igen már emlékszem a sztroria. mentségemre legyen hogy soha nem hívtam így a hátamögött (nem becézgettem csak a valós nevüket nem akartam leírni). (Mohát sem hívtam a hátamögött sem soha Mohának )Free G nem Fridzsi. Hamár leírod.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
igen már emlékszem a sztroria. mentségemre legyen hogy soha nem hívtam így a hátamögött (nem becézgettem csak a valós nevüket nem akartam leírni). (Mohát sem hívtam a hátamögött sem soha Mohának )Free G nem Fridzsi. Hamár leírod.
Nem hinném bármelyiket zavarta volna.igen már emlékszem a sztroria. mentségemre legyen hogy soha nem hívtam így a hátamögött (nem becézgettem csak a valós nevüket nem akartam leírni). (Mohát sem hívtam a hátamögött sem soha Mohának )
Tisztába vagyok vele meg eggyik sem az a fennakadós fajta aki pörög egy megszólításon mint a kemotoxos légy... De nekem soha nem jött a számra eggyik beceneve sem. (egyedűl G.P. t hívtam 1x-1x P.P. nek a háta mögött mert az nagyon tetszett )Nem hinném bármelyiket zavarta volna.
Ezek nem degradaló becenevek.
A Nav nem belügyes.. az PMJa, értem, belügyes a dandártábornokasszony. Köszi.
Tehat akkor "Multiple Rocket Launchers and Rockets" -t is vettetek vagy gyartotok?Ez a horvátok jugóimportnak megfelelő cége, amúgy nincs olyan amit már nem magunknak gyártunk vagy megvettünk máshonnan ebből a listából (némelyiket pont tőlük)
Házhozszállítást vállalnak?https://www.aalan.hr/military-rations-supplements off horvát érdemes nézelődni itt is van pár apróság
Eddig a teljesítménye, amit kifelé mutat az nulla, zérus. Azt látom, hogy a technikai fejlesztés helyett szervezeti átalakítás és humán oldali újra szervezés az, amibe talán belekezdett. Ez kevésbé látványos, bár kétségtelenül fontos, de hogy mi az eredménye pl. a tartalékos rendszer átalakításában vagy a hiányzó x ezer harcoló és az új dandár feltöltésében, azt én nem látom, ti talán belülről jobban tudjátok. Maróth is csak ugyanazt ismételgeti unos-untalan. A sajtó meg bulvár szintre kényszerül, csak találgat, és mindent feltételes módban ír le, amiből gyakorlatilag semmire nem lehet biztosan következtetni, mert nincsenek hivatalos sajtóközlemények, mint pár éve. Kerekes tüzérség, drón, vadászrepülő flotta bővítés, stb. mind csak rendelhet, meg érdeklődik, meg vizsgálja a lehetőségét, meg tárgyal, és piacot kutat. Esetleg koncepción dolgozik. De döntést nem hoz, gyorsítani nem tud, és szerződést nem ír alá.Nem igazán. Nem is értem mit akar ezzel elérni. Az őseivel akarja igazolni a minisztersége létjogosultságát? Esetleg azok tetteivel dicsekszik?
Hát az én összes férfi felmenőm is harcolt a két világháborúban. Az egyiküket, aki huszár volt, Ferenc József császár tüntette ki személyesen.
Na.
De majd minden magyar család elmondhatja ezt magáról. Régen a férfiak harcoltak a háborúkban, és a mi történelmünk sajnos bővelkedett bennük.
Mentségükre legyen mondva hogy május vége óta van az új struktúra - ennyire gyorsan eredményt nem lehet produkálni, pláne nyári pangás, szabadságolások miatt.Eddig a teljesítménye, amit kifelé mutat az nulla, zérus. Azt látom, hogy a technikai fejlesztés helyett szervezeti átalakítás és humán oldali újra szervezés az, amibe talán belekezdett. Ez kevésbé látványos, bár kétségtelenül fontos, de hogy mi az eredménye pl. a tartalékos rendszer átalakításában vagy a hiányzó x ezer harcoló és az új dandár feltöltésében, azt én nem látom, ti talán belülről jobban tudjátok. Maróth is csak ugyanazt ismételgeti unos-untalan. A sajtó meg bulvár szintre kényszerül, csak találgat, és mindent feltételes módban ír le, amiből gyakorlatilag semmire nem lehet biztosan következtetni, mert nincsenek hivatalos sajtóközlemények, mint pár éve. Kerekes tüzérség, drón, vadászrepülő flotta bővítés, stb. mind csak rendelhet, meg érdeklődik, meg vizsgálja a lehetőségét, meg tárgyal, és piacot kutat. Esetleg koncepción dolgozik. De döntést nem hoz, gyorsítani nem tud, és szerződést nem ír alá.
Az lehet, de attól még Bobó eddig nem sokat mutatott, és amit mutatott az sem volt számomra szimpi:Édes faszom
Na ez az amit csak itt találtatok ki. Maróth konkrétan kibővült feladatkört kapot és továbbra is úgy dolgozik ahogy eddig, csak már államközi egyeztetésekre is kibővült a jogköre. Eddig csak a gyártókkal tárgyalhatott az államköziben tanácsadóként vehetett részt.Az meg hogy Maroth-ot háttérbe szorította egyszerűen unfair és kifejezetten káros!
Amit abból gondolunk, hogy lényegesen kevesebbet szerepel, nyilatkozik.Na ez az amit csak itt találtatok ki
A teljes szervezetét áttelepítették a minisztérium épületébe, új kibővített állománytáblát és feladatkört kapott, jogköröket és hatásköröket kellett meghatározni és kidolgozni és mindezt megfuttatni a magyar bürökráciában nyaralási szezonban és közben nonstop külföldre mászkálni bemutatóra, tárgyalásra és a NATO meg egyéb konferenciára.Amit abból gondolunk, hogy lényegesen kevesebbet szerepel, nyilatkozik.
Szerinted augusztusban lehet még valami bejelentés vagy ez már szeptemberre, esetleg októberre csúszik valamilyen új beszerzés bejelentése?Amúgy zárójelbe megjegyzem a tisztelt egybegyűlteknek, hogy jövögetni fognak a bejelentések a "gyorsításról" folyamatosan innentől.
Oks ezt ertem és köszönöm.A teljes szervezetét áttelepítették a minisztérium épületébe, új kibővített állománytáblát és feladatkört kapott, jogköröket és hatásköröket kellett meghatározni és kidolgozni és mindezt megfuttatni a magyar bürökráciában nyaralási szezonban és közben nonstop külföldre mászkálni bemutatóra, tárgyalásra és a NATO meg egyéb konferenciára.
Kissé kevesebb ideje volt mint eddig az internetezők okos buksiját simogatni..
Nem látom, hol torpant meg a haderőfejlesztés. Idén kapott 200+ milliárdot, jövőre meg 1.500+ milliardot, ami rekord.Oks ezt ertem és köszönöm.
De attól Bobo egyeb “viselt” dolgai ott vannak: az instamajomkodasa, a tartalom nélküli (és gyakran hibás) kijelentései a választások óta - és így a nevéhez köthető - bullsith generátor nagyüzemi használata.
Es a külső szemlélő által megtorpanni látszó haderofejlesztes (bár tudom, Te ezt a magas labdát helyből lecsapod)
A miniszter eddig sem sok vizet zavart a haderőfejlesztés lényegi kérdéseiben, kirakatember inkább illetve a politikai felügyeletet képviseli. Amúgy szerintem is kissé túltolja a semmitmondó lózungokat. De hogy valójában milyen lesz szerintem még korai megítélni.Oks ezt ertem és köszönöm.
De attól Bobo egyeb “viselt” dolgai ott vannak: az instamajomkodasa, a tartalom nélküli (és gyakran hibás) kijelentései a választások óta - és így a nevéhez köthető - bullsith generátor nagyüzemi használata.
Es a külső szemlélő által megtorpanni látszó haderofejlesztes (bár tudom, Te ezt a magas labdát helyből lecsapod)
Csak türelmetlenek a srácok!Nem látom, hol torpant meg a haderőfejlesztés. Idén kapott 200+ milliárdot, jövőre meg 1.500+ milliardot, ami rekord.
Lett egy jelentős bérfejlesztés és lett pénz az egyéni felszerelésekre.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..