K
kamm
Guest
https://propatria-inc.com/products/pan-and-tilt-unit hasonlóra gondolsz?
Hensoldt to supply BAA II systems for German Fennek LARV
www.army-technology.com
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
https://propatria-inc.com/products/pan-and-tilt-unit hasonlóra gondolsz?
A pro patrias cuccra igazából mind1 miyen optika és egyéb cucc kerül ha elbírja. az árbóc a radart is elbírja.Hensoldt to supply BAA II systems for German Fennek LARV
www.army-technology.com
vagy inkább amit levettek a palettárólSzerintem itt inkább ez az érdekes
https://propatria-inc.com/products/integrated-sensor-systems/mgs3-scout
Tehát van 1 automata töltésü 120 as (csilivili tűzvezető rendszerrel és automatikus irányzással) (szingapúri aszthiszem a teso ami rendszerben is van csiszolni még lehet rajta ezekszerint.)
a 81 esekhez van az ELAD tendszer (meg valami M betüs) amivel integrálva is van ebből az Elad az újdonság (automata irányzás) eddig vettünk vólna csak enélkül tudtuk vólna megvenni (lett vólna értelme?)
60 as abbol expal al egyenlőre elvagyunk ez nem jelenti azt hogy ne lenne szükséges ebbő a kategoriából is (de egyáltalán nem sürgős) szerintem ide is lessz valami fejlesztés amit érdemes lehet kivárni.
elöltöltés esetén egy páncélemeznek kell nyitnia zárnia vagy csusznia...Az alapján amit találtam az osztrák félautomata 120-asról, a NEMO rendszer lényegesen jobbnak és kiforrottabbnak tűnik...remélem tényleg inkább azt rendszeresítjük a Lynxre.
A Hirtenberger félautomata 120-as aknavetője elöltöltős, ami nagyon nem praktikus egy zárt járműre mint a Lynx...
NEMO licencét kellene megszerezni..,
Az alapján amit találtam az osztrák félautomata 120-asról, a NEMO rendszer lényegesen jobbnak és kiforrottabbnak tűnik...remélem tényleg inkább azt rendszeresítjük a Lynxre.
A Hirtenberger félautomata 120-as aknavetője elöltöltős, ami nagyon nem praktikus egy zárt járműre mint a Lynx...
Nem mondhatom el. Bocs, nem trollkodásnak szánom. Néha benne vagyunk 1-2 híradóban.Na ez melyik munkahely?
Van valami konkrét infó az aknavetős változatról a találgatásokon kívül?
Nem erre gondolsz?vagy inkább amit levettek a palettáról
Én is csak azt javasolhatom, hogy szaglászd meg belülről...Jó, majd meglátjuk. Ez megvan, de még nem láttuk!
Az alapján amit találtam az osztrák félautomata 120-asról, a NEMO rendszer lényegesen jobbnak és kiforrottabbnak tűnik...remélem tényleg inkább azt rendszeresítjük a Lynxre.
Ja, meglepetés:Vajon a repülőnapon lesz valami meglepetés mint Budaörsön a Gidrán meg NMS?
Azért ne keverjük a Gizikét a gőzekével!Engem az aknavetős változattal kilóra meg lehet venni. Izrael állítólag minden gépre kapásból felteszi.
Azért ne keverjük a Gizikét a gőzekével!
2 teljesen más dologról van szó.
A Lynx aknavetős verziója várhatóan 120mm-es lesz, és tulajdonképpen egy tüzérségi eszköz, ami majd a zászlóalj tüzérségi támogatását fogja ellátni. (10+km-es hatótávval)
Az izraeliek a járműveikre 60mm-es aknavetőket pakolnak - kiegészítő jelleggel - rendszeresen, ami meg gyalogsági fegyver 2-4km-es lőtávval.
Mutatom a különbséget:
60-as izraeli a Namer-en:
120-as tüzérségi a francia GRIFFON-on
A Lynxből már a kezdetektől fogva terveztek önjáró aknavető változatot. Ahogy a lengyelek is Rák/RAK néven a modernizációs programjuk részévé tették a Patria hasonló változatát. Szóval még egyszer, csak ajánlani tudom a nemzetközi Lynx és a HUNLynx topicot.
Egy modern APC köszönibszépen eleg jól boldogul, ami hátrány aza kerék de ennyiSpeciel az APC csak korlátozottan képes harcra, ami harcjármű az IFV. Az APC képes támogatni a gyalogsági harcot, mert a korábban a gyalogság által cipelt nehézgéppuskát felrakták rá. Kábé ennyi ebből a szempontból.
Te komolyan gondolod, hogy az egyiket, ami mar a mienk, jogokkal egyutt, azt felretesszuk es helyette megveszunk egy masikat?