nem osztja valaki azt a benyomásomat, hogy a terminátor egy nem túl jól sikerült valami, ami korlátozottan jó bármire se?
Egy Pandur vagy Rosomak vétel/licencet már rég meg lehetett volna lépni. Harci heli jelenlegi helyzetben tiszta álom kategória, kb ha mindent helyre raktunk már, én legutoljára vennék harcit. Sokkal kisebb pénzből megoldaná a Gripen, és a felfegyverzett szállítóheli. Lehet itt álmodozni itt 2 milliárd dollárról, de gondoljatok már bele, pl 2,7 milliárd FORINTOT Gripen AG-re, két évig tartott összegereblyézni...A CFE szerződés szerint aminek 30 mm-es lövege van az már IFV kategória annak ellenére, hogy páncél elhárítási képessége 0 egy ATGM-es járműhöz képrest.A BTR-80A is alkalmatlan sajna, hiába toldozgatod. Nekünk egy IFV kell aminek vannak védelmi képességei. A lengyelek Rosomakja lenne szerintem a legjobb választás (főleg hogy azt hallottam, hogy amikor kivonják a PT-91-eket akkor azokat megkapjuk mi, de ez pletyka)
<blockquote rel="xfotel">nem osztja valaki azt a benyomásomat, hogy a terminátor egy nem túl jól sikerült valami, ami korlátozottan jó bármire se?
nem osztja valaki azt a benyomásomat, hogy a terminátor egy nem túl jól sikerült valami, ami korlátozottan jó bármire se?
honved
<i>"Tulajdonképp milyen feladatra szánták a tervezői konkrétan ?"</i>
Városi harcra. Konkrétan ezek a járművek támogatnák a harckocsikat városi harc esetén 2:1 felállásban. (2 db Terminátor+1 db MBT)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..