Ahogy tankok és hasonlók esetében is.Ez a túl későn túl kevés tipikus esete egyébként. Évente kellett volna ennyi kb 2016-17 től és a akkor most már csak a raktárpótlást kéne fizetni ami az évi amortizációból adódik és mindnekinek lenne cucca.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ahogy tankok és hasonlók esetében is.Ez a túl későn túl kevés tipikus esete egyébként. Évente kellett volna ennyi kb 2016-17 től és a akkor most már csak a raktárpótlást kéne fizetni ami az évi amortizációból adódik és mindnekinek lenne cucca.
Alapnak.Ezt a képet tőled kaptam egyszer - jó összefoglaló...
onnan hogy egy gépjármű nélküli vezető vagyok és ha valahova megyek akkor visznek és nem én vezetek. többnyire hátul ülők de jobban szeretek az anyósüllésen űlni és dumálni egyébként de néha nincs hangulatom beszélni olyankor nem szól hozzám senki.
maradni fog-ha marad a 12 es db szám
nem, nem lesznek mivel nincs hova visszaadni, a lízing lejárta után magyar tulajdonba kerülnek (még mindig)vissza lesznek adva.
de akkor is maradni fognakha lessz még modern harckocsibeszerezve akkor sem maradnak.
f@szság a köbön1:2 az esélye hogy maradnak.
erre nem tudok írni-ha sikerül még pár tucatot leakasztani normális állapotban akkor el lesznek küldve modernizációra és maradnak a beszerzettekkel eggyütt.
nem kell aggódni
Ez a harcászati felszerelés kb 1/3-a. A ruházat meg megint más tészta. A fegyverzeti anyagok megint.Ezt a képet tőled kaptam egyszer - jó összefoglaló...
Az hogy semmi köze ahhoz amit kérdeztem!@Aladeen bezony vicces hogy 0 km ert vezettem eddig az alakulat gépjárműveit miközben vezető vagyok...
Mi a Top3 legfontosabb ami hiányzik és remélhetőleg most majd lesz?Ez a harcászati felszerelés kb 1/3-a. A ruházat meg megint más tészta. A fegyverzeti anyagok megint.
Post in thread 'A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai' https://forum.htka.hu/threads/a-magyar-hadero-lehetseges-fejlesztesi-iranyai.499/post-637314Ok akkor majd megpróbálom vissza keresni...
De mi szeretünk aggódni.nem kell aggódni
olyan vezető vagyok aki nem vezet gépjárművet. hanem hátul úl (mert úgy szabályos)Mi a Top3 legfontosabb ami hiányzik és remélhetőleg most majd lesz?
ennek a válasznak már megint semmi köze kérdésemhez - meg nem is neked szólt...olyan vezető vagyok aki nem vezet gépjárművet. hanem hátul úl.
Mi hiányzik?olyan vezető vagyok aki nem vezet gépjárművet. hanem hátul úl (mert úgy szabályos)
semmi mindig adnak egy sofőrt.Mi hiányzik?
Jármű/kiképzési idő/pénz rá? Más?
Nincs jogsid?
Szóval sofőrként nem vezetsz.semmi mindig adnak egy sofőrt.
nem vagyok sofőr.Szóval sofőrként nem vezetsz.
Ez azért baj.
Hadititok? Megismerhetjük az összetételét?Lesz egyéni felszerelésük?
Ok. Félreértettem.nem vagyok sofőr.
Csak 45x volt kb leírva. Meg a combat gear blogon nézegessetek.Hadititok? Megismerhetjük az összetételét?
Ha nem írtál alá titoktartásit, akkor kaphatunk tőled egy rövid élménybeszámolót az orientációs napról?