nem vagyok sofőr.Szóval sofőrként nem vezetsz.
Ez azért baj.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
nem vagyok sofőr.Szóval sofőrként nem vezetsz.
Ez azért baj.
Hadititok? Megismerhetjük az összetételét?Lesz egyéni felszerelésük?
Ok. Félreértettem.nem vagyok sofőr.
Csak 45x volt kb leírva. Meg a combat gear blogon nézegessetek.Hadititok? Megismerhetjük az összetételét?
Ha nem írtál alá titoktartásit, akkor kaphatunk tőled egy rövid élménybeszámolót az orientációs napról?
thanx...Post in thread 'A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai' https://forum.htka.hu/threads/a-magyar-hadero-lehetseges-fejlesztesi-iranyai.499/post-637314
Csak mert engem is èrdekelt.
Mégegyszer szidja valaki a fórum keresőket
Nem tudom @krisss erre gondolt e
szerinted bunkóság hogy nem vezetek hanem visznek? (a határon rgyébként szoktam vezetni és sofőr beoba is szoktam kérni magam ha az aktuális gk vezető pl 20 éve nem vezetett csak vizsgán vagy neki csak kis kocsija van azt szokta vezetni)... ? gondolod hogy néha magam kellene mennem ? csak mert amúgy én elég legénység cenrikus vagyok ám. legalábbis úgy gondolom a hátam mögött lehet arcjátszós köcsögnek tartanak... nemtudom.Ok. Félreértettem.
Nem..
szerinted bunkóság hogy nem vezetek hanem visznek? (a határon rgyébként szoktam vezetni és sofőr beoba is szoktam kérni magam ha az aktuális gk vezető pl 20 éve nem vezetett csak vizsgán vagy neki csak kis kocsija van azt szokta vezetni)... ? gondolod hogy néha magam kellene mennem ?
nem akarok ám bunkó lenni ha kell próbálom a legénység többi tagjával csinálni amit kell. nem tartom különbnek magamat töllük csak szerencsésebbnek. nekem barátaim. lehet ők egy hülye fasznak tartanak aki játsza az eszét... nem tudom... de inkább próbálom a szopos részt elvinni helyettük. mert kedvelem ám őket. mégha nagypfáylúak is vagy nem tudják mi a különbség egy két hadtech eszköz között. igazából jó srácok és bízok bennük...Nem.
Félreértettem és azt hittem sofőr a beosztásod.
HálistenAmúgy zárójelbe megjegyzem a tisztelt egybegyűlteknek, hogy jövögetni fognak a bejelentések a "gyorsításról" folyamatosan innentől.
Amúgy zárójelbe megjegyzem a tisztelt egybegyűlteknek, hogy jövögetni fognak a bejelentések a "gyorsításról" folyamatosan innentől.
Idézőjelben "gyorsításról"? Azaz azokról, amit egyébként is 2022-re terveztek korábban?Amúgy zárójelbe megjegyzem a tisztelt egybegyűlteknek, hogy jövögetni fognak a bejelentések a "gyorsításról" folyamatosan innentől.
Nem.Idézőjelben "gyorsításról"? Azaz azokról, amit egyébként is 2022-re terveztek korábban?
Hát igen gyorsítani kellene a további megrendeléseket...!Amúgy zárójelbe megjegyzem a tisztelt egybegyűlteknek, hogy jövögetni fognak a bejelentések a "gyorsításról" folyamatosan innentől.
Új beszerzésekről lehet szó!Idézőjelben "gyorsításról"? Azaz azokról, amit egyébként is 2022-re terveztek korábban?
Kövi héten?Amúgy zárójelbe megjegyzem a tisztelt egybegyűlteknek, hogy jövögetni fognak a bejelentések a "gyorsításról" folyamatosan innentől.
ennél többet úgy sem mond(hat)...Kövi héten?