A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

beat

Well-Known Member
2012. január 25.
1 094
2 658
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
SzB Kristóf képe miatt kezdtem el nézni, de lelombozott amikor az a szerencsétlen Harangozó szemrebbenés nélkül tolta a f--ságait a kamerába. Ezek a rohadékok még mindig ott tartanak, mint 1919-ben, nem akarnak magyar katonákat látni. Sőt, még veszélyesebbek, mert mindezt egy olyan köntösbe csomagolják, mintha nem lenne szakszerű a fejlesztés. Álszent! Elmondom akkor neki - hátha elolvassa - miért láthatatlan számukra a fejlesztés. Azért mert ők egy olyan bagázs, ami ott tenne keresztbe ahol csak tud, és legkevésbé sem tartanák szem előtt a magyar érdekeket. Ha konstruktív és pozitív hozzáállású lenne az ellenzék, akkor azt mondanák, mint amiket én szoktam: pl. miért csak kevés mennyiséget rendeltek első körben az IRIS-T-ből?
Tovább néztem. Figyeljétek a metakomminikációt is. Amikor a Jobbikos beszélt, elfogadható dolgokat mondott, de Harangozó rezzenéstelen arccal és testtel hallgatott, egy bólintással sem fejezte ki egyetértését. Aztán beszél a katonák megbecsüléséről... hogy nem szakadt rá a plafon! Öröm az ürömben, hogy legalább nem Vadai "tonhalas szendvics" Ágnest kellett bámulni. :D
Egyébként köszi a megosztást, szélesíti a látókört. :D

Autodidaktakatona

Well-Known Member
2019. január 13.
1 574
7 044
113
Miért van az, hogy ellenzékben pártállástól függetlenül a politikusok úgy általában képesek logikusan beszélni, érvelni, de ahogy hatalomra jutnak azonnal homlokegyenest mást cselekszenek mint amit előtte mondtak?
Fázis 1.: Az a marketing időszak, azt mondja amit hallani akarsz, a tömeg vágyait fogalmazzák meg... a tömeg így úgy elmegy szavazni (van akit visznek és fizetnek érte + feles, de ugye ez nem választási büncsi egy fejlett demokráciában) ezután valamelyik nyer. Persze némi külföldi pénzecske és média segítséggel, esetleg kis titkosszolgi besegítéssel együtt....

Fázis 2.: Hatalomba kerül. Azonnal a saját érdekeit nézi, fejleszti, építi a nomenklatúráját, keresi a pályázatocskákat... és kezdődik az uram-bátyám rendszer esetleg más zászló alatt + bejelentkeznek a külföldi segítők, külföldi érdekeket kicsikarva, esetleg fenyegetve zsarolva.

Summa SummaruM:
Korrupció+butaság+gyávaság= nem az történik amivel kampányoltak....

és a karaván halad tovább....

Anti

Well-Known Member
2018. december 29.
5 349
14 167
113

Ukrajnába látogatott a Magyar Honvédség parancsnoka

PFZ

Well-Known Member
2022. március 23.
2 344
9 677
113
Fázis 1.: Az a marketing időszak, azt mondja amit hallani akarsz, a tömeg vágyait fogalmazzák meg... a tömeg így úgy elmegy szavazni (van akit visznek és fizetnek érte + feles, de ugye ez nem választási büncsi egy fejlett demokráciában) ezután valamelyik nyer. Persze némi külföldi pénzecske és média segítséggel, esetleg kis titkosszolgi besegítéssel együtt....

Fázis 2.: Hatalomba kerül. Azonnal a saját érdekeit nézi, fejleszti, építi a nomenklatúráját, keresi a pályázatocskákat... és kezdődik az uram-bátyám rendszer esetleg más zászló alatt + bejelentkeznek a külföldi segítők, külföldi érdekeket kicsikarva, esetleg fenyegetve zsarolva.

Summa SummaruM:
Korrupció+butaság+gyávaság= nem az történik amivel kampányoltak....

és a karaván halad tovább....
Ennyi.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

PFZ

Well-Known Member
2022. március 23.
2 344
9 677
113

Ukrajnába látogatott a Magyar Honvédség parancsnoka
Mi a francot keresett ott?

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 441
25 340
113
A választások után egyértelműen atlantista hagot üt meg külpolitikailag a kormány (atlantista miniszterek, navracsics, novák körútja) ez is annak az irányváltásnak a részét képezi.
Pont egy ilyen témájú fogadást nyertem meg a főnökömmel szemben, mikor ezt az "irányváltást" jósoltam/tippeltem még a választások előtt. Kiváncsian várom mikor kezd MO ún. "nem halálos" katonai eszközöket valamilyen Excaliburos vagy EU-s projekten keresztül átadni ukrajnának...mint pl. orosz eredetű inkurrens tehergépjárművek, harckocsik, légieszközök stb. alkatrészei,..., mert úgy érzem hamarosan eljön ez a nap is.

ssgtzlan

Well-Known Member
2020. május 10.
1 269
5 586
113
Pont egy ilyen témájú fogadást nyertem meg a főnökömmel szemben, mikor ezt az "irányváltást" jósoltam/tippeltem még a választások előtt. Kiváncsian várom mikor kezd MO ún. "nem halálos" katonai eszközöket valamilyen Excaliburos vagy EU-s projekten keresztül átadni ukrajnának...mint pl. orosz eredetű inkurrens tehergépjárművek, harckocsik, légieszközök stb. alkatrészei,..., mert úgy érzem hamarosan eljön ez a nap is.
Tudunk nekik légi sugárfelderítő konténert eladni. Katonai fejlesztés, jelenleg a világ talán legpontosabban mérő eszköze. (2,5% a hibahatára) és még nem is drága. (Kb HIMARS rakéta ára)

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 949
99 187
113
Azt nem fog.