Ilyen "kérdésekben" szeretnék a pesszimista, baljós sejtéseimmel tévedni!!!
Gyerünk már, "Puha-Pöcsök"!!! Okozzatok már végre --jó értelemben is-- csalódást!!!
.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
"Puha-Pöcs"/Stratégiai-Nyugalom csapatunk nem nagyon mer élni a kétharmad adta lehetőséggel, az ehhez bőven elegendő --választások után immár "mukanélküli"-- évi 100 milliárd HUF-ért rendelkezésre álló médiagépezettel, hogy fontos, hosszútávú célok érdekében pillanatnyi politikai kockázatot vállaljon!!!
Gyerünk már, "Puha-Pöcsök"!!! Okozzatok már végre --jó értelemben is-- csalódást!!!
.
Ha az, hogy műszaki zarakat telepít, vagy úthálózaton, hidakat rongál/telepít harcolnak vesszük, akkor az.Ertem. En vedekezo konfliktusbol indultam ki, ott a muszakiak stb siman harcolo alakulatok lesznek.
"Puha-Pöcs"/Stratégiai-Nyugalom csapatunk nem nagyon mer élni a kétharmad adta lehetőséggel, az ehhez bőven elegendő --választások után immár "mukanélküli"-- évi 100 milliárd HUF-ért rendelkezésre álló médiagépezettel, hogy fontos, hosszútávú célok érdekében pillanatnyi politikai kockázatot vállaljon!!!
.
U.I. az előzőhöz:
- Hasznos tartalommal feltöltve,
- egy egyértelműen a jövőt szolgáló, jól felépített,
- kb. egy-tanévnyi honvédelmi/nemzetépítő képzés,
- MOST abszolut indokolt, és szerintem minden kockázat nélkül bevezethető.
Ilyen időkben
lehet kanyarban előzni!!!
- jókor,
- jól meghozott,
- jól végrehajtott döntésekkel
Most az ilyen unortodox --szinte hagyományosan jó FINESZ-es/FIDESZ-es-- döntéseknek lenne/van itt az ideje!
.
Süsüt akkor fel se vennék? 2fül:2fogEbben egyetértünk. A határvadászoknál lehet hogy nem lesz előírás hogy több foga legyen mint füle?
Nyaldív szgtk, Balatonnyalmádi. Ostoba az a nő aki ez alapján fekszik le neked. Akkor már inkább az egyenruha.Amíg beakarsz jutni egy nő bugyijába addig Maldív szigeteki nyaralásról beszélsz.
Amikor bent vagy, már csak Balatonalmádi valósul meg.
SzB Kristóf képe miatt kezdtem el nézni, de lelombozott amikor az a szerencsétlen Harangozó szemrebbenés nélkül tolta a f--ságait a kamerába. Ezek a rohadékok még mindig ott tartanak, mint 1919-ben, nem akarnak magyar katonákat látni. Sőt, még veszélyesebbek, mert mindezt egy olyan köntösbe csomagolják, mintha nem lenne szakszerű a fejlesztés. Álszent! Elmondom akkor neki - hátha elolvassa - miért láthatatlan számukra a fejlesztés. Azért mert ők egy olyan bagázs, ami ott tenne keresztbe ahol csak tud, és legkevésbé sem tartanák szem előtt a magyar érdekeket. Ha konstruktív és pozitív hozzáállású lenne az ellenzék, akkor azt mondanák, mint amiket én szoktam: pl. miért csak kevés mennyiséget rendeltek első körben az IRIS-T-ből?
ennyire gazdag vagy? :OAmikor bent vagy, már csak Balatonalmádi valósul meg.
De van.Nyaldív szgtk, Balatonnyalmádi. Ostoba az a nő aki ez alapján fekszik le neked. Akkor már inkább az egyenruha.
Ő eleve illegális bevándorló volt... bár később legalizálta a jogállását, de a seregbe nem állt be, különleges jogviszonyban foglalkozott rendvédelemmel.Süsüt akkor fel se vennék? 2fül:2fog
Fázis 1.: Az a marketing időszak, azt mondja amit hallani akarsz, a tömeg vágyait fogalmazzák meg... a tömeg így úgy elmegy szavazni (van akit visznek és fizetnek érte + feles, de ugye ez nem választási büncsi egy fejlett demokráciában) ezután valamelyik nyer. Persze némi külföldi pénzecske és média segítséggel, esetleg kis titkosszolgi besegítéssel együtt....Miért van az, hogy ellenzékben pártállástól függetlenül a politikusok úgy általában képesek logikusan beszélni, érvelni, de ahogy hatalomra jutnak azonnal homlokegyenest mást cselekszenek mint amit előtte mondtak?
Ennyi.Fázis 1.: Az a marketing időszak, azt mondja amit hallani akarsz, a tömeg vágyait fogalmazzák meg... a tömeg így úgy elmegy szavazni (van akit visznek és fizetnek érte + feles, de ugye ez nem választási büncsi egy fejlett demokráciában) ezután valamelyik nyer. Persze némi külföldi pénzecske és média segítséggel, esetleg kis titkosszolgi besegítéssel együtt....
Fázis 2.: Hatalomba kerül. Azonnal a saját érdekeit nézi, fejleszti, építi a nomenklatúráját, keresi a pályázatocskákat... és kezdődik az uram-bátyám rendszer esetleg más zászló alatt + bejelentkeznek a külföldi segítők, külföldi érdekeket kicsikarva, esetleg fenyegetve zsarolva.
Summa SummaruM:
Korrupció+butaság+gyávaság= nem az történik amivel kampányoltak....
és a karaván halad tovább....
Mi a francot keresett ott?Ukrajnába látogatott a Magyar Honvédség parancsnoka
Valerii Zaluzhnyi vezérezredes, ukrán vezérkarfőnök meghívására látogatott Ukrajnába dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka és delegációja. A látogatás során a két ország hadseregparancsnokai közötti egyeztetés fő témája - többek között - az orosz-ukrán háború...honvedelem.hu
Ukrajnába látogatott a Magyar Honvédség parancsnoka
Na ez az. Be sem merek nézni az ukrán topicban.Mi a francot keresett ott?
Kell a pézükA választások után egyértelműen atlantista hagot üt meg külpolitikailag a kormány (atlantista miniszterek, navracsics, novák körútja) ez is annak az irányváltásnak a részét képezi.
Úgybizony.Kell a pézük
Kell a pézük
Ő eleve illegális bevándorló volt... bár később legalizálta a jogállását, de a seregbe nem állt be, különleges jogviszonyban foglalkozott rendvédelemmel.
Pont egy ilyen témájú fogadást nyertem meg a főnökömmel szemben, mikor ezt az "irányváltást" jósoltam/tippeltem még a választások előtt. Kiváncsian várom mikor kezd MO ún. "nem halálos" katonai eszközöket valamilyen Excaliburos vagy EU-s projekten keresztül átadni ukrajnának...mint pl. orosz eredetű inkurrens tehergépjárművek, harckocsik, légieszközök stb. alkatrészei,..., mert úgy érzem hamarosan eljön ez a nap is.A választások után egyértelműen atlantista hagot üt meg külpolitikailag a kormány (atlantista miniszterek, navracsics, novák körútja) ez is annak az irányváltásnak a részét képezi.
Tudunk nekik légi sugárfelderítő konténert eladni. Katonai fejlesztés, jelenleg a világ talán legpontosabban mérő eszköze. (2,5% a hibahatára) és még nem is drága. (Kb HIMARS rakéta ára)Pont egy ilyen témájú fogadást nyertem meg a főnökömmel szemben, mikor ezt az "irányváltást" jósoltam/tippeltem még a választások előtt. Kiváncsian várom mikor kezd MO ún. "nem halálos" katonai eszközöket valamilyen Excaliburos vagy EU-s projekten keresztül átadni ukrajnának...mint pl. orosz eredetű inkurrens tehergépjárművek, harckocsik, légieszközök stb. alkatrészei,..., mert úgy érzem hamarosan eljön ez a nap is.