Ami azt illeti,az összes exszovjet reptéren vannak fedezékek.Pápán régen volt beton fedezék is. Meg vannak még?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ami azt illeti,az összes exszovjet reptéren vannak fedezékek.Pápán régen volt beton fedezék is. Meg vannak még?
Pont ezt akartam kérdezni, a szovjetek nem építettek betonfedezekeket? En ugy emlékeztem, naluk az volt a standard...Ami azt illeti,az összes exszovjet reptéren vannak fedezékek.
Nem akarok hülyeséget írni, meg nem is az én területem, de a fedezékek nem elsősorban repeszek ellen ad védelmet és nem a közvetlen "betonromboló" találatok ellen???Mindig van nagyobb romboló erő. Azért nincs értelme mindent felfogó bunkereket építeni, mert vagy bevágják neked nagyobb romboló erővel és megsemmisítik a vadászgépet...
vagy egy alacsonyabb hegymellé repteret építeni amibe kialakítani a fedezékeket bevályással. (lehet ennyiből az is kijönne) bár biztonságos nem lenne
Nagyon szép az a hely amúgy, még így leroggyanva is.A Zeljavai bázis elvileg taktikai atom ellen is védett Tito idején.
Mondjuk az drágább is volt.
Most meg ott rohad lassan magányosan.
Alapvetően a veszélyeztetettség szintjétől függ hogy mennyire komoly fedezéket / bunkert építesz.Nem akarok hülyeséget írni, meg nem is az én területem, de a fedezékek nem elsősorban repeszek ellen ad védelmet és nem a közvetlen "betonromboló" találatok ellen???
Nem akarok hülyeséget írni, meg nem is az én területem, de a fedezékek nem elsősorban repeszek ellen ad védelmet és nem a közvetlen "betonromboló" találatok ellen???
Majdnem kétszer annyi magyar fiatal ment el katonának, mint amit várt a kormány
Közel 700 ember jelentkezett eddig az új katonai szolgálati formára, az Önkéntes Katonai Szolgálatra augusztus 31-éig, ami kis híján duplája az eredetileg tervezett 400 fős számnak – írja a Honvédelem.hu.www.portfolio.hu
Lehet , hogy volt már , én érdekesnek és informativnek tartom ezt a cikket :
Megszületett a döntés: valóban el kell búcsúznunk a magyar Gripen vadászgépektől? - Portfolio.hu
Sztem nem cél a féléves kiképzés, az max. becsalogat szeptemberben, majd utána hosszabítasz.amúgy szerintem ezen a kiindulásból még most elkéne kezdeni szervezni egy jan/februárba induló fél éves képzést a 32 pontért mert oda valszeg mégtöbben jelentkeznének , mivel mostani indulásra túl kevés volt az idő a bejelentés és a jelentkezési határidőközt , végig se lehetett gondolni a dolgot
Integrálták a Gripenre?JASSM ER és MBDA Apache ami nekünk kellene kis számban.
Szerintem meg Taurus - az intergrálvsa is van a Gripenre: bármikor ráakasztható.JASSM ER és MBDA Apache ami nekünk kellene kis számban.
ÁÁÁrulááás!Rheinmetall KF41 Lynx tracked armored vehicle will be jointly produced
google_ad_client = "pub-4068738923530102"; /* 468x15 data sheet menu top dark green */ google_ad_slot = "3500417247"; google_ad_width = 468; gowww.armyrecognition.com
Ez szép.... Lehet mégsem mi látjuk majd el a világot Lynx-el?
Mondjuk a slotak cég CEO-ja is magyar.....
Eleg balfasz cim. Ennyi erovel a csehek is kozosen gyartjak a nemetekkel.Rheinmetall KF41 Lynx tracked armored vehicle will be jointly produced
google_ad_client = "pub-4068738923530102"; /* 468x15 data sheet menu top dark green */ google_ad_slot = "3500417247"; google_ad_width = 468; gowww.armyrecognition.com
Klikkvadász cím. Alkatrészgyártásról állapodtak meg. Ez lesz az 50% ipari ellentételezés. De mivel csak a Lynxszel a kívánt hozzájárulás nem jön ki, ezért más projektekbe is beveszik őket. Semmilyen szlovák gyártásról nincs szó. Zajlik a szlovák tender, az RM nyerni akar. Nekünk is jó lenne a zalai gyár hosszútavú kapacitásai miatt.Rheinmetall KF41 Lynx tracked armored vehicle will be jointly produced