Ez a Vadais kommunikáció már avitt. A szovjet technikát amúgyis hagyják elrohadni, most is. Szóval az nem mentség, hogy 16 évük alatt idehoz a fidesz egy nehéz dandárnyi eszközt, egy részét gyártással. 2026 ig biztosan a fidesz kormányoz 2/3 al, ahogy ezt teszi 13 éve lassan. A rendszerváltás akkor 36 éves lesz. A 36 évből 20 évig a fidesz kormányzott (16 év 2/3 al ami alapból gyorsít mindenen, nincsenek viták, azt tesznek amit akarnak) 16 évig más pártok. A fidesz 20 éve alatt 16 évre mondhatjuk, hogy gazdasági konjuktúrában telt, míg a többi pártnak meg kellett küzdenie egy rendszerváltással, egy gazdasági világválsággal a 16 évük alatt amit nem 2/3 adban töltöttek el. .. Ez eddig erősen off, de kérlek nézzétek meg, hogy ez alatt az idő alatt mi történt a néphadsereg emberanyagával, az eszközökkel, a társadalomban a katonaság megítélésével és a fizetésekkel egyebekkel.Te konkrétan vele dolgoztál? Mert én is jártam állománygyűléseken elhiheted.
Nem a miniszter rendelte csak az ő cégétől rendelték, és ez így teljesen rendben van...
2010 óta elpasszolták a maradék letárolt nehézfegyverzetet is, gondolom azt is a vadai intézte.
Egyik kutya másik eb...
A jelenlegi honvédelmi miniszter semmit nem kommunikál a családja felmenőin, a katonaság rendkívüli fontosságán kívül, ami így szépen hangzik, de eléggé semmit mondó. A saját cégétől történő vásárlás pedig kiakasztó. Itt véditek, hogy nem ő tette.. de nem értem miért kell külön kezelni a NER-t a minisztereket, a cégvezetőket. Ezek egy és ugyanazok, csak a vak nem látja, vagy a színlelt vak nem akarja látni. De örüljönk, mert 26-ban egy nehézdandárunk fel lesz szerelve és lesznek gyáraink amik exportra termelnek.. elvileg. Azért mondom elvilegnek, mert ne kezeljünk mindent kész tényként, illetve 26 után nézzük meg, hogy milyen irányt vesznek a dolgok, egyáltalán marad e elég katona a gépek kezelésére, mert elhihetitek, hogy a miniszterek bére, a ner lovagok cégei és minden más gyarapodni fog, de a fizetések, a közös kasszából a közös jóléthez hozzájáruló anyagi javak csökkenni fognak. A tippem, hogy ha több cége lesz NER-hez köthető oligarcháknak, akkor több eszközünk lesz, ha nem akkor sajnos marad ez a mennyiség és minőség és emberanyag és fizetés.