Igen, pár másodperccel később azért írtam át.
Mindenesetre tüchtig kis ilusztrációt rittyentettél.
Azt nekem elég biztosnak tűnik - egyelőre -, hogy nem fognak tartalékosok BTR-rel rohangálni, mivel azokat az aktívoknak kell (sajnos) használni egy jódarabig még.
A területvédelmi század elképzelésed viszont már sokkal kevésbé sci-fi.
Pár szerintem életszerűbb átalakítás:
1. a mesterlövészekből kicsit sok a lövész szakaszonként 1 pár. Oda DMR-ből kell minimum rajonként 1-1
A mesterlövészekből meg mehet egy pár a századtörzsbe. Fontos, hogy nekik nem elegendő egy kétkerekű, mert egy mesterlövész párnak nagyon sok cucca van. Csak az álcaruha is kurv@ sok helyet foglal, de maga a fegyver is jóval nagyobb, mint egy karabély. Ezen kívül távcsövek, állványok, és több napnyi ellátmányt kell vinniük.
Szóval páronként kell nekik egy Hilux.
2. A támogató raj nem igazán logikus felépítésű.
Logikusabb lenne a támogató szakasz rajait 3-3 járműbe rakni, mivel így könyebb őket leosztani a 3 lövésszakaszhoz
Ugye 8 fős támogató rajokkal kalkuláltál. Ha 3 járműben 3 főt teszel, akkor csak rajonként 1+ emberre lenne szükség. Elvileg a 81-eset is elüzemelteti 3 fő.
Ha mindenképpen ragaszkodsz a képen ábrázolt felosztáshoz, akkor viszont az egy Metis raj mellé 2 aknavetős rajt tegyél.
A támogató szakaszok általában nagyobbak, mint a manőver szakaszok.
3. Ha már aknavető, akkor a szakaszparancsnoki járműre pickupra simán felfér 1-1 60-as commando aknavető, meg mellé 3db 8-as doboz aknagránát. Amiben minimum az egyikben csak füst, és világító gránátokat pakolnék.
4. a logisztikai rajnak minimum 2x ekkorának kellene lenni. De mondjuk, a 2 Unimog mellé bőven elférne 2db H14 is. De az a minimum, hogy legalább 4db Unimog álljon rendelkezésre. Minden szakaszra 1. Ráadásul szükség lenne 1db üzemanyagos + 1db ivóvizes utánfutóra is. Mert biztosan kell marmonkannázni is, de lényegesen megkönnyíti az egész logisztikát az utánfutó,