Nem kicsit paranoid hsz. Amúgy ez egy haditechnikai fórum.* köszi az infót
üdv,
Jobboldali Szektor ungvári tagozat
Ne érdekeljen.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem kicsit paranoid hsz. Amúgy ez egy haditechnikai fórum.* köszi az infót
üdv,
Ne érdekeljen.
Csupán a MH hivatalos felületein kérik, hogy ne osszon meg senki semmit a jelenlegi helyzetben. Biztos ok nélkül. De én vagyok a paranoid...Nem kicsit paranoid hsz. Amúgy ez egy haditechnikai fórum.
Ezt akármeyik szomszédos ország tudja.* köszi az infót
üdv,
Ne érdekeljen.
Elég sok üzletnél ez van. Passzakkor mi lehet a "csend" oka szerinted erről a beruházásról?
Okkán beretvája.Kifogytunk a pénzből.Elég sok üzletnél ez van. Passz
az civil életben melyik beruházásról szoktál idő közi képeket meg híreket látni ? meg eleve mennyi jelenleg futó beruházásról tudsz az országba ? ( most nem a honvédséggel kapcsolatban) ... szerintem a 98%-ról 0 infót ... de nem is úgy mintha érdekelne ... álltalában csak nagyon nagyokról vannak időközis dolgok ... nem szokás aktív hír folyamot csinálni ilyenekről ...akkor mi lehet a "csend" oka szerinted erről a beruházásról?
de ez exportra termelne leginkább ... nem is a mi gyárunk lenne , csak itt lenne és mi is rendelnék egy éppenséggel kifejezetten olcsó eszközt ... szóval a mi pénzhiányuk az marhaság ... pénz hiány előbb álna elő dynamit nobel defence részéről mint a mienkrőlOkkán beretvája.Kifogytunk a pénzből.
Ezt hagyjuk 1.000mrd fölötti rekordbüdzsé van idén (pár eve 300 mrd volt) és most lesz több is.Okkán beretvája.Kifogytunk a pénzből.
Lelepett, megunta, nem csodálom.@krisss -t nem láttam már jó ideje. Lehet sok a dolog mostanság?
Huhh, most törölhetjük le a fél wikipédiát.Csupán a MH hivatalos felületein kérik, hogy ne osszon meg senki semmit a jelenlegi helyzetben. Biztos ok nélkül. De én vagyok a paranoid...
Nem a százezredik lövészszázadról kért infókat, hanem a különlegesekről és a rohamlövészekről, akik háború nélkül is lehet, hogy éles műveleteket hajtanak végre. Na róluk nem találsz érdemi infót a Wikipédián.Huhh, most törölhetjük le a fél wikipédiát.
Viccet félre téve, szerintem nem pontosan így értették azt a felhívást.
Részben igazad lehet. Kétségtelenül mostanság érdemes kétszer is meggondolni, hogy mit osztasz meg.Nem a százezredik lövészszázadról kért infókat, hanem a különlegesekről és a rohamlövészekről, akik háború nélkül is lehet, hogy éles műveleteket hajtanak végre. Na róluk nem találsz érdemi infót a Wikipédián.
De, így értették. Van egy rakat hadviselő fél a közvetlen környezetünkben, akik veszélyt jelenthetnek a katonáinkra.
Nem azt mondták, hogy okoskodj a hogy értettéken hanem, hogy NE BESZÉLJ.
Ez a helyzet most nagyon könnyen élesbe válthat, Kárpátalja teljes destabilizációja egy hajszálra van. Az ukránok még lehet, hogy ellenünk fognak fordulni mert baromira szúrjuk a szemüket. Jó lenne legalább a minimumot megugrani, legalább ezen a fórumon amit 100000%, hogy a környék összes potenciális hadviselő frakciójának (nem államiak is) a hírszerzői figyelnek.
Azzal se jöjjön senki, hogy dehát Vásárosnaményen a HM sajtó meg a híradó is forgatott róluk. Ja, de arról nem, hogy onnan hova mentek tovább...
itt valaki csípőből tudja a választ, akkor az kb. wikipédia titkosságú infó lehet.Üdv, kérdés. Nálunk a különleges dandárban ill. a légi szállítású erőknél mi a legnagyobb kaliberű tűzfegyver amit tudnak vinni, és micsoda? Már úgy értem, hogy aknavető (mm60?) vagy CG. vagy mi? Kösz.
Azt ugye tudod, hogy egy internetes blog műve az a felhívás és nem a Honvédségé!Nem azt mondták, hogy okoskodj a hogy értettéken hanem, hogy NE BESZÉLJ.
Mindegy kinek a műve ha a hivatalos fb oldalukon is megosztják:Azt ugye tudod, hogy egy internetes blog műve az a felhívás és nem a Honvédségé!
Ezt Ön miből számolta ki? Plusz leírtam fent magyarul, hogy nem csak állami szereplők hírszerzői monitoroznak most mindent.Amit egy fotelszakértő fórumtag is tud, azt meg minden érdekelt szakszolgálat is tud.
Hát beszarok, te magad írod le. Akkor miről vitatkozunk?és a konkrét felszerelésekről szól.
Már megint a fantázia. Nem kell ahhoz valaminek high-technek lenni, hogy ne legyen nyilvános. Felelősség vagy sem, minek érdekli? Békeidőben azt mondom oké, de pont most, és pont az ominózus alakulatok legnagyobb rombolóerejű eszközei érdeklik. OPSEC, ennyi.Ha az a minősített kategóriájú infó kiszivárog, hogy mi van titkos/high tech dolog rendszeresítve,
az már nem civil felelősség.
Már a rádióban is elhangzott - a hírekben - ez a hivatalos kérés. Én speciel a Retro-n hallottam, de szerintem az MTI-től ment körbe.Mindegy kinek a műve ha a hivatalos fb oldalukon is megosztják: