütőképes magyar haderőre
Jövőre átlépi a Magyar Honvédség költségvetése az ezermilliárd forintot, egészen pontosan 1003 milliárd forint lesz - közölte a honvédelmi miniszter csütörtökön Veszprémben, a nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok részére tartott tájékoztatóján.www.portfolio.hu
Mióta szolgálsz ott, hogy tudod?Én a konkrét példára értettem...soha nem volt így CQB tartva Tatán...és ezt tudom!
Azt a "sajtósok" szokták csinálni... mert nekik tudósítani kell. Elrontva ezzel minden fontos pillanatot.Legközelebb minden képbe állj bele tolakodóan.
A legegyszerűbb, ha a Te kezedben van a kamera.Elvből úgy helyezkedek, hogy ne legyek a kamerán.
Az eddigi 9 hivatali éve alatt a köztársasági elnök, aki a Magyar Honvédség főparancsnoka, még nem járt alakulatoknál?Ez még szerintem nem volt!
Fordítok magyarra: rájöttek hogy ennyiért nem kapnak embert, most megy az ötletelés.
Kizárásos alapon Gidrán lesz.
....Ne fáradj!Fordítok magyarra:
nyugi.. éves szinten átlag 10 százalékos fluktáció, mondom átlagban, nem az íróasztalkommandó közül. Ha egy biciklit meg tudsz szerelni, holnap már elhelyezlek világvégén, Zalaegerszegen két műszakban többért, mint egy hadnagyi fizetés... egy sima érettségivel három műszakba, egy hét alatt betanulva a munkakört többért. És ennyiért már nem kapsz ott se embert, pedig az átlagfizu messze az átlag alatt van ott. Szóval sok sikert a bullshitekhez, azzal nem fogsz fizetni a boltban.....Ne fáradj!