Középpontban a katona | Demokrata
Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnaggyal arról beszélgettünk, hogyan lehet toborozni munkaerőhiány idején, és meg lehet-e szólítani a fiatalokat.
demokrata.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Natter az siklót jelent - szerintem.Natter németül vipera. Szerintem opcionális.
Nem beszélek németül, a fordító viperát ír. De a lényegen nem változtat. Örülök a dolognak.A Natter az siklót jelent - szerintem.
Itt a .50-es:
Ez meg a most bemutatott Natter - összehasonlítás képpen:
Forrás.
Bár itt még ezek tengerészeti verziónak vannak eladva, de a friss videó alapján teljes az egyezés.
A videó leírásában azt írja, hogy 5.56 és 7.62 verzióban elérhető.
Ez vicc, vagy igaz?Magyar Vipera fegyvertorony!
Mi a pobléma?Ez vicc, vagy igaz?
A Rheinmetall terméke, nem dedikáltan magyar. Viszont az eddigi információk alapján ezt a típust fogják itthon gyártani Vipera néven.Ez vicc, vagy igaz?
Azt kérdeztem, hogy ez vicc, vagy igaz. Nem értem a hozzászólásod.A Rheinmetall terméke, nem dedikáltan magyar. Viszont az eddigi információk alapján ezt a típust fogják itthon gyártani Vipera néven.
Mi benne a vicces?
Az a probléma, hogy még nem hallottam róla és ez ti nem értettétek meg. Egyéb gond nincs..Mi a pobléma?
Mi nem értettük a tiédet, úgy értettük probléma van szerinted magával az eszközzel.Azt kérdeztem, hogy ez vicc, vagy igaz. Nem értem a hozzászólásod.
Félreértettem a tiédet.Azt kérdeztem, hogy ez vicc, vagy igaz. Nem értem a hozzászólásod.
ok köszönöm.Mi nem értettük a tiédet, úgy értettük probléma van szerinted magával az eszközzel.
Még korábban volt bejelentés róla, hogy itthon fogják nálunk gyártani ezt a fegyvertornyot aztán, hogy igen vagy nem majd akkor derül ki.
Boborján szerint: Kegyó.Nem beszélek németül, a fordító viperát ír. De a lényegen nem változtat. Örülök a dolognak.
Natter - siklóNem beszélek németül, a fordító viperát ír. De a lényegen nem változtat. Örülök a dolognak.
Natter - sikló
Otter - vipera (hím)
Viper - vipera (nő)
Én a Kegyó/Kégyó-ra szavazok
Rendben van. Mi Viperának nevezzük.
Nekem jó a bigyula is.Én a Kegyó/Kégyó-ra szavazok
hát, van mögötte páncél és az a karbonszálas lófasz teljes mértékben dizájnelem, funkció nincs mögötte semmi.Nekem jó a bigyula is.
A videoban valamilyen karbonszálas borítása van. Gondolom a későbbiekben kap egy kis páncélzatot.
Ez a borítás a "lopakodást" ("radarhullám nem visszaverést") szolgálja - valószínűleg direkt nem fémből van. A kompozit anyagok kevésbé jó "visszaverők". A kerek felületek (pl. cső) nagyon jó visszaverő felületek, ezért nagyon szögletesek a lopakodó repülők.Nekem jó a bigyula is.
A videoban valamilyen karbonszálas borítása van. Gondolom a későbbiekben kap egy kis páncélzatot.
Az Otter sztem vidra. Legalábbis amikor etettem voltak lábai.Natter - sikló
Otter - vipera (hím)
Viper - vipera (nő)