Az már volt ide betéve.Én már azzal is kibékülnék, hogy egyáltalán hányan vannak.
14 jármű egy század. Az 3x4 járműves szakasz., + pk. +pkh.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az már volt ide betéve.Én már azzal is kibékülnék, hogy egyáltalán hányan vannak.
Herenden...Mit találtam!
Par honapja meg a hadsereg szakertoi azt mondtak hogy mindegyik megfelel, par eve meg a Puma megnyerte a versenyt ugyhogy ez megint csak egy menedzser BS.Ezért írtam korábban, hogy akkor egyszer csak kijön, hogy ráböktek az egyikre.
Mondjuk ez megint kommunikációs baki volt szerintem, hogy azt írták egyik jármű sem felelt meg. Mert így rátolták a felelősséget a gyártókra. Pedig teljesen nyilvánvaló, hogy "kicsavarták" a kezükből a döntést...
Ez nyilvánvalóan nem így van.Az már volt ide betéve.
14 jármű egy század. Az 3x4 járműves szakasz., + pk. +pkh.
már ha an köze a számoknak, amik fel le rohangálnak, valami közük a valósághoz...Ami nagyon érdekes az a nemet magyar katonai minőségi fölény! Mekkora seregeket voltak képesek tönkre verni feltartóztatni. A te.ű angolszászok nemhiába félnek.
Tegnap amikor átfutotottm a rovatot, volt egy bejegyzés ha jól emlékszem egy cikk linkjével, ami a 2016-óta fejlesztett "magyar battle management system"-et taglalta. Nem volt időm elolasni most meg nem lelem. please, mi volt a link?
Parancsolj .A MH Tábori vezetési és irányítási (C2) szoftverrendszer (HUNTACCIS) integrációs feladatai 1.
2016-bankezdődött meg a HUNTACCIS tábori C2 vezetési és irányítási szoftverrendszer fejlesztése, amelynek befejezését követően tervben van a rendszer továbbfejlesztése, magasabb vezetési szintekre történő kiterjesztése.
A továbbfejlesztésnek előreláthatóan kiemelt feladata lesz a rendszer összekapcsolása a Magyar Honvédség más informatikai rendszereivel, szoftvereivel, beépítése a Zrínyi 2026 honvédelmi és haderőfejlesztési program keretében beszerzett egyes haditechnikai eszközökbe, valamint integrálása a tervezett digitális katonaképességekkel.
A várható integrációs feladatokban több szereplő is érintett lesz, eredményes együttműködésük alapvető feltétele a használt fogalmak egységes értelmezése. Ennek érdekében jelen publikáció célja, hogy rendszerezze a HUNTACCIS-rendszer várható integrációs feladataihoz kapcsolódó fogalomrendszert...
LinkEz nyilvánvalóan nem így van.
thxParancsolj .
Hogy ha a tanulmányban leírt fejlesztések és kiegészítések megtörténnek az lesz.Ez Battle Management Sytem?
Ennek a backendjerol ill. infrajarol van barmifele doksi? Arra nagyon kivancsi lennek.Hogy ha a tanulmányban leírt fejlesztések és kiegészítések megtörténnek az lesz.
Jelenleg egy sima C2 rendszer és a BMS közt van.
Most látom az új avatarod, kíváncsi vagyok ki fogja ezt túl gondolniHogy ha a tanulmányban leírt fejlesztések és kiegészítések megtörténnek az lesz.
Jelenleg egy sima C2 rendszer és a BMS közt van.
Azért nem teljes alakos. mert nincs rajta gatya.Most látom az új avatarod, kíváncsi vagyok ki fogja ezt túl gondolni
Ez kermit, nem pepeMost látom az új avatarod, kíváncsi vagyok ki fogja ezt túl gondolni
A COVID vakcinától átalakult békaemberekre gondolsz?! Mehet a járványok, fertőzések topikba a téma! Nem gondoljuk túl!Most látom az új avatarod, kíváncsi vagyok ki fogja ezt túl gondolni
Én már akartam írni, kicsit aggódom az avatárod utóbbi másfél évi alakulását illetően.Ez kermit, nem pepe
Váltogatja mint @krisss a gatyáját!Én már akartam írni, kicsit aggódom az avatárod utóbbi másfél évi alakulását illetően.
Ez sem rossz verzióKi sem lógna onnan.De én arra gondoltam, hogy vajon lesz-e a fórumon olyan"elvetemült" aki szerint Krisss új avatarja valójában egy erőteljes kritika amely azt fejezi ki, hogy az MH illetve a magyar haderőfejlesztés színtje a bányászbéka illetve a Muppet Show színtjét sem éri el.A COVID vakcinától átalakult békaemberekre gondolsz?! Mehet a járványok, fertőzések topikba a téma! Nem gondoljuk túl!