Annyiért kaptál volna újat is csak alsóbb kategóriásat.új autót........ azt soha, én nem abba a jövedelmi kasztba tartozok..... utolsó vásárlás egy 2015-ös A4 Audi nem egész 3 évesen 2018 elején.....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Annyiért kaptál volna újat is csak alsóbb kategóriásat.új autót........ azt soha, én nem abba a jövedelmi kasztba tartozok..... utolsó vásárlás egy 2015-ös A4 Audi nem egész 3 évesen 2018 elején.....
nem csak a fő szállítási útvonalakat (mint az autópályák gyorsforgalmi utak eddig is hálózva vóltak).Egész országot be kívánod drót hallózni? Ez marhaság.
Nálam ez kimeríti az összeférhetetlenséget. Nyilán a nyugati országokban, főleg az usa-ban ott az erős hadi ipari céges lobby, meg a kenőpénzek a politikusoknak a megrendelésekért, de olyanról nem tudok, hogy mondjuk az AirScan, Inc. privát katonai cég tulajdonosa lesz az Egyesült Államok védelmi minisztere."A szakma erősen szkeptikus SzBK-val kapcsolatosan."
Ezen egyáltalán nem csodálkozom,lásd pl az L-39-es vásárlást.
Egyrészt megszűnteti az összeférhetetlenséget, másrészt az USA védelmi miniszterei a pozijuk előtt es után ott ülnek a különböző hadiipari cégek tanácsadótestületeiben, felügyelőbizittságaiban. Ez utóbbi lényegében a nyílt korrupció. Meló nélkül milliókat kaszálnak, utólag jutalmazva miniszteri tevékenységük.Nálam ez kimeríti az összeférhetetlenséget. Nyilán a nyugati országokban, főleg az usa-ban ott az erős hadi ipari céges lobby, meg a kenőpénzek a politikusoknak a megrendelésekért, de olyanról nem tudok, hogy mondjuk az AirScan, Inc. privát katonai cég tulajdonosa lesz az Egyesült Államok védelmi minisztere.
"kenőpénzek a politikusoknak a megrendelésekért" ezt írtam én is, csak te kifejtetted.Egyrészt megszűnteti az összeférhetetlenséget, másrészt az USA védelmi miniszterei a pozijuk előtt es után ott ülnek a különböző hadiipari cégek tanácsadótestületeiben, felügyelőbizittságaiban. Ez utóbbi lényegében a nyílt korrupció. Meló nélkül milliókat kaszálnak, utólag jutalmazva miniszteri tevékenységük.
Ezt én sem értettem...Dehogy vannak, amikor esemény van (aláírás, lövészet, stb.) beszámolnak róla, amikor jön vas megmutatják, a szakmai közönségnek külön is biztosítanak nézni/hallgatni valót. Ebben a sztorin több lehúzható bőr nem nagyon van (ami a tényközlést illeti). A hadviselés ÉS honvédelem mint témakör, a lakosság ilyen irányú szellemi fejlesztése nagyobb, a Zrínyin/Maróthon/HM-en jóval túlmutató összetett feladat.
Igazatok van, sokat javult a helyzet a korábbi időszakokhoz viszonyítva, de a nyilatkozatok között azért még akadnak ellentmondások.Ezt én sem értettem...
A meghallgatásán mondta el. De ez törvényi kötelezettsége is!"kenőpénzek a politikusoknak a megrendelésekért" ezt írtam én is, csak te kifejtetted.
Megszünteti az összeférhetetlenséget, erről nem hallottam.
Sztem a kegvicesebb az volt amikor Benkő előben nyilatkozott a HirTVn, hogy IFV ügyben piackutatási fázisban vagyunk , aztán fél óra múlva Maróth és Palkovics bejelentkezett egy Lynx mellől Németországból és alairtak egy vételi szándéknyilatkozatot.Igazatok van, sokat javult a helyzet a korábbi időszakokhoz viszonyítva, de a nyilatkozatok között azért még akadnak ellentmondások.
Nem szóltak oda neki időben, hogy a piackutatás befejeződött! Épp most!Sztem a kegvicesebb az volt amikor Benkő előben nyilatkozott a HirTVn, hogy IFV ügyben piackutatási fázisban vagyunk , aztán fél óra múlva Maróth és Palkovics bejelentkezett egy Lynx mellől Németországból és alairtak egy vételi szándéknyilatkozatot.
Amig az "ellentmondásokat" nem egy ember nyilatkozataiban kell fellelnünk addig nincs nagy gond.sokat javult a helyzet a korábbi időszakokhoz viszonyítva, de a nyilatkozatok között azért még akadnak ellentmondások.
Olyan is van sajnos...Amig az "ellentmondásokat" nem egy ember nyilatkozataiban kell fellelnünk addig nincs nagy gond.
Azt is nézd mennyi idő telik el két nyilatkozat között. Pl. a sisakcélzó kapcsán itt is ment a "nemúgyvót" aztán csak annyi történt, hogy az eltelt (amúgy igen rövid) idő alatt kiderült, hogy váltani kell.Ott is akad sajnos...