Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Levente hálózsák, barna also, kék melegítőMofém sisak, műbőr tártáska kombó. Csomagolva Tesco reklámtáskába. Szerintem nagyon király lenne.
TÁRTÁSKÀT!
Teljesen egyetértek! Vele én is szívesen mennék gyakorlatilag bárhová Hozhatja Barbit is ha tud betüzni ha nemAPAGE SATANAS!
Az egyetlen tartaska, akivel kiegyeznek - Bojana Tartaska (es nem Tatarska, Palvin Barbi meg betuzni sem tud):
Amugy Tatarska helyesen, de egyszer a tartaska kapcsan keresgeltem, valahol elirtak es azota mindig o jut eszembe, amikor elokerul a tartaska:Teljesen egyetértek! Vele én is szívesen mennék gyakorlatilag bárhová Hozhatja Barbit is ha tud betüzni ha nem
Nekem is gyakran eszembe jut amióta megmutattad Barbi kis barátnőjét...Amugy Tatarska helyesen, de egyszer a tartaska kapcsan keresgeltem, valahol elirtak es azota mindig o jut eszembe, amikor elokerul a tartaska:
Bojana Tatarska
www.bojanatatarska.com
Mekkora a hatótávolsága?
Az óvodai mesedélutánnak fél 3-kor van vége utána a gondozónők minden lurkónak tejcit osztanak pöttyös bögrében
Novák Katalin utazott ki. Sajnos nem haderőfejlesztési téma lesz...Az egyik Falcon épp Brazília (?) felé tart... hátha lesznek új hírek valamiről.
Novák Katalin utazott ki. Sajnos nem haderőfejlesztési téma lesz...
Lehet mégis van haderőfejlesztési vonzata.Novák Katalin utazott ki. Sajnos nem haderőfejlesztési téma lesz...
Szerintem megvesszük az anyahajójukat a Balatonra!
Újra lesz tengerünk! Valamit már tudnak
2020-as továbbra sincs, viszont felkerült a 2021-es...Elég jól ismerem azt a riportot pont ez a lényeg, hogy nem a 2019 volt a legfrisebb, hanem 2020. Igazából annyira nem számít csak érdekes.
Category | Number of Items | Description of Items | |
---|---|---|---|
Battle tanks | 85 | (12) Leopard-2; (73) T-72 | |
Armoured combat vehicles | 585 | (407) BTR-80; (11) BTR-80 MPAEJ; (3) BTR-80 MPFJ; (178) BTR-80A; (10) GIDRAN | |
Large calibre artillery systems | 30 | (30) D-20 How | |
Combat aircraft | 22 | (5) MIG-21; (1) MIG-23; (1) MIG-29; (1) SU-22; (14) SAAB 39 GRIPEN | |
Attack helicopters | 14 | (14) MI-24 |
MiG-21 ???2020-as továbbra sincs, viszont felkerült a 2021-es...
Category Number of Items Description of Items Battle tanks 85 (12) Leopard-2; (73) T-72 Armoured combat vehicles 585 (407) BTR-80; (11) BTR-80 MPAEJ; (3) BTR-80 MPFJ; (178) BTR-80A; (10) GIDRAN Large calibre artillery systems 30 (30) D-20 How Combat aircraft 22 (5) MIG-21; (1) MIG-23; (1) MIG-29; (1) SU-22; (14) SAAB 39 GRIPEN Attack helicopters 14 (14) MI-24
Szerintem kb. a szolnoki tanhangár gépei vannak ott felsorolva. De ebből sejtheted, hogy a többi számban is mi minden lehet még benne...MiG-21 ???