Nem. Az RM az egyéni kommunikációs és szenzoros cuccokra tett ajánlatot.Amúgy az egyéni felszerelés az nem az RM féle cucc?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem. Az RM az egyéni kommunikációs és szenzoros cuccokra tett ajánlatot.Amúgy az egyéni felszerelés az nem az RM féle cucc?
És abból lesz valami?Nem. Az RM az egyéni kommunikációs és szenzoros cuccokra tett ajánlatot.
egyelőre a gatyánk nincs meg acélsisakunk van szituáció az égetőbb szerintem.És abból lesz valami?
Nem olvastad el, amit linkeltem.... felsoroltam minden tervezett beérkezést és várható megrendelés bejelentést ami 2022 második felére kellene hogy essen a korábbi nyilatkozatok szerint. Egyedül a Gripen rendelést nem írtam, mert ott nem indokolt a kapkodás. De mert Kriss azt írta hogy nem volt benne a listámban és korábban írta hogy nem mindenki fog neki örülni, így a 6-8 db C/D Gripen és a HIMARS rendelés bejelentésének nagyon megugrott az esélyeÚj beszerzésekről lehet szó!
Skyranger üzletet nyár végére várja az RM, HX3 löveg is esélyes (már "kaptunk ajánlatot").
Talán a Gripen flottabővtésről és az RGW-kről is jöhet valami még az idén...
(Ezek a saját "valamennyire megalapozott" tippjeim...)
Nem mindenki fog örülni? Akkor F-35...!Nem olvastad el, amit linkeltem.... felsoroltam minden tervezett beérkezést és várható megrendelés bejelentést ami 2022 második felére kellene hogy essen a korábbi nyilatkozatok szerint. Egyedül a Gripen rendelést nem írtam, mert ott nem indokolt a kapkodás. De mert Kriss azt írta hogy nem volt benne a listámban és korábban írta hogy nem mindenki fog neki örülni, így a 6-8 db C/D Gripen és a HIMARS rendelés bejelentésének nagyon megugrott az esélye
Bár nem tudom, hogy mennyire lenne szerencsés azzal bejelenteni a Gripenek számának bővítését, hogy "kiment 5 gépünk védeni a baltikumi légterét, itthon maradt 9, amiből 2+2 készültséget ad, 1 Svédországban van, 2 időszakos karbantartás miatt áll, a maradék 2 pedig nem elég az itthon maradt pilóták gyakorlására sem." Rakétatüzérséget pedig csak az évtized végére akartak, mert technológiai ugrásra várnak. Na majd hamarosan kiderül, 1-2 hetet kibírunk már/még a következő bejelentésig.
Idén eddig mit jelentettek be? L-39, Gidrán/Nomád alapú aknavető+drón fejlesztés, tüzérségi időjárás mérő állomás?
Szerintem megnőtt a rakétatüzérség előbbre hozásának esélye - Ukrajnában elég fontos szerepet játszanak ezek az eszközök.Nem olvastad el, amit linkeltem.... felsoroltam minden tervezett beérkezést és várható megrendelés bejelentést ami 2022 második felére kellene hogy essen a korábbi nyilatkozatok szerint. Egyedül a Gripen rendelést nem írtam, mert ott nem indokolt a kapkodás. De mert Kriss azt írta hogy nem volt benne a listámban és korábban írta hogy nem mindenki fog neki örülni, így a 6-8 db C/D Gripen és a HIMARS rendelés bejelentésének nagyon megugrott az esélye
Bár nem tudom, hogy mennyire lenne szerencsés azzal bejelenteni a Gripenek számának bővítését, hogy "kiment 5 gépünk védeni a baltikumi légterét, itthon maradt 9, amiből 2+2 készültséget ad, 1 Svédországban van, 2 időszakos karbantartás miatt áll, a maradék 2 pedig nem elég az itthon maradt pilóták gyakorlására sem." Rakétatüzérséget pedig csak az évtized végére akartak, mert technológiai ugrásra várnak. Na majd hamarosan kiderül, 1-2 hetet kibírunk már/még a következő bejelentésig.
Idén eddig mit jelentettek be? L-39, Gidrán/Nomád alapú aknavető+drón fejlesztés, tüzérségi időjárás mérő állomás?
Ezt a kérdést komolyan feltetted?Amúgy az egyéni felszerelés az nem az RM féle cucc?
Már el lett mondva, hogy Gripen lesz ha bővítünk. F-35 felejtős.Nem mindenki fog örülni? Akkor F-35...!
Szerintem , nem 6-8 db hanem inkább egy modernizált "C"/"D" szd. 12/2 db.Szerintem megnőtt a rakétatüzérség előbbre hozásának esélye - Ukrajnában elég fontos szerepet játszanak ezek az eszközök.
HIMARS-nak nem örülnék és nem is illeszkedik az MG által leírt német-török-izraeli háromszögbe. Szóva PULS vagy az új KMW-ELBIT együttműködés eredményeként létrejövő eszköz ("MARS III") jöhet szóba még, ami mind a PULS és a HIMARS rakétáit is kezeli...
Amit a Gripenről írsz pont azt indokolja, hogy meg kell kezdeni a flottabővítést - nyilván nem így adják majd elő, ahogy leírtad. Ennél ügyesebb a kormányzati propaganda...
A légvédelem fejlesztését is emlegette az miniszter és az ABM még hiányzik a palettáról. Ukránokat is szétrakétázzák Iszkanderrel meg Kaliberrel - ez egy komoly fenyegetés minden konfliktusban. Dávid csúzlija esélyes a rakétavédelmi szerepre - elvileg a radarját már megvettük...
Nekem mind1 csak bronco ne legyen!Már el lett mondva, hogy Gripen lesz ha bővítünk. F-35 felejtős.
nem lesz.Nekem mind1 csak bronco ne legyen!
Szerencse, nagy szégyen lett volna!nem lesz.
Nem lenne benne semmi szégyen, hasznos kis jószágok azok főleg nehéz terepen. De nekünk nem létszükséglet semmilyen szempontból.Szerencse, nagy szégyen lett volna!
Bingo.Ül a sarokban valahol és sír, mert ő panaszkodni szeretett és ennek vége lesz.
Hm.Úszoképes kivitelben pedig szerintem egyáltalán nem lenne hülyeség.Vagy BV10.Békeidős katasztrófahelyzetben is jol lehetne használni.Nem lenne benne semmi szégyen, hasznos kis jószágok azok főleg nehéz terepen. De nekünk nem létszükséglet semmilyen szempontból.
Úszóképes?Minek? Már Velencei-tó sincs...!Hm.Úszoképes kivitelben pedig szerintem egyáltalán nem lenne hülyeség.Vagy BV10.Békeidős katasztrófahelyzetben is jol lehetne használni.
Most.És ha szeptemberben mondjuk végig esik,akkor meg jön az árviz,belviz ismételten.......Úszóképes?Minek? Már Velencei-tó sincs...!
Úszóképes?Minek? Már Velencei-tó sincs...!
Nem úgy tűnik!Ahogy a dolgok állnak könnyen lehet, hogy nagyon gyorsan változni fog a vízrajzunk, és sokkal több, nagyobb kiterjedésű felszíni vizünk lesz egy-két éven belül.