A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Amúgy zárójelbe megjegyzem a tisztelt egybegyűlteknek, hogy jövögetni fognak a bejelentések a "gyorsításról" folyamatosan innentől.

Igazából amit én ,talán kellő realitással várok, napokon belül, az az első PZH önjárók megérkezése. Mivel augusztus végére van ígéret az első hazai lövészetről velük, gondolom hamarosan érkezniük kell.

A többit, amire céloztál el nem tudom képzelni mi lesz, mint gyorsítás. Majd kiderül.

Igazából amit én ,talán kellő realitással várok, napokon belül, az az első PZH önjárók megérkezése. Mivel augusztus végére van ígéret az első hazai lövészetről velük, gondolom hamarosan érkezniük kell.

A többit, amire céloztál el nem tudom képzelni mi lesz, mint gyorsítás. Majd kiderül.
Mivel sok dolgot nem tudunk mikor jönnek a gidrán/nms mikor lessz bejelentve/ spike rakéta esetleg nem csak a gépekre/lynx.

Hogy ténylegesen mit tudnak meggyorsítani az jó kérdés.

Bár azt is mondták a gyártást nem nagyon tudják siettetni. Ezért a képzést porgetik meg.

Mivel sok dolgot nem tudunk mikor jönnek a gidrán/nms mikor lessz bejelentve/ spike rakéta esetleg nem csak a gépekre/lynx.

Hogy ténylegesen mit tudnak meggyorsítani az jó kérdés.

Bár azt is mondták a gyártást nem nagyon tudják siettetni. Ezért a képzést porgetik meg.
Leginkább az várható szerintem, hogy előbb rendelik meg azokat az eszközöket, amit később akartak és mondjuk '27-'28-ra érjük el a 2030-ra tervezett állapotot. Így érthetik a gyorsítást. Épp ezért "bejelentés dömpinget" várok a következő fél-egy évre.
A korábban leszerződött cuccok nem hiszem, hogy előbb tudnak érkezni - ahogy mondták is.

A gyártó sok mindent meg tud oldani. Viszont a gyártás felpörgetése esetén, lehet azt kéri, akkor a vételárat is gyorsabban fizessük ki. Mindennek költsége van. Lehet a műszakszámot emelni egy gyárban, további dolgozók felvételével. Beszállítók a gyártó cég alkatrészellátásával szintén zenész. Azonban ennek költsége is van a gyártó részéről. A már leszerződött vételáron nem hinném hogy emelne, de azt lehet kérné, gyorsabban fizessük ki. Mivel ők is gyorsabban szállítják le a megrendelt harceszközöket.

Balkobázzunk!
Mivel a Klissz azt mondta, hogy többen nem fognak neki ölülni.
Szelintem nem a gliffmadalak vagy lakéta solozatvetők lesznek, melt azoknak végül is mindenki ölülne.
Na de ennek a listának:
1. Mbombo
2. T-72 felújítás
3. Leglatyibb A4-A5 vásállása és balkácsolása
4. M777
5. Maldel
6. Pkm felújítás
7. Újabb MBT típus (Leclelc vagy Melkava, stb)
8. Pálduc bejelentése
9. 12 db Alca
10. további Mi-24 felújítás
Hát ezeknek itt többen nem ölülnének különböző okokból, de én 4, 6, 7, 8 ölülnék!

Balkobázzunk!
Mivel a Klissz azt mondta, hogy többen nem fognak neki ölülni.
Szelintem nem a gliffmadalak vagy lakéta solozatvetők lesznek, melt azoknak végül is mindenki ölülne.
Na de ennek a listának:
1. Mbombo
2. T-72 felújítás
3. Leglatyibb A4-A5 vásállása és balkácsolása
4. M777
5. Maldel
6. Pkm felújítás
7. Újabb MBT típus (Leclelc vagy Melkava, stb)
8. Pálduc bejelentése
9. 12 db Alca
10. további Mi-24 felújítás
Hát ezeknek itt többen nem ölülnének különböző okokból, de én 4, 6, 7, 8 ölülnék!
Én még arra mondtam anno amikor elkezdtük a HIMARS-ot nézegetni hogy többen nem fogtok neki örülni.

De még azt se vettük meg.

Én még arra mondtam anno amikor elkezdtük a HIMARS-ot nézegetni hogy többen nem fogtok neki örülni.

De még azt se vettük meg.
Olyat is írtál korábban a +1 milliárdos költség kapcsán, hogy örülni fogunk neki. Azóta sincs semmi hír róla, csak nekem néha bekattan, és neked szegezem a kérdést.
Nem tudom örüljek-e annak, hogy olyankor nemes egyszerűséggel ignorálsz, és nem küldesz el a p*csába.

Olyat is írtál korábban a +1 milliárdos költség kapcsán, hogy örülni fogunk neki. Azóta sincs semmi hír róla, csak nekem néha bekattan, és neked szegezem a kérdést.
Nem tudom örüljek-e annak, hogy olyankor nemes egyszerűséggel ignorálsz, és nem küldesz el a p*csába.
Nyugodtan örülj neki :D