Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert téged nem lát.Te kis butus engem nem is idéztél! Szégyelld magad!
Te kis butus engem nem is idéztél! Szégyelld magad!
Ignorra tett?Mert téged nem lát.
viccelek, teeee!Ignorra tett?
Mindjárt.Ignorra tett?
Tudom, hogy minden hétvégén a tatai ssncok körül lófrálsz! Megtalállak!Mindjárt.
Most, hogy mondod, jó rég vót má' az, lehet egy ismétlés nem ártana.Tudom, hogy minden hétvégén a tatai ssncok körül lófrálsz! Megtalállak!
Vigyázz az MP tonfát használ!Most, hogy mondod, jó rég vót má' az, lehet egy ismétlés nem ártana.
Majd rétegesen öltözködök.Vigyázz az MP tonfát használ!
Nem Brent ?Vigyázz az MP tonfát használ!
Kösz.Nem Brent ?
Üdv itt köztünk.Azta!
Egy "kicsit" beégtem, nem mentem vissza a szombati hozzászólásokig
Van itt egy fontos tudnivaló! Csak javaslat jó tanács! Olvass sokat!Azta!
Egy "kicsit" beégtem, nem mentem vissza a szombati hozzászólásokig
Megfogadom! Amúgy akkor az is kérdés, hogy kicsoda lehet Gáspár Úr? Volt pár hasonló ráutaló ügy, például Hegyi-Karabah után, hogy "mikor lesznek már drónjaink" és valaki erre írta, hogy "nyugi, rajta vagyunk". Nem pontosan idéztem. Szegény, most másik nevet választhat magánakVan itt egy fontos tudnivaló! Csak javaslat jó tanács! Olvass sokat!
Van némi esély rá, hogy @Nem Dr Maróth Gáspár lehet az. De mindenki gyanús.Megfogadom! Amúgy akkor az is kérdés, hogy kicsoda lehet Gáspár Úr? Volt pár hasonló ráutaló ügy, például Hegyi-Karabah után, hogy "mikor lesznek már drónjaink" és valaki erre írta, hogy "nyugi, rajta vagyunk". Nem pontosan idéztem. Szegény, most másik nevet választhat magának
Pláne a @krisss na ő nagyon! Vele vigyázz! Mindig gatyát keres meg akar és gombokért fizetne érte! Ne hagyd magad!Van némi esély rá, hogy @Nem Dr Maróth Gáspár lehet az. De mindenki gyanús.
Szegény @Pogány meg szinte övön alulra került!Mindenesetre @PavolR , a cseh fórumon eldicskedheted, hogy a magyarok szivükön viselik a nevedet
de csak @Mackensen és @SilvioD után