SzB Kristóf képe miatt kezdtem el nézni, de lelombozott amikor az a szerencsétlen Harangozó szemrebbenés nélkül tolta a f--ságait a kamerába. Ezek a rohadékok még mindig ott tartanak, mint 1919-ben, nem akarnak magyar katonákat látni. Sőt, még veszélyesebbek, mert mindezt egy olyan köntösbe csomagolják, mintha nem lenne szakszerű a fejlesztés. Álszent! Elmondom akkor neki - hátha elolvassa - miért láthatatlan számukra a fejlesztés. Azért mert ők egy olyan bagázs, ami ott tenne keresztbe ahol csak tud, és legkevésbé sem tartanák szem előtt a magyar érdekeket. Ha konstruktív és pozitív hozzáállású lenne az ellenzék, akkor azt mondanák, mint amiket én szoktam: pl. miért csak kevés mennyiséget rendeltek első körben az IRIS-T-ből?
Tovább néztem. Figyeljétek a metakomminikációt is. Amikor a Jobbikos beszélt, elfogadható dolgokat mondott, de Harangozó rezzenéstelen arccal és testtel hallgatott, egy bólintással sem fejezte ki egyetértését. Aztán beszél a katonák megbecsüléséről... hogy nem szakadt rá a plafon! Öröm az ürömben, hogy legalább nem Vadai "tonhalas szendvics" Ágnest kellett bámulni.
Egyébként köszi a megosztást, szélesíti a látókört.