Mikor? 1848-49-ben?Elvileg volt tüzér, csak a régi rendszerben maradt szerintem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mikor? 1848-49-ben?Elvileg volt tüzér, csak a régi rendszerben maradt szerintem.
Kovács Gyula bának elismerjük és köszönjük a hazáért tett szolgálatait! De talán jobban tenné ha nyugdíjas éveit pecával töltené!Kovacs Gy mindig mindent jobban tudott, utólag!
Próbálom szélesiteni a látókörömet...akár az életem árán isMiért kell ez Neked? Mazoista ember vagy?
A pálinkát ajánlom az is kinyír se addig legalább jobbanérzed magadPróbálom szélesiteni a látókörömet...akár az életem árán is
Tipikus Megmondó KapitányKovacs Gy mindig mindent jobban tudott, utólag!
az oké de azért vannak bizonyos határokPróbálom szélesiteni a látókörömet...akár az életem árán is
Látom Te is az emberiség végét akarod .... ettől az embertől egyszer még biztos leugrok a Lánchídról ...TessékGyula Kovacs
Gyula Kovacs fent van a Facebookon. A Facebookhoz csatlakozva tarthatod a kapcsolatot Gyula Kovacs nevű ismerősöddel és másokkal, akiket már ismersz. A Facebook a megosztás örömét adja, így teszi a...www.facebook.com
A lájkoló/kommentelő "bázisa" között szép számmal vannak leszerelt katonák, lehet az irigység beszél belőlük, hogy ezt a részét a honvédség történetének már nem élhették meg cégen belül. A többi meg nem ebbe a topikba tartozik...az oké de azért vannak bizonyos határok
Látom Te is az emberiség végét akarod .... ettől az embertől egyszer még biztos leugrok a Lánchídról ...
Szerintem nagyon egyszerű a helyzet neki van egy véleménye a haderőfejlesztésről, és mindenki eldöntheti, hogy mennyire tartja relevánsnak a véleményét......A lájkoló/kommentelő "bázisa" között szép számmal vannak leszerelt katonák, lehet az irigység beszél belőlük, hogy ezt a részét a honvédség történetének már nem élhették meg cégen belül. A többi meg nem ebbe a topikba tartozik...
Gyulabácsi, hogy is mondjam egy élő honvédségi memeSzerintem nagyon egyszerű a helyzet neki van egy véleménye a haderőfejlesztésről, és mindenki eldöntheti, hogy mennyire tartja relevánsnak a véleményét......
Igen én is hallottam a "hírét" honvédségi körökbőlGyulabácsi, hogy is mondjam egy élő honvédségi meme
A lájkoló/kommentelő "bázisa" között szép számmal vannak leszerelt katonák, lehet az irigység beszél belőlük, hogy ezt a részét a honvédség történetének már nem élhették meg cégen belül. A többi meg nem ebbe a topikba tartozik...
Amúgy szerintem a 40 Gidránból már valamennyi itt van Magyarországon végszerelésen. Mint az első 10 nélBiztos nem lesz nyilvános bejelentés, de remélhetőleg lesz előrelépés a háttérben kaposvári Gidrán-Nomád gyár ügyben.
Wagner Peti gyakorlattal kapcsolatos szösszenetei alatt találjátok.
Kovacs Gy mindig mindent jobban tudott, utólag!
Hat ezt mondjuk en is megmondom mar annyibol is, mint amit olvastam tole eddig itt.Nekem egy barátom ott volt tiszt. Azt mondta az öregre, amolyan okoskodó. Mindig is az volt, aktív korában is.
Ez érdekes párhuzam, esetleg kifejtenéd ezt egy kicsit bővebben?Szaud-Arábia versus Jemen?
Hat ezt mondjuk en is megmondom mar annyibol is, mint amit olvastam tole eddig itt.
Az a tipus, aki nem lett alkimo, mint a regi tisztikar kb fele, ezert qrva okosnak gondolta magat a tobbiekhez kepest es keptelen elfogadni, hogy ezzel a qrva sok eszevel nem tud mit kezdeni, nem kell a seregnek... kellene neki valami hobbi, horgaszat, modellezes avagy napkozis tanar, ilyesmi.